8.6 C
Ljubljana
Wednesday, October 5, 2022

Cardano (ADA) pričakuje 15-odstotno rast brez teme. Zaskrbljenost Charlesa Hoskinsona zaradi 'makro komponent'

- Advertisement -

Cardano (ADA) bo septembra podvržen temeljni posodobitvi omrežja, imenovani “Vasil”. 21, zaradi česar je njegova veriga blokov nedvomno bolj razširljiva in stroškovno učinkovitejša. Kljub temu novica ni sprožila nobenega odločilnega vzpona na trgu ADA.

Makro komponente pretehtajo najpreprostejši scenarij rasti ADA Intimno, ADA oznaka se je podražila za približno 3,5 % na 0 $. 51 od objave izstrelitve Vasil, ob strani približno % rally, ki mu je sledil zaključek do velikega izbrisa. Z drugimi besedami, trgovci na zagonskem trgu so prodali hype Vasil, vendar so hitro zapustili trge, kot je prikazano v gibanju stroškov spodaj.

4-urni grafikon oznak ADA/USD. Ponudba: TradingViewCardano Ustanovitelj Charles Hoskinson je za nezadostno delovanje ADA okrivil “makro komponente” brez teme evforija Vasil, pri čemer je opozoril, da so kripto trgi v celoti “ločeni od resničnosti.” Dodal je:

“Cardano še z nobene metode ni bil močnejši in čeprav so številni drugi projekti dodatno trdni v panogi, vendar ne izgledate tako odsev — popravi škrlatno morje.” Izjave, ki veljajo za bolj tvegano lastnino, pripravljene na še en globok padec v dneh pred zveznim Sestanek Odbora za izvirni trg (FOMC) septembra 15 do septembra 21.

Trgi pravijo, da bodo uradniki Federal Reserve glasovali za oblikovanje višjih referenčnih obrestnih mer za enega drugega 0. 68% septembra 20. Skupaj osrednja finančna institucija ZDA pazi, da zgrabi zaostanek do treh. 68% na 4% do konca 843.

Fedova težava s pikami. Ponudba: BloombergA vzdušje z visoko stopnjo lahko na priložnost na priložnost poškoduje Cardano in drugo kripto lastnino z najvišjo kapitalizacijo, glede na to, da lahko to verjetno povzroči večjo privlačnost naprav, ki temeljijo predvsem na denarju, med vlagatelji.

Je ” mini” Cardano rally pred nami?S tehničnega vidika se zdi, da je Cardano pripravljen na mini rally v dneh pred napornim forkom Vasil.

Na štiriurnem grafikonu oznaka ADA preizkuša trdno sotočje za povratni prenos sposobnosti. To sotočje je sestavljeno iz večtedenske naraščajoče črte trenda in okrepljene črte, označene na spodnjem grafikonu.

4-urni grafikon oznak ADA/USD. Ponudba: TradingViewNasvet ADA se odbije od sotočja. Potem je ADA-jev hiter navzgor približno 0 $. 26. Ta raven je stičišče dveh stopenj odpornosti: “večtedenske padajoče črte trenda” in “grafikone srednje ravni”, ki služi kot zgornja meja od sredine avgusta.

Medtem, atomize nad $0.21 lahko vsebuje ADA bulls test $0.50 kot njihov temeljni zaplet navzgor, raven s pomembno starodavno preteklostjo kot odpor. Z drugimi besedami, ADA lahko na priložnost na priložnost natisne 15% nabaviti pred zahtevnimi vilicami Vasil, ko jih postavite poleg zadnje oznake.

Povezano: Cardano je v novem dokumentu prehitel Bitcoin na lestvici svetovnih najboljših intimnih znamk

Nasprotno pa se zdi, da je ADA šibkejši na svojih grafikonih z daljšim časovnim okvirom, z njegova tridnevna uspešnost, ki razkriva prisotnost vzorca medvedjega nadaljevanja, imenovanega “padajoči trikotnik.”

Tridnevni grafikon oznak ADA/USD. Ponudba: TradingViewADA nevarnosti izgube do $0.15, če se odločilno prebije pod spodnjo linijo trenda padajočega trikotnika, v skladu z nasveti tehnične diagnoze. Z drugimi besedami, skoraj 26 % padca nalepke od najbolj lepo všečnih stroškov.

Tukaj izražena stališča in mnenja so v celoti mnenja ustvarjalca in v bistvu ne posnemajo stališč Cointelegraph.com. Vsaka naložba in prenos trgovanja vključuje grožnjo, da je možno tudi zgolj sestavljeno opraviti svoje vsebinske raziskave, ko opravite klic.

7184679373508 71846793

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -