2.5 C
Ljubljana
Saturday, November 27, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Cardingo – kurirana oblikovalska tržnica NFT in serija za Cardano

Cardingo – kurirana oblikovalska tržnica NFT in serija za Cardano

Cardingo - a Curated Designer NFT Marketplace and Series for Cardano

izjava za javnost

IZJAVA ZA JAVNOST. Sydney, Avstralija – Cardingo je serija NFT in trg Cardano NFT, ki se skrivaj pripravlja že mesece. Medtem ko je svet čakal na pametne pogodbe Cardano, se je ekipa Cardingo zavzeto lotila serije NFT in edinstvene tržnice, da bi zadovoljila okuse oboževalcev Cardana po vsem svetu.

CNFT so se začeli prodajati veliko pred pametnimi pogodbami. Platforme, kot sta cnft.io in easycnft.io, že mesece ponujajo CNFT. Bili so tako uspešni, da so platforme preplavljene z ogromnim in stalnim tokom. Cardingo želi izstopati z zagotavljanjem urejene tržnice, ki kuje NFT samo izbranih umetnikov. To prinaša edinstven in ekskluziven pridih in Cardingo bo vedno iskal dodatno visokokakovostno umetnost in umetnike visokega profila, ki bi se pridružili platformi. Dodatni napori se vlagajo v iskanje aboridžinske umetnosti in umetnikov, da bi razširili svoj dohodkovni potencial in pomagali deliti svojo kulturo in zgodovino s svetom.

MASKOTA CARDANO – OUTBACK STYLE

Poleg trdne CNFT Marketplace želi Cardingo biti zvest branilec, ki se je posvetil preganjanju Cardano Fuda. Ta igriv, a resen stranski nastop bo oboževalcem Cardana ponudil novo maskoto, ki jo bodo lahko navijali in navijali, ko se začne nova doba Cardana.

KOLEKCIJA CARDINGO NFT

 • Platforma Cardingo NFT se bo začela s skrbno razvito serijo NFT:

 • HoskeyChains so prva kolekcija, ki ponuja računalniško ustvarjene obeske za ključe v številnih likih, ki jih navdihuje Cardano.

  HoskeySmokeys ponuja animacije slikovnih pik, ki jih ustvari izvajalec upodabljajo ljubljenega junaka Charlesa Hoskinsona v animirani piksli, ki dobesedno piha dim.

  HoskeyMates so še en NFT, ki ga je ustvaril izvajalec prikazuje Charlesa Hoskinsona v obliki pikslov, ki nosi različne kostume ali prikazuje različne like.

  HoskeyMation so še en NFT, ki ga je ustvaril izvajalec prikazuje Charlesa Hoskinsona v slikovnih animacijah, ki prikazujejo različne ravni hoskejev, kot so noob, pro in še več.

  HoskeyPunks so računalniško ustvarjeni NFT, ki prikazujejo Charlesa Hoskinsona v obliki pikslov, ki nosi različne kostume ali prikazuje različne like.

 • Obstaja tudi

  Special Hoskey Edition redka zbirka Charlesa Hoskinsona, ki vključuje ilustracije in animacije, podrobnosti o tem redkem NFT bodo objavljene pozneje.

  THE AVSTRALSKI DINGO

 • Cardingo namerava širiti zavedanje in ljubezen do Dingo. Cardingo je sodeloval s Fundacijo Dingo in bo pomagal promovirati in ozaveščati Dingo ter prispeval tudi v dobrodelne namene Fundacije Dingo.

  Lyn Watson, vodja fundacije, je rekla “mi” zaradi zapora in pomanjkanja obiskovalcev mi je bilo res težko financirati,« vendar je navdušena nad sodelovanjem s Cardingom in meni, da ji bodo dodana globalna pozornost in donacije pomagale doseči njen cilj »zvezne zaščite vrste«.

 • Dingi so avtohtoni in dragocen kos avstralskega ekosistema in kot vršni plenilec, so ključnega pomena za ohranjanje okolja v ravnovesju. Z leti so jih lovili, lovili, zastrupljali in na splošno veljali za škodljivce. Lyn se boji, da bo ta vrsta sčasoma izumrla, če ne bodo kmalu sprejeti zaščitni ukrepi. Populacija dingov v svetiščih Dingo je vrsta “zavarovalne populacije, ki je velika odgovornost.”

  Pred kratkim je njihov najbolj slavni Dingo, Wandi, rodil leglo mladičev v Dingo Sanctuary. Wandina zgodba je postala viralna, ko je svet izvedel zgodbo o mladiču Dingo, ki je bil spuščen iz orlovih krempljev in pristal na predmestnem dvorišču. Wandi ima celo svojo knjigo, ki bo kmalu lahko vključena v avstralske šole po vsej državi. Lyn upa, da bo Wandi pomagala naslednji generaciji, da se bo naučila ljubiti in ceniti najbolj dragocenega avstralskega plenilca, namesto da bi ga poskušala potisniti k izumrtju.

  S sodelovanjem s Cardingom želi Lyn pomagati nadaljevati svoje iskanje spremeniti ugled Dinga in ga ohraniti za prihodnje generacije. Upa, da bo v prihodnosti zgradila center za obiskovalce in umetniško galerijo, ki bo predstavljala Dingo in staroselsko umetnost, v kateri bodo obiskovalci uživali in cenili.

  AVSTRALSKA ABORIGINSKA UMETNOST

 • Cardingo bo vključeval tudi umetnost avstralskih aboridžinov. Prvi dokazi o aboridžinski filozofiji so očitni v še vedno vidni skalni umetnosti, ki sega več kot 20, let.

  Za avstralščino ni pisnega jezika Aboridžini zato, da bi prenašali svoje pomembne kulturne zgodbe skozi generacije, jih prikazujejo simboli ali ikone skozi njihova umetniška dela.

  Cardingo želi avtohtonim umetnikom zagotoviti možnosti, da posredujejo informacije in ohranijo svojo kulturo. Avtohtona umetnost je osredotočena na pripovedovanje zgodb in se uporablja za prenos znanja o deželi, dogodkih in verovanjih Aboriginov.

  FUTURE CARDINGO

 • Prvi izpad serije Cardingo NFT se bo zgodil nekje prvi teden v novembru 719. Kmalu zatem bo Cardingo pripravil javno lansiranje uporabnega žetona za trg, ki bo ponudil prihodnje možnosti vlaganja in dodatne nagrade za imetnike žetonov Cardingo.

  To je sporočilo za javnost. Bralci bi morali opraviti lastno skrbnost, preden sprejmejo kakršna koli dejanja, povezana s promoviranim podjetjem ali katero koli od njegovih podružnic ali storitev. Bitcoin.com ni odgovoren, neposredno ali posredno, za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, navedene v sporočilu za javnost.

  India's Central Bank RBI Reiterates 'Serious Concerns' About Crypto — Governor Doubts Reports on Indian Crypto Investors

  Meet the Antminer S19 XP — Bitmain Reveals ASIC Manufacturer's Most Powerful Bitcoin Miner

  India's Central Bank RBI Reiterates 'Serious Concerns' About Crypto — Governor Doubts Reports on Indian Crypto Investors

  Slika Zasluge

  : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons2021

  KOMENTIRAJ:

  Prosimo, vnesite komentar!
  Prosimo, vnesite ime

  - Advertisment -

  Most Popular

  Recent Comments