20 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga BurgerSwap podjetja Binance Smart Chain je izkoriščal 7,2 milijona dolarjev

BurgerSwap podjetja Binance Smart Chain je izkoriščal 7,2 milijona dolarjev

Najnovejši v zadnjem nizu decentraliziranih finančnih vdorov.

3142 Skupaj ogledov

14 Skupaj delnice

Binance Smart Chain’s BurgerSwap drained of $7.2M in exploit

Še en decentraliziran finančni protokol je bil v petek, maja močno izkoriščen , potem ko je bilo iz BurgerSwap (BURGER) na Binance Smart Chain izčrpanih 7,2 milijona dolarjev.

Med napadom so bili ukradeni različni zneski sedmih različnih kriptovalut, med drugim žetoni BURGER v vrednosti 3,2 milijona dolarjev, zaviti BNB (WBNB) v vrednosti 1,6 milijona dolarjev in Tether (USDT) v višini 1,4 milijona dolarjev. V času objave so bila sredstva še vedno razprodana.

BurgerSwap je bil predstavljen pozno 2020 kot nekaj, za kar se je mislilo, da je klon decentralizirane borze Uniswap. Vendar pa je post mortem iskanja razkril, da je izpustitev ključne vrstice kode razlikovala Uniswap od BurgerSwap in je verjetno bila točka napada za tisto, kar se je zgodilo v petek. Zaradi tega razkritja so nekateri opazovalci družabnih omrežij domnevali, da za napadom stojijo sami razvijalci BurgerSwap.

Ekipa BurgerSwap je sporočila, da “dela na tem vprašanju” in da je v petek zjutraj začasno ustavil ustvarjanje dodatnih žetonov, da bi preprečil več izgub. Ekipa je tvitnila:

“BurgerSwap je pravkar doživel Napad Flash posojila. Za preprečitev nadaljnje izgube smo zaustavili proizvodnjo Swap in BURGER. Naša tehnična ekipa dela na tej težavi in ​​bo rešitev objavila pozneje. Več podrobnosti bo objavljenih kmalu. Hvala za potrpežljivost. “

Haki na Binance Smart Chain so postali ta mesec številčnejši po $ 200 je bilo maja iz PancakeBunnyja (BUNNY) izčrpanih milijonov 20, maja pa je Bogged Finance (BOG) ukradel 3 milijone dolarjev 24.

Podjetje za varnost in analitiko Blockchain CipherTrace je pred kratkim napovedalo, da bo svoje storitve razširilo na Binance Smart Chain kot odziv na nenadne izbruhe izkoriščanja.

3142

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments