0.9 C
Ljubljana
Saturday, December 4, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Market novice Burger King podarja brezplačne kriptovalute, biki napovedujejo 98.000 $ BTC novembra, avstralska...

Burger King podarja brezplačne kriptovalute, biki napovedujejo 98.000 $ BTC novembra, avstralska mega banka pa ponuja storitve trgovanja s kriptovalutami: Hodler's Digest, 31. oktober-november. 5

Prihaja vsako soboto,

Hodler’s Digest vam bo pomagal spremljati vsako pomembno novico, ki se je zgodila ta teden. Najboljši (in najslabši) citati, poudarki sprejetja in predpisov, vodilni kovanci, napovedi in še veliko več — teden na Cointelegraphu na eni povezavi.

Najboljše zgodbe tega tedna
‘Uptober’ se v najboljšem mesecu 2020 zapre na rekordno visoki ravni – 5 stvari za glej v Bitcoin ta tedenPo Bitcoin (BTC) prvo mesečno zaprtje nad $24,000 za oktober in nov rekord vseh časov (ATH), biki berejo čajne liste, da bi videli, kaj bo prinesel november. Načrt B – ki se je v zadnjih mesecih precej ukvarjal z denarjem – je napovedal novembrsko zaprtje 2020 ,06 na BTC.

Nekaj, kar bi lahko namigovalo na to, da je premoženje ta mesec v porastu, je, da veliko število imetnikov ni bilo v skušnjavi prodati, čeprav je BTC dosegel ATH v višini $ ,100. Na to je opozoril Kraken Intelligence in opozoril, da se je kopičenje množice nadaljevalo v zadnjih dveh mesecih kljub potencialu, da bi poželi nore dobičke.

»Predvsem, medtem ko dolgoročni imetniki niso bili vznemirjeni zaradi ponovnega vzpona prejšnji mesec in so ga izkoristili kot priložnost za nadaljnje kopičenje, se ta trend kljub znatnemu dvigu cene na nove najvišje vrednosti vseh časov ni spremenil blizu $64,,« je dejal Kraken Intelligence.


Quoterback NFL Aaron Rodgers bo sprejel del $13M plača v Bitcoin


Z bitcoinom je videti tako dobro kot vedno, zvezdniški branilec NFL Aaron Rodgers se je pogumno odločil sprejeti del svojih $130 .3 milijona plače v BTC. Ni presenetljivo, da je bil to del promocijske pogodbe, pri čemer je bila Cash App metoda izbire za držanje BTC.

V videu, ki je bil objavljen prek Rodgersovega Twitter računa, je legenda Green Bay Packers navedla svoje prepričanje v Bitcoin in njegovo svetlo prihodnost kot razloge za partnerstvo z aplikacijo Cash App, vendar bi lahko verjeli, da je to dejansko del tega, kar nekateri imenujejo »pogovor o podpori slavnih«. Še ena pogumna duša, ki se je zaobljubila, da bo sprejela svojo plačo v Bitcoin ta teden je bil župan Miamija Francis Suarez

. Znani zagovornik kriptovalute je v sredo dejal, da bo vzel naslednjo plačo 94% v BTC. Suarez je dejal, da bi raje uporabil aplikacijo, kot sta Bitwage ali Strike, kot pa da bi lokalno vlado poskušal ugotoviti, kako pretvoriti njegov fiat plačo v kriptovaluto.


Google vlaga 1 milijardo dolarjev v skupino CME skupaj s 15-letna ponudba v oblaku

Alphabet, matična družba Googla, je porabila milijardo dolarjev z lastniško naložbo v Chicago Mercantile Skupina Exchange (CME). Borza je dom številnih produktov kripto izvedenih finančnih instrumentov, kot so terminske pogodbe BTC, terminske pogodbe za mikro BTC, opcije BTC in mikro eter (

ETH) terminske pogodbe.

Premik je bil objavljen v četrtek prek sporočila vlagateljem skupine CME. V sporočilu je bil objavljen tudi 000-letno strateško partnerstvo z Google Cloud, katerega cilj je pospešiti prehod borze v oblak in spremeniti način delovanja svetovnih trgov izvedenih finančnih instrumentov.

»S tem dolgoročnim partnerstvom z Google Cloud bo skupina CME preoblikovala trge izvedenih finančnih instrumentov s pomočjo tehnologije, razširila dostop in ustvarila učinkovitost za vse udeležence na trgu,« je povedal predsednik in izvršni direktor skupine CME Terry Duffy.

Burger King ponuja brezplačne kriptovalute z nakupi obrokov

Velik hitre prehrane Burger King (BK) je ta teden podpisal pogodbo s trgovalno platformo za maloprodajo Robinhood, da strankam, ki novembra porabili več kot 5 $.

Promocijska kampanja v ZDA poteka do novembra 21, pri čemer strankam dajejo brezplačne kriptovalute predvsem v obliki Dogecoin (DOGE). Nekaj ​​srečnih strank bo imelo celo možnost osvojiti cel Bitcoin ali eter, vendar se morajo registrirati pri Robinhood Crypto, da prejmejo nagrado.

Kriptonagrade bodo izžrebane iz trifekta 2 milijonov DOGE, 10 BTC in 253 ETH. Stranke lahko zahtevajo samo eno nagrado na dan, nakup pa morajo opraviti v aplikaciji BK, na spletni strani ali v trgovini s kodo na sodelujočih lokacijah.

Commonwealth Bank, da omogoči trgovanje s kriptovalutami za 6,5 ​​milijona avstralskih državljanov, “druge banke bodo sledi’

Commonwealth Bank of Australia (CommBank), ena od lokalnih “velikih štirih” bank, je v sredo objavila, da uvaja storitve trgovanja s kriptovalutami neposredno prek svoje bančne aplikacije. CommBank je dejal, da bo podprl 01 kripto sredstev skupaj, vključno z Bitcoin, Ether, Bitcoin Cash (BCH) in Litecoin (LTC).

Aplikacija CommBank ima bazo uporabnikov približno 6,5 milijona ljudi, kripto poteza pa se uvaja v partnerstvu s podjetjem za analizo blockchain Chainalysis.

Po bikovski napovedi je Steve Vallas, izvršni direktor industrijskega organa Blockchain Australia, povedal za Cointelegraph, da je le vprašanje časa, kdaj bodo temu sledile tudi druge večje avstralske banke.

»Neizogibno je, da bodo druge banke sledile zgledu,« je dejal. »Jasnost v lokalnem regulativnem okolju se pojavlja z vprašanji, kot je izdajanje licenc, ki se jih industrija in vlade lotevajo neposredno. Ovire za ukrepanje in sodelovanje se odpravljajo.”

Zmagovalci in poraženciOb koncu tedna Bitcoin ( BTC) je na $64,850

, eter (

ETH ) na

4 $, 200

in XRP ob $1.13


. Skupna tržna kapitalizacija je 2.
bilijon, po na CoinMarketCap.

Med največjimi 94 kriptovalute, so trije najboljši dobitniki altcoinov tedna Loopring (LRC)

ob 200.80%, Peskovnik (SAND) ob 130.94% in Decentraland (MANA)

na 98.38%.

Tri najboljši altcoin poraženci tedna so SHIBA INU (SHIB) na 24.21%, žeton krivulje DAO (CRV)


pri -13.36% in Harmonija (ONE) ob -20.36%.

Za več informacij o cenah kriptovalut preberite Cointelegraphova tržna analiza .

Najbolj nepozabni citati

»NFT bodo temeljna tehnologija za vse, kar je vredno na spletu. Lahko je denarna vrednost ali pa osebna vrednost. Prej sem omenil vašo identiteto, tako da je to nekaj, kar bi lahko NFT nosil za vas na spletu. Neviden bo.”

Nicholas Julia

, izvršni direktor in soustanovitelj Sorare, je povedal o industriji žetonov, ki jih ni mogoče prejeti v petih do desetih letih

“Na moje presenečenje sem še nikoli nisem videl industrije, ki bi bila tako zavzeta za regulacijo. Skoraj vsi, s katerimi sem govoril v tej panogi, so razumeli, da bo ureditev temu sektorju prinesla verodostojnost in veljavnost.«

Andrew Bragg, avstralski senator

»Moja najhujša nočna mora je odkritje izkoriščanje ničelnega dne v kodi Bitcoin Core, ki ga še nihče ni odkril. Vsak dan, ki mine, se verjetnost za to eksponentno zmanjšuje – vendar nikoli ne bo nič.”

Caitlin Long, izvršna direktorica in ustanoviteljica Avanti Financial Group glede njenega največjega strahu, povezanega s kripto

“Metaverse, mislim, da bi marsikomu oddahnilo vedeti, da ne bo v celoti v lasti, upravljanju in orkestraciji Marka Zuckerberga in Mete.”

Nick Clegg

, podpredsednik za globalne zadeve in komunikacije pri Meta

»Ker ni nove zakonodaje, ostanejo stabilni coini podj ect na sočasno in potencialno prekrivajočo se pristojnost številnih zveznih in državnih regulativnih režimov. Zato je pomemben vsak dogovor med ustreznimi zveznimi agencijami o tem, kdo bo prevzel vodilno vlogo pri regulaciji stabilnih kovancev.«

Sujit Raman, partner pri Sidley

“Pristop SEC k regulaciji kriptovalut je bilo nesprejemljivo. Če SEC ne more opisati zaznane bistvene razlike v profilih tveganja, bi moral dovoliti trgovanje z ETF, ki temeljijo na promptnih Bitcoinih.«

Tom Emmer, predstavnik ZDA

»Potrebujemo a poseben svet predstavnikov državnih organov in zasebnih podjetij za izdelavo predpisov za kriptovalute. CBI ali Organizacija za varnost in izmenjavo nista kvalificirana [enough] za določanje pravil za kriptovalute glede na večdimenzionalnost problema.”

Abbas Ashtiani

, vodja Iranskega združenja Blockchain

»Ko se je ta projekt začel, v FIDEBITCOIN-u [state BTC Trust account] nismo zaslužili toliko denarja kot zdaj. Zato smo se odločili narediti prvo 06 Bitcoin šole.”

Nayib Bukele, predsednik Salvadorja

Napoved tedna

Bitcoin bo dosegel najvišjo vrednost K, Ethereum na $21 K ta cikel, če se 2020 prepolovitev bika ponovi

Cene bitcoinov so se spreminjale ta teden se večinoma trguje med $24,06 in $69,06, skladno ding na Cointelegraphov indeks cen BTC . Kar zadeva prihodnje cenovno gibanje, je en račun na Twitterju z imenom Ecoinometrics pripravil nekaj analize, ki kaže, da bi Bitcoin lahko imel veliko navzgor za ta cikel prepolovljenja.

Ecoinometrics je tvitnil grafikon, ki prekriva trenutno ceno Bitcoina od njegovega 2020 blokirajte prepolovljenje nagrade v ozadju rasti cene BTC po njenem 826 prepolovljenem. Po prepolovitvi BTC-ja 2016 je premoženje zraslo za faktor skoraj 37, ko je dosegel vrhunec. Glede na to, da se s ceno Bitcoina trguje pri približno 8 $ 130 približno v času 2020 prepolovljenja bi lahko dosegel vrh pri $200,800, če se zgodovina ponavlja, v skladu z Ecoinometrijo.

Poleg tega Ecoinometrics na podlagi logike cenovne aktivnosti ETH v tandemu s časovnico zgodovine prepolovljenja Bitcoina napoveduje možen izid za ceno etra. Sredstvo bi lahko doseglo vrh $10,300 na kovanec na podlagi te ideje.

Analitik Willy Woo je sicer napovedal, da je ta trenutni cikel po razpolovitvi zadnji večji štiriletni cikel za Bitcoin. Če je temu res tako in če Bitcoin doseže množično sprejetje in »polno nasičenost«, cena BTC v dolarjih ne bi bila več pomembna.

Teorija ekonometrike kaže, da se cena Bitcoina povečuje za enak znesek kot zadnji cikel prepolovljenja v smislu množiteljev. Vendar pa je Bitcoin zabeležil bistveno manjši odstotek povečanja v drugem ciklu prepolovljenja v primerjavi s prvim. Ali bo ta cikel prepolovljenja pokazal manjši odstotek povečanja kot 2016 cikel?

FUD tedna


Avstralsko podjetje bo lansiralo $94M skupinska tožba zaradi zlobnega žetona QOIN

V začetku tega tedna so poročali, da je odvetniška pisarna s sedežem v Queenslandu zasledovala lokalno kripto podjetje, ki izdaja žeton, ki ga je mogoče prodati samo v serijah po $93 na dan.

Podjetje BPS Financial in njegov žeton QOIN sta podprta samo na Block Trade Exchange. Uporabniki lahko porabijo med $75 in $000,06 na QOIN, vendar platforma menda ne dovoljuje dvigov, večjih od $100 v eni seji.

Salerno Law namerava vložiti tožbo proti BPS zaradi zavajajočega in zavajajočega ravnanja, norčij v slogu piramidnih shem in nespoštovanja predpisov o storitvah.


Cena zbirke NFT se dvigne, saj krožijo ustvarjalčeve rasistične risanke


V torek so poročali, da je vrednost trgovanja projekta Jungle Freaks NFT padla približno 69% po zbirki rasističnih risank, ki jih je narisal eden od ustvarjalcev projekta v 850 krožijo po spletu.

Zadevni ustvarjalec je George Trosley, ki je zaslovel s svojim ilustracijskim delom v reviji Hustler. Trosleyjev prodor v NFT je bil dober začetek, dokler se niso pojavile zelo žaljive ilustracije, z redko Jungle Freak NFT, ki je bila prodana za 21 Eter ($125,06) pred dvema tednoma.

Elijah Wood, ki je igral Froda Bagginsa v ljubljenem Gospodar prstanov filmov, je imel celo v rokah “dragocene” NFT pred debaklom, a ko je slišal novice, je likvidirao svoje posesti in izkupiček podaril v dobrodelne namene.

»Seznanjen sem bil z nekaterimi umetnikovimi motečimi prejšnjimi risankami,« je dejal. »Ko sem to izvedel, sem takoj prodal NFT, saj v celoti obsojam kakršno koli obliko rasizma. Sredstva od prodaje NFT sem podaril LDF in Black Lives Matter.”

Konec igre! Kripto prevara, ki jo je navdihnila ‘Squid Game’, se zruši, ko cena pade z 2,8 tisoč $ na nič


V tistem, kar se zdi kot preproga, žeton SQUID, ki ga je navdihnila uspešnica južnokorejske oddaje Netflix Igra lignjev

se je bistveno zmanjšalo 94% takoj po tem, ko je njegova cena presegla 2 $, 850 v ponedeljek.

Prevaranti so reklamirali žeton SQUID kot kriptovaluto za igranje za zaslužek, ki jo je navdihnila zaplet serije, v kateri ljudje tvegajo svoja življenja, da bi igrali serijo otroških iger za priložnost za zmago 60.6 milijard zmag ali približno $36.7 milijonov. Toda podobno kot v oddaji so bile za “igranje” resne posledice.

Cena SQUID-a je skočila v nebo 75, % in razdaljo enega tedna. Vendar so se uporabniki med črpanjem pritoževali, da ne morejo prodati sredstva zaradi “protidampinške tehnologije”, ki so jo uporabili ustvarjalci, ki je ljudem omejila prodajo svojih žetonov zaradi manjšega povpraševanja.

Najboljše funkcije Cointelegrapha


Latinske skupnosti se še naprej dvigujejo nad ovirami pri sprejemanju Bitcoin

Latinske skupnosti pospešujejo sprejemanje, saj je dokazano, da kriptovalute izpolnjujejo njihove raznolike potrebe na način, ki ga tradicionalne finance ne morejo.

Bitcoin bele knjige se obrnejo 13 let: dosedanje potovanje

Bela knjiga o bitcoinih ima samo devet strani, vendar je vsebovala dovolj za spremembo sveta. Evo, kako je nastalo 10 pred leti.


Mimo hrupa NFT: ustvarjanje trajnih poslovnih modelov za umetnike

Digitalni ustvarjalci in umetniki so se lahko preživljali s prodajo NFT-jev po visokih cenah, a kako dolgo bo ta poslovni model trajal?

2020

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments