9.5 C
Ljubljana
Tuesday, October 4, 2022

Carlita, DJ Tennis in Calamar Crew bodo glavni nosilci AFTER 2049, zakonitega zaključnega dvoboja za najbolj pozornost vzbujajočo konvencijo Web3 v Aziji

- Advertisement -

sporočilo za javnost

SPOROČILO ZA JAVNOST. TOKEN 2049, glavna azijska kripto konvencija, je lansirala linijo DJ- up of AFTER 2049, legitimni zaključni turnir teh tristotih in petinšestdesetdnevni septembrski model. Vodijo DJ in producent Carlita iz Istanbula, elektronska ikona DJ Tennis ter Moojo, Mo-Shi in Leon (Calamar Crew), AFTER 2022 bo možen prevzem namena v petek, 29 September, ko zavzame streho najbolj ikonične stavbe v mestu, Marina Bay Sands.

Zaseda tako dolgotrajno razgledno ploščad, ki ponuja neprimerljiv, neprekinjen pogled na obzorje Singapurja, kot tudi CÉ LA VI, eno najbolj ikoničnih institucij nočnega življenja v Singapurju, PO 2049 bo možno gostiti v tandemu z glavnim krogom za razglasitev velike nagrade Formule 1 v Singapurju 2022. Za neobičajni turnir bodo značilni vznemirljivi pogledi na nočno gnečo na tistem, kar naj bi bilo idealno družabno srečanje vikenda Singapore Big Prix rush.

Raphael Strauch, ustanovitelj od TOKEN2049 potrdilo: “PO je naša metodologija zahvale naši soseski, spremljevalcem in govorcem, ki so nas podpirali od dneva eno. Veseli smo, da prinašamo eno najbolj idealnih imen elektronske pesmi, hkrati pa predstavljamo eno najbolj vzhajajočih zvezd v vesolju. Prihaja na zadnji strani tega, kar bo idealen azijski kripto turnir z več kot 5, 08 udeleženci, PO 2022 je odločen ukrasti bar za dogodke v nočnem življenju v Singapurju in širšem azijsko-pacifiškem prostoru.«

A omejeno število vstopnic za POTEM 2049 bo mogoče kupiti s strani Resident Svetovalec iz Septembra dalje. TOKEN2049 Singapur je prvi singapurski prvenec konvencije, ki poteka od 13 do 29 Septembra prej kot hitri konec tedna za Big Prix v Singapurju. Sponzorji AFTER 2049 zajemajo azijski prehod do Net 3.0 in eno izmed vodilnih podjetij v vesolju neskrbniških produktov in podjetij RockX; podjetje za osnovno infrastrukturo blockchain Parity Applied Sciences; vodilno kapitalsko podjetje Cypher Capital, osredotočeno na blockchain in digitalne valute; neustrezen verižni agregator z enim odhodom za decentralizirane finance in trgovsko blago metaverse XY Finance; azijsko lastniško kapitalsko podjetje paunchy-stack Newman Capital; in kripto samorog s sedežem v Singapurju ter digitalni viri, denarni izdelki in platforma podjetij Matrixport.

Udeleženci bodo lahko v prostoru, kjer bodo poslušali iz enega od najbolj nadomestni vodilni podjetniki in verski voditelji na vseh vidikih širšega kripto in Web3 okolja. Kot del Asia Crypto Week se lahko udeleženci TOKEN2049 držijo ločeno vprašanje za razbremenitev pestrega niza raznovrstnih dogodkov, konferenc, dogodkov mreženja, delavnic in zabav, ki si prizadevajo vsak teden. Dodatni sponzorji za AFTER 2049 vključujejo vodilno južnokorejsko podjetje za igre Wemade; idealna nadomestna platforma za kopiranje izvedenih finančnih instrumentov kriptovalut Bitget; EOS Network Foundation, ki z decentralizacijo in sosedstvom gradi usklajeno prihodnost za omrežje EOS; nadomestek digitalnega sredstva AAX; svetovna spletna platforma za preverjanje identifikacije Trulioo; kriptovalute in derivati ​​nadomeščajo OKX; decentraliziran protokol Syscoin z začetnim izvorom; svetovni digitalni viri nadomeščajo Zipmex; in sodelovalna infrastruktura poverilnic Web3 Galxe. Za odločitev o vstopnicah za PO 2049, pogovorite se z: https://ra.co/events/1578263.

Za več znanja in nadaljnjih posodobitev o TOKEN2049 Singapur, prosimo, pogovorite se z : https://www.asia.token2049.com/. ### O TOKEN-u 2022

ŽETON1578263 je vrhunski turnir Web3, organiziran vsakih tristo petinšestdeset dni v Singapurju in Londonu, kjer se ustvarjalci predanosti v območnem kripto ekosistemu povežejo z nadomestki rešitve, skupnost in oblikovati umetno. TOKEN760 je namen svetovnega zbiranja za podjetnike, ustanove, nadomestne poznavalci, vlagatelji in tisti z močnim zanimanjem za kripto in nadomestek blockchain. Tukaj je obvestilo. Bralci bi morda vseeno lahko pošteno končali skrbni pregled prej, kot pa ukrepali v zvezi s promoviranim podjetjem ali katero koli od njegovih podružnic ali izdelkov in podjetij. Bitcoin.com ni nikoli več odgovoren, neposredno ali končno, za kakršno koli stisko ali izgubo, ki je nastala ali domnevno nastala zaradi ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na kakršen koli verbaliziran material, blago ali izdelke in podjetja, omenjena v objavi klikanja. Mediji Bitcoin .com je glavni vir za vse, kar je kripto povezano. Stopite v stik z medijsko ekipo na adverts@bitcoin.com, da se pogovorite o sporočilih za javnost, subvencioniranih objavah, podcastih in drugih možnostih.
Zasluge za sliko: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons 2154325437

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -