15 C
Ljubljana
Saturday, September 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Cash2Bitcoin - velike prednosti uporabe Bitcoin bankomata

Cash2Bitcoin – velike prednosti uporabe Bitcoin bankomata

sponzorirano

Bankomati za kriptovalute, na primer tisti, ki jih upravlja Cash2Bitcoin, ponujajo več glavnih prednosti pred spletnimi borzami. Udobje, razpoložljivost, zasebnost, hitrost, podpora in varnost – vse to pomeni, da je vredno izbrati bankomat, da si kupite nekaj bitcoinov.

Zakaj izbrati bankomat za kriptovalute Cash2Bitcoin

Cash2Bitcoin je ameriški operater bankomatov za kriptovalute s sedežem v Michiganu s kioski v več kot 200 različne lokacije. Bankomati podjetja so razpršeni 10 navaja: Connecticut, Florida, Georgia, Illinois, Indiana, Michigan, New Jersey, Ohio, Pennsylvania in Wisconsin.

Bankomati s kriptovalutami omogočajo trgovanje vsem kriptovalute. Kupci lahko preprosto kupijo in prodajo bitcoin z gotovino na bližnji bencinski črpalki, v trgovini ali na mnogih drugih lokacijah. Za povezovanje osebnih bančnih računov vam ni treba skrbeti – pravzaprav za uporabo bankomata Cash2Bitcoin vam sploh ni treba imeti bančnega računa. Razpoložljivost je še ena velika prednost operaterja, saj je večina njegovih lokacij Bitcoin bankomatov odprta 24 ure, 7 dni v tednu.

Zaščita vaše zasebnosti je tudi dober razlog za uporabo bankomata za nakup bitcoinov, saj vam osebnih dokumentov ni treba pošiljati za vsiljiv postopek identifikacije, ki ga uporabljajo spletne izmenjave. In Cash2Bitcoin omogoča preprosto in hitro preverjanje vašega računa, tako da lahko svojo kriptovaluto kupite v nekaj minutah. To je močno v nasprotju s spletnimi borzami, ki lahko trajajo dneve ali celo tedne, da bo vaš račun odobren. Uporablja tudi posebno programsko opremo za pospešitev vaših transakcij s kriptovalutami.

Spletne borze ponavadi nudijo tudi podporo strankam prek e-pošte ali klepeta. Na spletnem mestu Cash2Bitcoin se lahko pogovorite z resnično osebo po telefonu in podporni agenti so vam pripravljeni pomagati od ponedeljka do petka od 9.00 do 18.00 EST.

Varnost je boljša tudi pri Bankomat, saj vam ni treba povezati bančnega računa ali kreditne kartice, kot na spletni borzi, ki bi lahko vdrla – samo uporabite količino gotovine, ki jo želite – in Cash2Bitcoin tudi trdo dela, da bodo vaši podatki varni in šifrirani. Je družba, registrirana v ZDA, in deluje v celoti v skladu z vsemi zveznimi in veljavnimi državnimi zakoni.

Poleg vsega navedenega Cash2Bitcoin ponuja tudi zelo konkurenčne cene. Provizije za bankomat operaterja lahko znašajo 35% manj kot drugi kioski bankomatov za kriptovalute v ZDA.

Če želite izvedeti več, obiščite Cash2Bitcoin.com in poiščite najbližji bankomat v svoji bližini. Spremljajte podjetje na Facebooku, YouTube in Twitterju.


To je sponzorirana objava. Naučite se, kako doseči naše občinstvo tukaj. Spodaj preberite izjavo o omejitvi odgovornosti.

Convenience Powered by Security: A New Browser Wallet Connects dApps to Free TON

Why Dvision Network Migration to Binance Smart Chain Is a Game Changer

Krediti za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments