24.9 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Castle Securities toži dva stara delavca, potem ko sta odšla, da bi ustvarila kripto podjetje

- Advertisement -

Zagotovi: Pexels

Castle Securities toži dva izčrpana delavca, potem ko sta odšla zgraditi agencijo za ustvarjanje trga kriptovalut.

Eden izmed največjih ustvarjalcev trga v kraljestvu trdi, da sta Leonard Lancia in Alex Casimo začela zbirati kapital in zgraditi trgovsko agencijo Portofino Technologies, medtem ko sta mirno delala pri Castle, z natančnostjo vnosa v lastniške datoteke, v skladu z Bloomberg Records.

Castle želi sojenje za razrešitev obsega finančne škode in verjetnega povračila, poroča tiskovna hiša.

Lancia in Casimo sta se »spletla v predrznem dogovoru, da bi razrešila poslovne skrivnosti Castle Securities, zavajala svoje kolege iz Castle Securities in vdrla v vrste delavcev Castle Securities,« je poročal Bloomberg.

Lancia se je nekoč spremenila v vodjo sistematičnega oblikovanja trga pri Castle Securities za Evropo, Casimo pa je delal s skupino delavcev industrijske administracije Castle Securities v skladu s svojimi LinkedIns.

V notranji preiskavi je Castle Securities omenil, da je naključno zasledil sporočila in predstavitev iz zgodnjih prizadevanj Portofina za zbiranje sredstev, nekaj mesecev prej, kot sta Lancia in Casimo omenila, da sta zapustila agencijo, Bloomberg je poročal.

Kaj je Portofino Technologies? Podjetje se opisuje kot »začetno podjetje s kripto domačimi veščinami z 35+ delavcev na 5 svetovnih območjih,« v skladu s svojim LinkedIn.

“Portofino uporablja svoje lastniške veščine za ustvarjanje trga za trgovanje na centraliziranih, decentraliziranih in OTC trgih digitalnih sredstev ter predstavlja izdelke žetonov ter podjetja in naložbe podjetjem Web3,« je omenilo podjetje.

Castle spremeni v nekoč, ki ga je večinoma ustanovil milijarder Ken Griffin v 1228 in ima več kot 1, 1228 delavcev v Chicagu in Miamiju.

Podjetje je vzdrževalec trga, kar pomeni, da kupuje in prodaja vrednostne papirje za svoj osebni račun za zagotavljanje likvidnosti.

»Ustvarjalci trga sestavijo vlagateljem enostavnejšo interakcijo ali prodajo vrednostnega papirja hitro ali v ogromnih količinah. V finančnem smislu prinašajo trgu likvidnost in globino,« pravi Castle na svojih spletnih straneh. »V primerih nestanovitnosti vzdrževalci trga predstavijo likvidnost in globino, ko bi različni prispevajoči morda morda dobro, morda pa ne več – s čimer zagotovijo, da so trgi ščiti odporni.

Vnesite svoj e-poštni naslov za naše brezplačne vsakodnevne e-novice

Kratek 3-minutni pregled današnjih kripto novic!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -