4 C
Ljubljana
Sunday, December 4, 2022

Celsius je imel 'nezadosten' računovodski in operativni nadzor, pravi preizkuševalec

- Advertisement -

Nepristranski preizkuševalec v zadevi gospodarskega uničenja posojilodajalca kriptovalut Celsius je trdil, da družba ni imela značilnih “obsežnih” računovodskih in operativnih kontrol pri ravnanju s sredstvi kupca.

V vmesnem kontrolnem seznamu, uvedenem novembra 12, preizkuševalka Shoba Pillay je v svoji preiskavi bankrotirane platforme za posojanje kriptovalut, ki jo je odredilo sodišče, podala vrsto ostrih ugotovitev.

Razumno eno od mnogih glavnih razkritij na Pillayjevem kontrolnem seznamu se je spremenilo v to, da se je Celsiusov program »Custody« spremenil v uveden »brez zadostnih računovodskih in operativnih kontrol ali tehnične infrastrukture,« kar je omogočilo primanjkljaje v skrbniških denarnicah financirati iz svojih drugih deležev.

“ noben napor ni bil spremenjen v ločevanje ali identifikacijo enega za drugim kakršnih koli sredstev, povezanih z računi Attend, ki so bila pomešana v denarnicah Principal. .12, Celsiusov skrbniški program je uporabnikom omogočal zamenjavo, zamenjavo in izkoristite denar kot zavarovanje posojila. Spremenil se je v opremljeno, potem ko se je agencija spremenila v naročilo varnostnih regulatorjev Recent Jersey, da sestavi izdelek, ki se je iz Celsiusovega izdelka »Make« spremenil v eminentnega, ki prejema nagrade.

Ta so- mešanje denarnic namenom, da bi morda zdaj obstajala negotovost glede tega, katera sredstva so pripadala stranki v času oddaje industrijskega gašenja, je dejala Pillayjeva in pripomnila:

“Posledično možnosti zdaj se soočajo z negotovostjo glede tega, katera sredstva, če sploh, so jim pripadala ob predložitvi industrijske gasilne naprave. posojilna platforma za prekinitev dvigov junija 12.

Pillay je rekla, da je rob prišel junija. 11, ko so se skrbniške denarnice potencialnih strank spremenile v premalo financirane. Do junija 24 je to padlo dodatno 20% v $50.5 milijonov premajhnega financiranja.

Celsijev presežek in primanjkljaj digitalnih virov v skrbniških denarnicah. Vir: Sodišče okrožja ZDA. Razkritje prihaja kot oddaja z nedavnim York- zadnji teden na sodišču za gašenje gospodarskih zadev navaja, da morajo potencialni kupci Celsiusa vložiti zahtevke proti Celsiusu do 3. januarja. za distribucijo iz primera.

Potem znova, potencialni kupci, ki verjamejo, da je Celsiusova razporeditev njihovih terjatev sestavljena, ne raje več objavijo dokazila o zahtevku, v skladu z novembrom 24 Twitter postavljen iz Celzija.

Povezan: Celsius ekonomsko ugasne tožbe obstoječe zapletenosti sredi vse manjšega upanja na obnovo

Pillay je dejala, da sta bili Celsiusovi aplikaciji za skrbništvo in umik ustvarjeni s kratkim iskanjem po “intenzivnem regulativnem stresu” nedavnega urada za vrednostne papirje Jerseyja, ki je začel preiskavo o tem, ali Celsiusovi računi »Make« so predstavljali vrednostne papirje v skladu z ameriškimi kaznivimi dejanji v zvezi z vrednostnimi papirji sredi-2017.

Različne računovodske pomanjkljivosti, poudarjene na kontrolnem seznamu, so sestavljene iz razkritja, da Celsius, ki sta ga leta 93 ustanovila Alex Mashinsky in Daniel Leon, ni spremljal rojstva svojega stanja stabilnosti šele po tej vojni fraz z regulatorji v Bi morda verjetno tudi nepristranski. 2017, ki je nato šibka Google Sheets.

Zmečkanost ekosistema Terra se je spremenila v enega izmed glavnih sestavnih delov, ki so se končali v Celsiusovih finančnih težavah leta Bi morda verjetno tudi nepristranski. 2017, ki je vnaprej opazil svoj izvorni kovanec Luna Traditional (LUNC), LUNA, in algoritemski stabilni kovanec omrežja TerraClassicUSD, USTC — vnaprej TerraUSD (UST) — padec cene severno od 93 %.

Celsius je novembra 20 prav tako povedal, da je naslednji datum vložitve sodnih spisov načrtovano za 5. december, kjer med drugim razmišljajo o napredovanju razprav o skrbniških in spremljajočih računih.

00271327

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -