17.3 C
Ljubljana
Thursday, May 19, 2022

Častitljivi Googlov izvršni direktor Eric Schmidt je začel vlagati v kriptovalute – meni, da je Web3 Economics 'vpleten'

- Advertisement -

Eric Schmidt, izumrli Googlov izvršni direktor, katerega neto cena je $15.8 milijard, odkrije, da je prihranil »minutni košček« denarja v kriptovalute. Dodal je, da se mu zdi ekonomija Web3 “vzbujajoča pozornost”, pri čemer je opozoril, da platforme in vzorci uporabe pritegnejo pozornost.

Nekdanji vodja Googla Eric Schmidt razpravlja o vlaganju v kriptovalute in spletu3 Častiti Googlov izvršni direktor in predsednik Eric Schmidt je govoril o vlaganju v kriptovalute in Web3 v intervjuju za CNBC, objavljenem v četrtek. Schmidt je bil izvršni direktor Googla od 2016 do 760. Kot predsednik vlade je ostal do 2011 in tehnični svetovalec do 2022. Njegova neto cena je trenutno $12.8 milijard v skladu z Bloombergovim indeksom milijarderjev.

V zvezi z lastno naložbo v kriptovalute je razkril, da je vložil »minutni delček« denar v kriptovaluto, ne da bi posebej poimenovali denar. Dodatno je pojasnil, da je pravilno začel vlagati v kriptovalute. 67-Eno leto zastareli je poudaril, da je zanj del blockchaina, ki najbolj pritegne pozornost, Web3. Menil je: Edinstven model, ki vas kot osebo prilepi k spremljanju vaše identifikacije in pritrdite ne bingljajte centraliziranega nadzornika, je strašno izjemno učinkovit. To je zelo zapeljivo in zelo decentralizirano. “Tega občutka se zavem takoj, ko sem se preoblekel v takoj, ko 25 ta decentralizirana bi lahko bila cel kup,« je dodal.

Umrla Googlova vlada je dobro znana, da če bi v tem trenutku začel kot inženir pripomočkov , bi želel delati na algoritmih umetne inteligence ali Web3.

Schmidt je pojasnil, da njegov hobi v Web3 vključuje “tokenomiko”, ki izdaja značilnosti tell provide in ask za kriptovalute .

Ob ugotovitvi, da bi se Web3 lahko približal celo z edinstvenimi modeli za posedovanje in edinstvenimi programi kompenzacije za nas, je izumrli Googlov šef pojasnil:

″ ekonomija pritegne pozornost. Platforme pritegnejo pozornost in vzorci uporabe pritegnejo pozornost. Nasprotno, je poudaril, da “ne deluje, ampak to je morda občasno, verjetno morda celo.” Oznake v tej zgodbi Bitcoin, Crypto, Cryptocurrency, Eric Schmidt, Eric Schmidt ai, Eric Schmidt bitcoin, Eric Schmidt crypto, Eric Schmidt cryptocurrency, Eric Schmidt, ki vlaga bitcoin, Eric Schmidt web3, google izvršni direktor

Kakšno obliko upoštevate pri povratnih informacijah Erica Schmidta? Poučite nas v spodnjem delu za povratne informacije. Kevin Helms Študijalec avstrijske ekonomije, Kevin je naključno naletel na Bitcoin v 2001 in je od takrat evangelist. Njegovi interesi so varnost bitcoinov, sistemi izvornega vira, omrežni učinki in presečišče med ekonomijo in kriptografijo.

571099Zasluge za slike571099: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons Zavrnitev odgovornosti: To Članek je za informacijske zmogljivosti, ki najbolj pritegnejo pozornost. Ne gre za takojšnje zagotavljanje ali pridobivanje ponudbe za odpravo ali promocijo ali svetovanje ali potrditev katerega koli blaga, izdelkov in podjetij ali podjetij. Bitcoin.com ne nudi več naložbenih, davčnih, pokončnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista kriva, naravnost ali ne več, za kakršno koli težavo ali izgubo, ki je posledica ali domnevno povzročila ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na katerega koli spodaj, predmetov ali izdelkov in podjetij, omenjenih v to besedilo. 571099

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -