15 C
Ljubljana
Saturday, September 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Celo se zbere 50%, ko se navdušenje nadaljuje za prihajajoči hardfork 'Donut'

Celo se zbere 50%, ko se navdušenje nadaljuje za prihajajoči hardfork 'Donut'

Dosežena cena CELO 50% pred majem omrežja 19 Hardfork “Donut”, ki bo pomagal povečati interoperabilnost in znižati pristojbine za plin.

Celo rallies 50% as excitement builds for the upcoming 'Donut' hardfork

Decentralizirano financiranje (DeFi) se je izkazalo kot sila preobrazbe ne samo za trg kriptovalut, temveč tudi za finančne trge na splošno v 2021 zahvaljujoč enostavnemu dostopu in varnosti, ki jo ponujajo protokoli, ki temeljijo na verigah blokov, ki delujejo na pametnih pogodbah.

Eden od projektov, ki želi preprostost DeFi dvigniti na višjo raven, je Celo (CELO), odprti ekosistem blockchain, ki ustvarja finančna orodja dostopna vsem, ki imajo mobilni telefon.

Podatki Cointelegraph Markets Pro in TradingView kažejo, da se je cena CELO zvišala 50% od najnižjih 4 USD. 19 konec maja 16 do najvišjega dneva pri 6 USD 70 maja 14 na hrbtni strani

% povečanje 24 – urni obseg trgovanja.

CELO / USDT 4-urni grafikon. Vir: TradingView

Hitro drsenje po twitterju projekta kaže, da se je navdušenje v skupnosti Celo ustvarjalo v zadnjih tednih zaradi prihajajočega hardforka ‘Donut’, ki je predviden za maj 19.

Donut je prva izmed mnogih trdih vilic, ki jih načrtujejo za Celo, in prva trda vilica nove generacije slojev 1 Proof-of-Stake omrežij, kot so NEAR, Solana in Polkadot. Zelo smo navdušeni nad tem novim mejnikom. #DonutIsComing pic.twitter.com/QMeIvesYzw

— Celo (@CeloOrg) maj 10, 2021

Glede na dokumentacijo skupine bo trda vilica odkrila številne koristi za uporabnike Celo, vključno z večjo učinkovitostjo plina, izboljšano interoperabilnostjo dokazov o vložku in zmožnostjo za povezavo z mnogimi orodji Ethereum (ETH), ki so na voljo, kot je MetaMask.

Nekateri drugi protokoli enega nivoja, s katerimi bo nadgradnja Celu pomagala bolj gladko sodelovati, vključujejo Cosmos (ATOM), NEAR in Solana (SOL).

Bikovski zagon za CELO je bil izbran v podatkih VORTECS ™ podjetja Cointelegraph Markets Pro, ki so začeli zaznavati pozitivno obeti za žeton maja 06, pred nedavnim dvigom cen.

Ocena VORTECS ™, ekskluzivna za Cointelegraph, je algoritmična primerjava zgodovinskih in trenutnih tržnih razmer, ki izhaja iz kombinacije podatkovnih točk, vključno z razpoloženje na trgu, obseg trgovanja, nedavna gibanja cen in dejavnost na Twitterju.

Ocena VORTECS ™ (zelena) v primerjavi s ceno CELO. Vir: Cointelegraph Markets Pro

Kot je razvidno iz zgornjega grafikona, se je ocena VORTECS ™ dvignila v zeleno cono maja 06 in dva dni ostala povišana z visoko oceno 73, ki prihaja maja 14, približno 67 ur pred zvišanjem cene CELO 50% višja.

Ker je DeFi še v povojih in je interoperabilnost, ki izhaja iz funkcije za katero koli omrežje z dolgoročnimi težnjami, se Celo zdi dobro -pozicioniran na nadaljnjo rast in hvaležnost zahvaljujoč osredotočenosti na oskrbo uporabnikov pametnih telefonov in s ciljem, da interakcija z DeFi postane globalno dostopna in uporabniku prijazna.

Tu izražena stališča in mnenja so izključno avtorjeva in ne odražajo nujno stališč Cointelegraph.com. Vsaka investicijska in trgovinska poteza vključuje tveganje, pri odločanju morate izvesti lastne raziskave.

Prejšnji članekBitcoin bull je ustanovil podjetje za pizze, ki ne sprejema plačil s kripto
Naslednji članekCoinbase je znižal 27%, napovedan dogovor o konvertibilnem dolgu za 1,2 milijarde USD, delničarsko pismo pravi, da se “konkurenca povečuje”

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments