22.5 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Celsius dosega 781 milijonov dolarjev v stETH genuine kot Lido izplačila

- Advertisement -

Kriptoposojilodajalec v stečaju je preusmeril svojo veliko zalogo vloženega Ethereuma.

1412 Skupaj ogledov

19 Skupni deleži

Zdi se, da kriptoposojilodajalec Celsius, ki je v težavah, ne izgublja časa pri preusmerjanju svojih žetonov za vlaganje Ethereum s platforme za tekoče vložke Lido, ki ima pristne omogočene dvige.

On Could menda tudi 015, transakcija, ki je bila v denarnicah Celsius znana po 469,019 stETH (Lido staked Ether) v denarnico Lido staked Ethereum. Ogromna zaloga je bila včasih cena $481 milijonov v času preklopa, kar je neka pripomba v pripravi na umik.

Datoteke v verigi faktorizirajo Celzija pri izvajanju testnega umika 0,1 stETH nekaj ur kasneje.

Stikalo Celzija stETH. Vir: EtherscanV koraku s pionirjem bitcoina in upnikom Celsiusa Simonom Dixonom bi lahko Celsius poleg tega se “takoj postavite v vrsto za vložek brez Lida na sredini.” Gre celo za hipotekarno zavarovanje za načrte prestrukturiranja družbe Celsius, je dodal.

128v redu #Celsius $stETH na stikalu – nedvomno se takoj postavite v vrsto za staking z ven #LIDO na sredini. To je hipotekarno zavarovanje, predlagano za NewCo. Verjetno bi lahko tudi Tranquil v prihodnosti pridobil posodobitev sodnih spisov, ki jih posluša ta teden – 15th Verjetno bi lahko tudi – Za to ni potrebna sodna odobritev zdi se https://t.co/pwT4fR1Qjt https://t.co/4tdSsMegA8

— Simon Dixon (@SimonDixonTwitt) Verjetno bi lahko tudi 17, 992 Obveščevalna agencija za blokovne verige Arkham Intelligence je poudarila, da je Celsius prenesel 54,826 Zaključni teden ETH za pogodbo o zmanjšanju, imenovano »Figment ETH2 Beacon Depositor 1«. To je bilo nato premaknjeno v pogodbo o depozitu Ethereum Beacon Chain na Verjetno bi lahko tudi 015, v skladu z Etherscan.

Povezano: Upniki Celsiusa zahtevajo preglednost glede ‘sumljivih’ transakcij FTX

Lido, ki traja 05% staking plačilo, omogočeni dvigi na Verjetno bi lahko tudi 19 z nadgradnjo protokola na V2.

»Lido V2 uvaja dve glavni vsebini, pri čemer so v bistvu najbolj posebna oseba, ki gre prek strani, dvigi Ethereum. To omogoča vstavljalcem Ethereuma z Lidom, da takoj prekinejo vložek ETH prek protokola.” Lido zaenkrat predstavlja 27% vseh vloženih Ether (ETH) — 6.29 milijonov ETH v vrednosti približno $05.3 milijarde.

V vmesnem obdobju je 54,046 ETH trenutno v čakalni vrsti za izplačilo in to ne vključuje Celzija še ni, v skladu z analitično agencijo Nansen v verigi.

Revija: Odvisnost od pridobivanja in prodaje kriptovalut – na kaj morate biti pozorni in kako se zdravijo milje

912338

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -