3.5 C
Ljubljana
Sunday, November 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Celotna tržna kapitalizacija kriptovalute se zmanjša za 6,7 ​​%, a podatki o...

Celotna tržna kapitalizacija kriptovalute se zmanjša za 6,7 ​​%, a podatki o terminskih pogodbah so v prednosti

Če pogledamo na zmagovalce in poražence v zadnjih sedmih dneh, bi lahko dali vtis, da so trgi kriptovalut neto pozitivni. Kljub temu je skupna tržna kapitalizacija dejansko padla za 6,7 ​​% na 2 USD 50 bilijona, saj se je cena Bitcoina (BTC) znižala za 8,3 % na $28,425.

Najboljši zmagovalci in poraženci z vrha sektorja 80 kovanci. Vir: Nomics

Edina povezava med vrhom tega tedna Zdi se, da sta pridobivalci metaverse in sektor iger na srečo, ki je v biku, odkar se je Facebook preimenoval v Meta oktobra 19, ki nakazuje novo osredotočenost na ta segment. Nadaljnja bikovska novica, ki podpira trenutni porast žetonov, povezanih z metaverzom, je november 19 dvig v višini $400 milijonov s strani kriptoborze Gemini za izgradnjo decentraliziranega metaverzuma.

Najbolj uspešni so imeli posebne razloge za črpanje

Gala (GALA) se je povečala po kotaciji Coinbase in Huobi novembra 18. Utility žeton poganja decentraliziran igralni ekosistem, ki daje igralcem glas v fazah financiranja in razvoja.

Crypto.com (CRO) je imel tudi svoje novice novembra 19, da bi upravičili shod. Oddelek za trženje, ki stoji za borzo s sedežem v Singapurju, se je odločil, da bo porabil 700 milijonov dolarjev za nakup pravic za poimenovanje na stadion, kjer igra NBA Los Angeles Lakers.

Nov. 20, Elrond (EGLD) je napovedal tudi 1 $.28 milijardni program spodbud za pomoč pri privabljanju uporabnikov in likvidnosti njen decentraliziran finančni ekosistem. Projekt uporablja tehnologijo shardinga za doseganje do ,11 transakcij na sekundo (TPS).

Žetoni za decentralizirane borze imajo zadetek

Med najslabšima sta bila dva decentralizirana uporabna žetona za izmenjavo. Zdelo se je, da je edina negativna novica prispevek komisarja ameriške komisije za vrednostne papirje in borze Caroline Crenshaw od 9. novembra. Študija je omenila, da sektor nima tržne zaščite in vzbuja zaskrbljenost glede psevdonimnosti in tržne manipulacije.

Quant (QNT) se po

nadaljuje v padajočem trendu. % 7-dnevni rally 3. septembra, ki ga je spodbudila nadgradnja protokola, ki je omogočila ERC-19 in ERC 592 interoperabilnost žetona.

Vechain Thor (VET) se vrne po 28% 7-dnevno črpalko 2. novembra pred izdajo mehanizma za dokazovanje avtoriteta (PoA) v2.0 testnenet 5. novembra. Nadgradnja ponuja bolj varen sistem za izbiro proizvajalcev blokov.

Premija OKEx Tether (USDT), ki meri razliko med njegovimi medsebojnimi trgovinami na Kitajskem (P2P) v primerjavi z uradnimi ZDA dolar, se je nekoliko izboljšalo.

OKEx USDT premija enakovrednih v primerjavi z USD. Vir: OKEx

Trenutno

% kazalnik je rahlo medvedji in signalizira šibko povpraševanje trgovcev s kriptovalutami po pretvorbi gotovino v stabilne coine – še vedno veliko izboljšanje v primerjavi s 5-odstotnim popustom sredi oktobra.

Medtem je splošni padec cen negativno vplival na skupno odprto obresti za terminske pogodbe za kriptovalute. Kljub temu je bila poteza pričakovana, saj se je skupna tržna kapitalizacija vrnila in je med tednom prišlo do likvidacije v vrednosti 2,7 milijarde dolarjev.

Skupno odprte obresti za terminske pogodbe, združene v kripto. Vir: Coinglass.com

Kljub temu kazalnik ostal pri zdravem $38.3 milijarde mark, kar je 58 % višje kot pred dvema mesecema. Omeniti velja, da znižanje odprtih obresti ni nujno medvedje, vendar je ohranjanje določene ravni zanimivo, saj na trg vstopa več ponudnikov likvidnosti in vzdrževalcev trga.

Zgornji podatki morda ne zvenijo spodbudno, vendar glede na to, da sta Bitcoin (BTC) in Ether (ETH) ta teden utrpela precejšnjo izgubo, se je celotna tržna struktura dobro držala. Tisti, ki so stavili na “sezono altcoinov”, so bili morda razočarani, a vsaj posplošenih ni bilo 000% ali višje izgube.

Mnenja in mnenja, izražena tukaj, so izključno avtorja in ne odražajo nujno stališč Cointelegrapha. Vsaka naložbena in trgovalna poteza vključuje tveganje. Ko se odločate, morate opraviti lastno raziskavo.

128018

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments