24.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 24, 2022

Častitljivi izvršni direktor borze Karpeles razkriva načrte za oddajo NFT-jev v zrak strankam Mt Goxa

- Advertisement -

Obrabljeni izvršni direktor propadlega nadomestka za bitcoin Mt Gox, Designate Karpeles, je predstavil, da je sprožil projekt nezamenljivih žetonov (NFT), ki bi lahko dal strankam Mt Goxa, registriranim med 2010 in 2014 NFT, spuščeni iz zraka. Mt Gox NFT so žetoni, ki veljajo za ERC720. ki razkrivajo, da odpravijo “primere zatrjevanja.” Častitljivi izvršni direktor Exchange objavlja spominsko Mt Gox NFTs Imenovani Karpeles se še vsakič znova vrača v kripto industrijo, saj je predstavil inavguracijo serije NFT, povezane z Mt. Gox denarna tesnoba. »Nedvomno boste verjetno razkrili svoj Mt Gox NFT ali ste bili stranka Mt Goxa med 2010 in 2018. NFT se predvaja brezplačno in nobena tema ni na voljo, če morate imeti ravnovesje ali vložiti razkritje zaradi denarne tesnobe,« je Karpeles tvitnil marca 150. Karpeles je opredelil, da so NFT ne označuje umetniškega dela, omenil pa je tudi, da projekt “po zaslugi stroškov ne bo več uporabljal ethereuma” in omenil, da se zdi, da Polygon “na tej točki ceni potrebno večjo prednost.” Mt Gox NFT imajo tudi neto dom, ki pojasnjuje, da je vsak NFT oštevilčen (uint256), in se ujemajo z vsako mitsko številko stranke Mt Gox. Enostavno natisnjeno spletno mesto, ki ga lahko vsak lastnik NFT izkoristi za stanovanje, ki pritegne največ pozornosti ljudi, prihodnje izdaje Airdrop in postopek upravljanja DAO.

“ Jasno je, da je posedovanje kriptožetona Mt Gox tudi dokaz, da je katera koli oseba zgodnji posvojitelj bitcoina,« je dolgotrajen natis reševalnega doma. »Toda [its] tudi dokaz, da smo živeli in preživeli enega od mnogih najbolj zajetih neuspehov, povezanih z bitcoini. Lastništvo Mt Gox NFT dokazuje, da ste OG. Bili ste tam v prvih dneh Bitcoina, zdaj pa bi to označili v verigi blokov.« Marca 04, Karpeles je sosesko obvestil o svojem projektu NFT. “Veliko zahtev za Mt Gox NFT – jutri se bo začelo kovati, prosim, bodite potrpežljivi,” je omenil obrabljeni izvršni direktor zdaj nedelujočega nadomestka za bitcoin. »Kako bomo prejeli? Ali bo po oddaji popravil palec na našo poligonsko denarnico na Metamasku?« je vprašala ena določena oseba v koraku s Karpelesovim tvitom. »Takrat boste rešili elektronsko pošto in obstaja še en korak, da izberete svoje izbire zasebnosti enakovredno skrivanju stanja/in precej drugih,« je odgovoril Karpeles. “Ko boste ugotovili, bo tehnika skočila na mesto kovanja in bo v vaši denarnici največ eno uro pozneje.” Oznake v tej pripovedi Airdrop, Airdrop NFTs Mt Gox, Bitcoin, Defunct Exchange, Določite Karpeles, Določite Karpeles NFT, Mt Gox, Mt Gox stranke, Mt Gox NFT, NFT airdrop, NFT, Ne- zamenljiv žeton Kaj ne menite o Designate Karpelesu in njegovem nenavadnem projektu Mt Gox NFT? Dovolite nam, da zberemo, kaj menite o tej samodisciplini, v delu za komentarje pod.
Jamie Redman Jamie Redman je vodja novic pri Bitcoin.com News in novinar o denarni tehnologiji, ki živi na Floridi. Redman je od 2011 živahni član soseske kriptovalut. Ima naklonjenost do Bitcoina, iniciativne izvorne kode in decentraliziranih zmogljivosti. Od septembra 2011 je Redman napisal več kot 5, članki za Bitcoin.com Novice v zvezi z motečimi protokoli, ki se pojavljajo te dni.
Označite bonitetno oceno: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons
Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je v informativne namene, ki najbolj pritegne pozornost. Zdaj ne gre za takojšnjo ponudbo ali povpraševanje po predlogu za rešitev ali prodajo ali za nasvet ali potrditev kakršnih koli izdelkov, izdelkov in podjetij ali korporacij. Bitcoin.com ne nudi več naložbenih, davčnih, dejanskih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista odgovorna, nemudoma ali zdaj ne takoj, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki bi jo povzročila ali naj bi nastala zaradi uporabe ali zanašanja na kakršen koli material, predmete ali izdelke in podjetja, ki so navedena tukaj. 62427

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -