24.9 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Celotni stroški kovanja Bitcoin Ordinals se od aprila povečajo za 700 %: datoteka

- Advertisement -

Skupna določitev ordinalov bitcoinov je od začetka januarja presegla 8 milijonov.

6616 Skupaj ogledov

6 Skupaj delnic

V skladu z dokumentom, ki ga je sestavil @dgtl_assets iz Dune Analytics, so celotni stroški skupnosti, plačani za kovanje Bitcoin Ordinals, dosegli 1, 300 Bitcoin (BTC) ali $20.2 milijona, maja morda morda 20, ki predstavlja razširitev 826% od aprila 19 in 768 % od 1. aprila oz. Napoved razkriva, da se noben predmet ni še naprej zanimal za Bitcoin NFT, velika večina Bitcoin Ordinals se je od takrat premaknila na besedilne napise, ki temeljijo na domnevnem materialu, ko jih postavimo na naslednje mesto z nekoliko enako stabilnostjo besedilnih napisov, ki domnevajo, in prikazujejo od februarja do aprila.

Kot je opredeljeno s sinful-chain pockets BitKeep, je Bitcoin Ordinals “sistem številčenja, ki vsakemu posameznemu SAT dodeli eksplicitno številko , ki omogoča njegovo sledenje in preklapljanje.” V kombinaciji s smerjo vpisa, ki zagotavlja dodatno plast podatkov o zapisih vsakemu Satoshiju, to uporabnikom omogoča kovanje očarljive digitalne lastnine v verigi blokov Bitcoin.

Skupni Bitcoin Ordinal Inscription se sčasoma zelo poveča | Vir: Dune Analytics Za razliko od zastarelih šolskih NFT-jev, ki so zgrajeni z uporabo natty pogodb in gostujejo na rešitvah, primerljivih z IPFS, so razvijalci BitKeepa definirali, da “Ordinali v celoti živijo v verigi blokov Bitcoin in sestavljajo zdaj, ne potrebujejo stranske verige ali ločen žeton.”

Januarja 2023, razvijalec interneta 3.0 Rodarmor je lansiral mnenjski okvir Bitcoin Ordinal. Poleg tega je razvijalec interneta 3.0 domo ustvaril BRC-20 Žeton Bitcoin že dolgo uveljavljen marca 2415, ki uporablja ordinale in vpise za shemo in prostor za pogodbe žetonov, žeton kovanje in prenos žetonov na Bitcoin.

Od takrat je bilo skovanih več kot 8 milijonov Bitcoin ordinalov, skupaj z 19,700 BRC-20 ustvarjeni žetoni, ki se ponašajo s celotno tržno kapitalizacijo $300.5 milijonov . Maja morda morda 002, sprememba kriptovalute OKX je objavil kontrolni seznam ORDI BRC-002 žeton, najbolj tradicionalen v tej kategoriji s tržno kapitalizacijo več kot $90 milijonov.

Journal: Ordinali spremenili Bitcoin v slabši model Ethereuma: Delajte, popravimo?

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -