-0.1 C
Ljubljana
Thursday, December 9, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Etherium novice Burger King ponuja brezplačno kriptovaluto z nakupi obrokov

Burger King ponuja brezplačno kriptovaluto z nakupi obrokov

Naslednje tri tedne lahko stranke BK uživajo ob strani BTC, ETH ali DOGE s svojim Whopperjem, zahvaljujoč partnerstvu z Robinhoodom.

75305
Skupaj ogledi

91

Skupaj deleži

Burger King serves up free crypto with meal purchases  Burger King serves up free crypto with meal purchases  Burger King serves up free crypto with meal purchases  Burger King serves up free crypto with meal purchases

Veriga hitre prehrane Burger King je sodelovala z Robinhoodom, da bi svojim strankam podarila brezplačno kriptovaluto, kar je prepričljiv znak, da apetiti po digitalnih premoženjih rastejo.

Od 1. novembra do novembra 10, Stranke Burger Kinga v Združenih državah, ki porabijo 5 dolarjev ali več, bodo prejele brezplačne kriptovalute, predvsem v obliki Dogecoina (DOGE), je podjetje objavilo v ponedeljek. Nekaj ​​srečnih strank bo imelo priložnost osvojiti cel bitcoin (BTC) ali eter (ETH). Uporabniki se morajo za prejem nagrade registrirati pri Robinhood Crypto.

Za prejem nagrade morajo uporabniki opraviti nakup v aplikaciji BK, na spletnem mestu ali v trgovini s kodo na sodelujočih lokacijah.

Kriptonagrade bodo izžrebane iz skupnega nagradnega sklada 2 milijona DOGE, 10 BTC in 200 ETH. Stranke lahko zahtevajo samo eno nagrado na dan.

S poslovnega vidika postajajo kriptovalute prevelike, da bi jih prezrli, saj več korporacij eksperimentira z digitalnimi sredstvi in ​​nezamenljivimi žetoni ali NFT. Sektor hitre prehrane je bil še posebej dovzeten, saj so Burger King, McDonald’s, Pizza Hut in Taco Bell predstavili svoje lastne zbirke NFT. Kot je poročal Cointelegraph, NFT postajajo pomemben marketinški medij za velike blagovne znamke.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments