19.1 C
Ljubljana
Wednesday, July 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Cardano se je kot tretja največja komponenta pridružil skladu Digital High Cap...

Cardano se je kot tretja največja komponenta pridružil skladu Digital High Cap sklada Grayscale

Cardano Joins Grayscale Digital Large Cap Fund as Third Biggest Component

Cardano je dodan v sivine Investicijski kripto valutni sklad. Zdaj je tretja največja komponenta sklada za bitcoinom in etrom.

  • Grayscale Investments, največji upravljavec premoženja za digitalne valute na svetu, je v petek napovedal dodatek kardano v svoj sklad za velike kapitalske naložbe (OTCQX: GDLC). Grayscale je ta sklad opisal kot “pasivno strategijo, ki temelji na pravilih in s katero želi zagotoviti izpostavljenost 70% trga digitalnih sredstev. “
  • Sporočilo je sledilo četrtletnemu pregledu in ponovnemu uravnoteženju sklad. Družba je pojasnila:

V skladu z gradbenimi merili sklada je družba Grayscale prilagodila portfelj sklada tako, da je določene zneske obstoječih sestavnih delov sklada prodala sorazmerno z njihovimi ponderji in denarni izkupiček uporabila za nakup kardano (ADA).

  • Konec dneva 1. julija je Komponente Digital Large Cap Fund so vsebovale 67. 47% bitcoin (BTC), 25. 39% ethereum (ETH), 4. 26% cardano (ADA), 1. 03% Bitcoin gotovine (BCH ), 0 99% litecoin (LTC) in 0. 86% verižna povezava (LINK).
  • Med aprilskim četrtletnim posodabljanjem uteži komponent e, Grayscale je dodal verižno povezavo, da bi zapolnil vrzel, ki jo je zapustil XRP, ki je bil izpuščen iz sklada Digital Large Cap, ko se je Rippleova tožba pri ameriški komisiji za vrednostne papirje (SEC) segrevala.

  • Grayscale Investments trenutno ima približno $ 30 milijard sredstev v upravljanju (AUM). Podjetje ponuja 14 naložbeni produkti. Izdelek z največjim AUM je Bitcoin Trust (GBTC), ki ima več kot $ 22 milijard premoženja, sledi Ethereum Trust s skoraj 6,9 milijarde dolarjev. Sklad Digital Large Cap ima približno $ 357 milijonov premoženja v upravljanju.
  • V začetku tega meseca je Grayscale objavil, da razmišlja 31 kripto sredstva za naložbene produkte, vključno z ADA. Aprila je družba napovedala, da namerava GBTC pretvoriti v bitcoin sklad, s katerim se trguje na borzi (ETF).
  • Medtem je podjetje trdi, da opaža naraščajoče institucionalno povpraševanje po kriptovalutah. “Digitalne valute so dosegle prelomno točko,” je marca komentiral izvršni direktor Michael Sonnenshein. “Povpraševanje vlagateljev še nikoli ni bilo večje in vsak dan vidimo nove udeležence tistega, kar je zagotovo postalo dobroverni razred premoženja.”

Kaj menite o tem, da Grayscale doda kardano v svoj Digital Sklad z velikimi kapicami? Sporočite nam v spodnjem oddelku za komentarje.

Elon Musk Says 'Important to Support' Dogecoin Fee Change Proposal

Mad Money's Jim Cramer Moves From Bitcoin to Ethereum — Says 'It's More of a Currency'

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo v informativne namene. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments