18.3 C
Ljubljana
Tuesday, September 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Canaan v drugem četrtletju pričakuje prihodek v višini 250 milijonov dolarjev -...

Canaan v drugem četrtletju pričakuje prihodek v višini 250 milijonov dolarjev – pridelki in dobave rudarskih plošč 'se bodo znatno povečale'

Canaan Expects $250M Revenue in Q2 — Yields and Mining Rig Deliveries to 'Increase Substantially'

Proizvajalec rudarske ploščadi Canaan enakomeren dobiček v prvem četrtletju po poročanju o nerevidiranih finančnih rezultatih prvega četrtletja 2021 v torek. Canaan je opozoril, da pričakuje vsaj ohranitev sedanjega dobička ali dvig nad približno $ 150 do $ 150 milijonov prihodkov za drugo četrtletje.

Canaan pričakuje $ 250 M v prihodku za drugo četrtletje – podjetje priznava, da je težko napovedati trenutno volatilnost bitcoinov

V torek je kitajski proizvajalec ASIC rudarskih ploščadi Canaan (Nasdaq: CAN) objavil nerevidirano prvo četrtletje podjetja 2021 finančni rezultati in podjetje je letos dobro poslovalo. Količina prodanega hashrateja je poskočila za 122% v primerjavi z istim obdobjem leta 2020. Poleg tega je Canaan v prvem četrtletju zabeležil “večji obseg prodajnih naročil strojev za pridobivanje bitcoinov”. Skupni čisti prihodek je znašal približno 402 milijonov juanov ali USD 61. 5 milijonov po v kanadske nerevidirane finančne evidence.

„Naša finančna uspešnost se je v četrtletju bistveno izboljšala, kar so spodbujali rasti cen Bitcoinov, večje povpraševanje kupcev po kakovostnih rudarskih strojih in naša sposobnost povečanja proizvodnja in dobava rudarskih strojev, “je v revizijskem poročilu razkril Nangeng Zhang, predsednik in izvršni direktor podjetja Canaan.

” V tem obdobju smo izboljšali donosnost proizvodnje rudarskih strojev in zagotovili dovolj zmogljivosti za prihodnjo proizvodnjo s tesnejšim partnerstvom s ključnimi livarskimi partnerji in drugimi dobavitelji. Prav tako smo se strateško osredotočili na izboljšanje naših raziskovalnih in razvojnih zmogljivosti za povečanje kakovosti in zmogljivosti naših rudarskih strojev, “je dodal Zhang.

Kanaan Pričakuje, da se bodo “donosi in dobave znatno povečali”

Canaan pričakuje spodobne rezultate v drugem četrtletju, zahvaljujoč velikemu številu naročil rudarskih ploščadi. V računovodskem poročilu je navedeno, da družba verjame, da bo Q2 vsaj enakovreden Q1, vendar bi lahko potegnil predvideni $ v $ 150 milijonov prihodkov. Poslovni napovedi finančnih rezultatov v prvem četrtletju Canaana:

Ker podjetje množično proizvaja svojo novo generacijo strojev za rudarjenje bitcoinov, prav tako pričakuje, da se bodo njegovi donosi in dobave znatno povečali v primerjavi s prvim četrtletjem leta 2021. Podjetje se zaveda, da je trenutno težko napovedati gibanje cen bitcoinov, in zaradi nestanovitnosti cen bitcoinov konec maja letos ne more zagotoviti finančnih smernic.

Novice prvega četrtletja sledijo dvema aprilskima poročiloma, kjer je Canaan prodal $ 93. 60 milijonov ASIC ploščadi v Genesis Digital Assets in Bitcoin Mining Difficulty Experiences This Year's Largest Epoch Drop, Global Hashrate Slips Lower , 760 naslednje generacije A 1246 ASIC Avalonminers podjetju Mawson Infrastructure Group. V prvem mesecu januarja je kanadski rudar bitcoinov Hive Blockchain kupil 6, 400 rudniki strojev naslednje generacije iz Kanaana.

Prvo četrtletje podjetja 2021 finančni rezultati v torek niso spodbudili delnic Canaana, saj so se delnice CAN zaprle pri $ 10. 26 na delnico na 9 USD. 80 na delnico. Canaanov A 1246 ASIC Avalonminer je sedma najmočnejša rudarska ploščad danes po asicminervalue .com statistika, ki kaže, da A 1246 dobi okoli $ 21 na dan z dobičkom pri 0 USD. 10 na kilovatno uro.

Kaj menite o tem, da Canaan pričakuje $ 150 na $ 250 milijonov prihodkov za Q2? V spodnjem oddelku za komentarje nam sporočite, kaj mislite o tej temi.

Cheap Power Is Creating a Bitcoin Mining Boom in Argentina

Bitcoin Mining Difficulty Experiences This Year's Largest Epoch Drop, Global Hashrate Slips Lower

Oznake v ta zgodba

ASIC rudarji, ASIC ploščadi, Avalonminers, Bitcoin Miners, Bitcoin Mining Rigs, Can, Canaan, Canaan Avalonminers, Canaan Mining Rigs, China, Dobave, rudarstvo, Nangeng Zhang, nasdaq, Q1 Rezultati, Q2 pričakovanja, delnice, pošiljke

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je f ali samo v informativne namene. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments