17.3 C
Ljubljana
Thursday, May 19, 2022

Bybit dodaja trgovanje s kripto predlogi kot segment širitvenih načrtov

- Advertisement -

Funkcija omogoča strankam, da špekulirajo o prihodnjih cenah kriptovalut in sklepajo svoje transakcije na glas USDC.

888 Skupni ogledi

56 Skupaj deleži

Nadomestna kriptovaluta, ki temelji na Singapurju, je trenutno svojo širitev operaterja opremila s trgovanjem s predlogi kriptovalut, kar strankam omogoča, da izmenjujejo predloge USD Coin (USDC) in večne.

Medijska postava delavcev Bybit je za Cointelegraph povedala, da je bila ta odločitev o dodajanju predlogov v linijo izdelkov nekoč v skladu z zahtevami soseske. Pomembno je, da si pokrovitelji želijo izmenjevati predloge, ker bo to “pomagalo kot varovanje pred sedanjimi nevarnostmi in zagotovilo večjo tržno objavo.” Poleg tega trgovcem ponuja tehniko za diverzifikacijo njihovih portfeljev.

Na novo uvedeni predlogi za kripto pogodbe o nadomestnem delu po enakih pravilih kot njegovi ranljivi finančni kolegi. Strankam omogoča, da špekulirajo o dolgi listini za beg v ameriških dolarjih za premoženje in razrešijo trgovanja, ki jih ne piše USDC. Bybitova postava eminentnih delavcev, da “predloge pogodbe niso več pravice, ne naloge, zato bodo potekle brez transakcije, če se opcija le redkokdaj več uveljavlja.”

Medtem ko predlogi Cilja na izkušene trgovce, kot so institucionalne možnosti in oblikovalci trga, Bybit poleg tega verjame, da si poleg tega lahko predstavljate, da bo spodbudil sprejetje med ranljivimi finančnimi trgovci. Postava delavcev je povedala, da:

»Razširitev različnih izdelkov in podjetij ter izdelkov, denominiranih v kriptovalutah, pomaga pokroviteljem, ki so bolj seznanjeni z ranljivim denarjem.«Medtem ko prevoznik dovoljuje Bybit strankam, ki so posredovale svojo stranko Know Your Custom (KYC) za nadomestne predloge, platforma je izključila jurisdikcije skupaj z Združenimi državami, celinsko Kitajsko, Singapurjem, Quebecom, Kanado in Severno Korejo.

Povezano: Tukaj je, kako bi trgovci s predlogi Ether morda verjetno dobro dodatno povedano skupaj za migracijo dokazila o vložkih

Marca je mednarodno nadomestno podjetje CME Personnel razkrilo načrte za uvedbo mikro velikih Bitcoin (BTC) in Ether (ETH) ) predlogi. Zastareli do konca meseca, so delavci uvedli predloge pogodb za sedanje mikro BTC in ETH terminske pogodbe.

Ko se vlaganje v kriptovalute začne spreminjati v bolj regulirane, več institucij iščejo za vstop na trg. V intervjuju s Cointelegraphom je izvršna direktorica fundacije NEAR Marieke Flament dejala, da bo verjetno prišlo do “zelo kritičnega vrveža za obroke” med institucionalnimi navdušenimi igralci iger, da bi si prizadevali spoznati zemljevid, v katerem bi lahko sodelovali in vstopili v kripto ekosistem.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -