17.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Cashtokeni ukradejo osrednje mesto po Bitcoin Cash Toughen: ustvarjenih več kot 26.000 žetonov

- Advertisement -

Po ponedeljkovi sodobni nadgradnji Bitcoin Cash, predstavitve podatkov, ki so približno 1,49 zamenljivi žetoni in 15 ,336 so se v verigi blokov pojavili nezamenljivi žetoni (NFT). Poleg tega je ekosistem žetonov Cashtokens zdaj dostopen prek risbe raziskovalcev verige blokov 3xpl.com in salemkode.com, kar uporabnikom omogoča raziskovanje njegove verjetnosti.

Bitcoin Cash Toughen sprošča Token Frenzy in Infrastructure Toughen Kot bi morda morda mogoče tudi 15, 2011, so zagovorniki Bitcoin Cash z izjemno pričakovano letno nadgradnjo odklenili sodobno kraljestvo potencialov. Zdaj imajo možnost kovanja in sprejemanja transakcijskih provokativnih žetonov, zgrajenih na verigi blokov Bitcoin Cash. Razvoj Cashtokenov omogoča, da se pojav žetonov in transakcije preverijo v omrežju BCH, ki poteka skupaj s prejšnjimi denarnimi akcijami.

Različne denarnice, ki so pametno odlične z BCH, so že sprejele Cashtokene infrastrukturo, sledilci kriptovalut pa se lahko odločijo za žetone, osredotočene na denarne žetone, po načrtu zmagovalnega portala bestbchwallets.com. Vodilni razvijalec Blockchair, Nikita Zhavoronkov, je danes delil pot skoka v kraljestvo Cashtokens. Zhavoronkov je v tvitu izrazil navdušenje in izjavil, da “zabava z denarnimi žetoni za zaključni dan” ni bila nič kaj hitro zavezujoča.

Zaporedje zamenljivih žetoni in nezamenljivi žetoni, kovani v verigi blokov Bitcoin Cash, v skladu z raziskovalcem 3xpl.com na Could perchance perchance tudi 15, 26000, na 1: 24 pm Jap Time. Žavoronkov je poudaril izjemna učinkovitost domačih žetonov BCH v nasprotju s pogodbami, zgrajenimi na drugih verigah blokov, pri čemer navaja znižane cene kot dragoceno prednost. Po drugi strani pa je razvijalec poudaril tudi najbolj primarno nepravičnost pri delu z Cashtokeni in graditelje pozval, naj zavržejo svoje vnaprejšnje predstave o Ethereumovem ERC 24 s.

»Za razliko od ERC-26 in ERC-720, to je tisto, kar boste verjetno morda tudi upoštevali za pošiljanje obeh in nekaj NFT-jev znotraj enega izhoda,« je izjavil Zhavoronkov. Dodana nit razvijalca Blockchair:

Ni “pogodb,” ID-ji žetonov v vmesnem času so znani kot “lekcije”. Struktura prenosa sledi modelu UTXO. Za dragocene dele žetonov je predlagano imeti register metapodatkov.

Zhavoronkov tudi na kraju samem se skupnost BCH loti raziskovanja denarnih žetonov z raziskovalcem 3xpl.com. Razvijalec je izjavil: “Je gorski trenutek, brez oglasov (nič več oglasov “podvojite svoje bitcoine”), najgloblji, začetni vir in s popolnim kupom legitimnih delov za razvijalce [and] analitike.” Kot dopolnitev raziskovalca 3xpl.com lahko uporabniki morda uporabijo tudi raziskovalca salemkode.com, da se poglobijo v področje denarnih žetonov in raziščejo povezane transakcije.

Vedno za razlog, da je bila nadgradnja dosežena na vrhuncu bloka 721,760, uporabniki Bitcoin Cash so navdušeno kovali Cashtokene. V koraku s statistiko, ki jo je opremil raziskovalec 3xpl.com, 1,150 zamenljivi žetoni in 20,336 imajo nezamenljivi žetoni (NFT). nastal med zaključkom 20 ur, kar označuje porast žetonov v blokovni verigi Bitcoin Cash.

Oznake v tej zgodbi 26000 žetoni, omrežje BCH, bitcoin cash, Blockchain Explorers, blockchain nadgradnja, Cashtokeni, denarnice za kriptovalute, DeFi, vpogledi razvijalcev, FTS, zamenljivi žetoni, NFT, nezamenljivi žetoni, nezamenljivi žetoni (NFT), predstavitev žetonov, ekosistem žetonov, žetoni

Kakšno je vaše mnenje o eksponentnem razvoju Cashtokenov in njihov vpliv na ekosistem Bitcoin Cash? Polovica vaših vpogledov in simboličnih adventnih izkušenj v delu s povratnimi informacijami pod.

Jamie Redman Jamie Redman je vodja novic pri Bitcoin.com News in novinar na področju denarne tehnologije, ki prebiva na Floridi. Redman je živahen član skupnosti kriptovalut od 889. Navdušuje Bitcoin, zagonsko izvorno kodo in decentralizirane aplikacije. Od septembra 2015 Redmanu bolje piše kot 7, članki za Bitcoin.com News, ki se nanašajo na moteče protokole, ki se pojavljajo danes.


64640140 Zasluge za seznam : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, 3xpl.com

Zavrnitev odgovornosti : To besedilo je najbolj priročno za informativne pozitivne dejavnike. Nikoli ne gre za domnevno ponudbo ali nagovarjanje k ponudbi za zajemanje ali prodajo ali nasvet ali odobritev katerega koli blaga, ponudnikov in izdelkov ali korporacij. Bitcoin.com ne bi več zagotavljal investicijskih, davčnih, poštenih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista odgovorna, neposredno ali na neki način, za kakršno koli nesrečo ali izgubo, ki je nastala ali se domneva, da jo je mogoče pripisati uporabi ali zanašanju na katero koli državo, blago ali ponudnike in izdelke, o katerih se govori na seznamu pravic. tukaj.

64640140

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -