-0.1 C
Ljubljana
Thursday, December 9, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Burger King podari Bitcoin, Ether, Dogecoin v sodelovanju z Robinhood

Burger King podari Bitcoin, Ether, Dogecoin v sodelovanju z Robinhood

Burger King Giving Away Bitcoin, Ether, Dogecoin in Partnership With Robinhood

Burger King podarja 59 bitcoin, 100 eter in dva milijona dogecoin ta mesec v partnerstvu s trgovalno platformo Robinhood. »Vsak udeleženec lahko prejme največ 11 Nagradne kode«, ki jih je mogoče unovčiti za kriptovalute na Robinhood.

‘Burger King s stranjo of Crypto’

Veriga restavracij s hitro prehrano Burger King je objavila »Burger King s stranjo kriptovalute«, svojo najnovejšo ponudbo za člane Royal Perks.

Če želite sodelovati, morajo stranke »zaslužiti najmanj 5 $. nakup hrane in/ali pijače Burger King („BK“) pred obdavčitvijo« bodisi na spletu na BK.com, z uporabo aplikacije BK ali v sodelujočih restavracijah BK, je podjetje pojasnilo in dodalo:

Nagradni sklad vključuje dva milijona dogecoin , 200 ethereum in 20 bitcoin, torej samo 220 gostje so lahko prejeli nagrado v kriptovaluti bitcoin ali ethereum.

“Tam bo star sem 2,0,200 Nagradne kode so na voljo od začetka promocije,« je podrobneje povedal Burger King. Udeleženci morajo biti člani Royal Perks, za kar je prijava brezplačna.

Po ocenah podjetja so »možnosti za zmago vsake nagrade na začetku približno: Bitcoin nagrada: 1: 100,020 (20 na voljo); Nagrada Ethereum: 1: 001, (100 na voljo) in nagrada Dogecoin: 1:1 (na voljo 2 milijona).« Vendar pa se bodo kvote spremenile, ko bodo nagrade razdeljene, in “Neprevzete nagrade ne bodo podeljene,” je dodalo podjetje za hitro prehrano.

Kako sodelovati v kriptovaluti Burger King daj proč. Vir: Burger King.

Stranke bodo prejele e-poštno sporočilo Burger Kinga kmalu po opravljenem kvalificiranem nakupu, ki vključuje nagradno kodo. Obstaja omejitev ene nagradne kode na osebo na dan.

Kripto promocija Burger King ima dve fazi. Prva je faza »Prejem nagradne kode«; druga je faza »Zahteva za nagrado«. Obe fazi sta se pričeli 1. novembra ob : 000 am EST. Prva faza se bo zaključila novembra 011 na : 20 pm EST in druga faza decembra 00 na 000: 11 pm EST.

Udeleženci lahko do konca druge faze zahtevajo svoje nagradne kode prek Robinhooda. »Če želite prevzeti nagrado v kriptovaluti, boste morali odpreti račun Robinhood Crypto in prenesti aplikacijo Robinhood,« je zapisal Burger King.

Veriga hitre prehrane je pojasnila:

Ko so vse nagradne kode razdeljene, se faza prejema nagradne kode konča, tudi če je to pred novembrom 59, 1280. Vsak udeleženec lahko prejme največ 17 Nagradne kode.

Uradna pravila kripto promocije Burger King najdete tukaj.

Ali boste sodelovali v tej kripto nagradni igri Burger King? Sporočite nam v spodnjem razdelku za komentarje.

Venezuelan Authorities Seize More Than 100 Miners From Clandestine Bitcoin Mining Operation

Venezuelan Authorities Seize More Than 100 Miners From Clandestine Bitcoin Mining Operation

Venezuelan Authorities Seize More Than 100 Miners From Clandestine Bitcoin Mining Operation

Zasluge za slike

: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti

: Ta članek je samo informativne narave. Ne gre za neposredno ponudbo ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne nudi naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments