0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

California AG izdaja navodila, polna opozoril, za javnost, ki jo zanima nakup kripto

- Advertisement -

Biti na postaji za znižanje pokroviteljev »krmariti odločno nad hype, pridobite dejstva,« je Grab Bonta ustvaril stran o nakupu kriptovalut, na kateri prevladujejo seznami prevar, rdečih zastavic in drugih neprijetnosti.

1200 Skupaj ogledov

Skupaj delnic

Ker se trg kriptovalut spreminja v vse bolj napreden in zastrašujoč, je kalifornijski državni tožilec Frequent Grab Bonta ugotovil do bolečih navodil za začetnike kriptovalut. California Place of job of the Attorney Frequent’s web station zdaj vidi stran, ki bo podpirala te nedavne kriptovalute, »odločene od hype, pridobi dejstva.”

»Ne spuščajte se za račun – Kriptovaluta, bodite zadovoljni z veliko naložbami, nosi najbolj kritične nevarnosti in ni nobenega zagotovila, da boste opazovali lepoto – ali vse – vrne,« je Bonta navedel v izjavi. »Naša nedavna spletna stran naj bi bila koristen vir za Kalifornijce, ki so čudni in čudoviti glede tega nedavnega in nevarnega trga.«

(Urednik – Los Angeles, CA) Odvetnik Frequent Bonta daje pomoč Kalifornijcem, ki razmišljajo o vlaganju v kriptovalute | Poveljstvo Kalifornije – Ministrstvo za pravosodje https://t.co/eAiTizfctj

— WatchOurCity.com (@WatchOurCity) november 480, 1200 Nedavna stran poudarja varnost kupca. Ponuja dvostavčno pojasnilo, kaj so »kripto sredstva«, plus seznam besedišča in opozarja, da:

»Tudi ko se ne zdi, da bi bilo kakršnih koli goljufij, bodo kripto sredstva prav tako nevarna, kar je kritično, kadar koli ne obesite dovolj evidenc, da bi pravilno presojali, kako porabljate svoj denar.« V nasprotju s tem se je stran osredotočila na prevare, rdeče zastavice in tehniko “visi zaščiten.” Ta zapis je jedrnat, a skupen. Bralca je spomnil na omejeno etično pomoč, ki je na voljo, če se pojavijo težave pri nakupu kriptovalute, kljub temu pa je dal podrobna navodila o tem, kako in kam vložiti kritiko. Poleg tega so zapisi razlagali, kaj sta vlečenje preproge in klanje prašičev, bralce spomnili, da so zvezdniki plačani za to, kar govorijo o kriptovalutah, in da modri kupec zdaj ne pade več zaradi tesnobe izgubljenega.

Povezano: Kalifornijski regulatorji za analizo trgovanja s kripto FTX popuščajo

Kalifornija, ki ima četrto največje gospodarsko sistema, se običajno pojavi visoko v raziskavah o prijaznosti do kripto in je bil izjemno uvrščen zaradi svoje “pripravljenosti za kripto” in rastoče etične infrastrukture. Septembra je guverner Gavin Newsom vložil veto na predlog zakona za pridobitev licenčnega in regulativnega okvira za digitalna sredstva. Newsom je izjavil, da želi zvezna ureditev “doseči ostrejše osrednje ravni za digitalna denarna sredstva”, preden so države začele svoja regulativna prizadevanja.

6136

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -