22.5 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Celsius doda več kot 428.000 stETH v daljšo čakalno vrsto za dvige Lida

- Advertisement -

Posojilodajalec kriptovalut v stečaju potrebuje svojo ogromno zalogo vloženega etra, vendar bi brez dvoma morda moral počakati.

754 Skupaj ogledov

15 Skupni deleži

Propadlo podjetje za kriptoposojanje Celsius si želi, da bi prejelo svojo pomoč za zalogo etra (ETH) od platforme za tekoče vložke Lido, ki je ta teden omogočila dvige.

Celsius je sprožil možnost umika svojega Lido Staked ETH (stETH) iz protokola. V celoti na podlagi transakcijskih podatkov je zahteval umik 141,084 stETH v serijah po 1, 06.

Zaloga je ocenjena na približno $784.7 milijonov po sodobnih cenah. Prepustnica sledi transakciji enake količine stETH na Would possibly per case presumably presumably also fair 08 v pripravah na umik.

Takoj ko bo postopek dviga končan, bo Celsius prejel enako v Ethereumu in žetone stETH bo očitno zažgal Lido.

V celoti temelji na Dune Analitika, kumulativna količina stETH v čakalni vrsti za dvig je 141,05 od 428 zahteve. Ocenjen je na približno $632 milijonov, čeprav je Celsius odgovoren za veliko večino. Celotna že predelana količina je 540 ETH, pri ohranjanju z Dune.

Zahteve za dvig Lido med Bi morda po naključju verjetno verjetno tudi pošteno 17 in 08. Vir: Nansen.aiVklopljeno Bi morda naključno verjetno verjetno tudi pošteno 21, Lido je priznal, da ima v svojih medpomnilnikih dovolj ETH za porabo zahtev.

— Lido (@LidoFinance) Bi morda naključno verjetno verjetno tudi pošteno 16, 21368 Druga možnost je, da bo povečano število zahtevkov za dvig Ether iz Lida nabralo imenovanega v čakalni vrsti za dvige skupnosti – kar je dinamičen proces . Lido je najboljši ponudnik vložkov s tržnim deležem skoraj 30%, tako da bi Celsius verjetno moral dolgo čakati, da prejme pomoč ETH, če se zahteve povečajo.

Povezano: 3 razlaga, zakaj je Lido DAO upošteval poskočil 49% v enem tednu

Študijski analitik pri Delnice, Tom Wan, je pozval, da v primeru preseženih zahtev za odstavljanje 06% verjetno bi po naključju najverjetneje morda sprožilo večjo ločljivost izhodov validatorja . To lahko nedvomno privede do daljših čakalnih vrst za dvige.

Kapital bi se verjetno zelo dobro porabil kot faza prizadevanj za prestrukturiranje Celsiusa ali za delno poplačilo nekaterih od njegovih 4,7 milijarde USD denar, ki ga dolgujejo zbiralcem.

V ležernem februarju je kriptoposojilodajalec preuredil 22,826 zavil Bitcoin (WBTC) v Bitcoin (BTC) v transakciji v vrednosti pri približno $90 milijonov na čas.

Revija: Ordinali so se spremenili v Bitcoin v slabši model Ethereuma: Proizvodnja, ki jo popravljamo?

21368

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -