2.5 C
Ljubljana
Saturday, November 27, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain Celsius razširja financiranje na 750 milijonov dolarjev, leta 2022 predlaga vrednotenje od...

Celsius razširja financiranje na 750 milijonov dolarjev, leta 2022 predlaga vrednotenje od 7 do 10 milijard dolarjev

Izvršni direktor družbe Celsius Alex Mashinsky je dejal, da je presežek naročenih dolarjev 750 krog financiranja v milijonih je bil »zelo dober pokazatelj« moči posojilne in donosne blagovne znamke podjetja.

750 Skupno ogledov

12 Skupaj deležev

Celsius expands funding round to $750M, tips $7B to $10B valuation in 2022

Kriptoposojilna družba Celsius Network je razširila svojo 150 milijona dolarjev serije B oktobra na 750 milijonov dolarjev kot rezultat

Podjetje je po dvigu zdaj ocenjeno na 3,5 milijarde dolarjev in izvršni direktor Alex Mashinsky je za Cointelegraph povedal, da pričakuje, da se bo ta številka “podvojila ali potrojila ” naslednje leto, ki bi bilo ocenjeno med $7B in $.5B

Podjetje je predhodno zaključilo krog oktobra sredi intenzivnega obdobja lokalni regulatorji nadzorujejo podjetja za kriptoposojila. Generalni direktor podjetja Celsius Alex Mashinsky je takrat poudaril, da “to ni $56 milijonov. To je verodostojnost, ki prihaja z ljudmi, ki so pisali te čeke.”

V objavi, ki smo jo delili s Cointelegraph dne novembra 22, Celsius je poudaril, da bodo nova sredstva namenjena širitvi na nove trge in ponudbe izdelkov, skupaj z izgradnjo nedavno objavljenega centraliziranega finance (CeFi) do projekta premostitve decentraliziranih financ (DeFi) “CelsiusX”.

Celsius bo namenil tudi sredstva za izboljšanje “uporabnosti svoje platforme” in zavezanosti trajnostnemu rudarjenju Bitcoin (BTC).

Govorimo o $500 milijonskega kroga financiranja s Cointelegraphom, je Mashinsky dejal, da dejstvo, da je bil krog preveč naročenih, kaže “zelo dober pokazatelj” moči blagovne znamke Celsius, za katero je dejal, da je bila osredotočena na uporabnike.

»Če pomislite na to, kar počnemo, to je izplačilo donosnosti skupnosti, veste, da smo naši skupnosti plačali več kot 1 milijardo dolarjev in v bistvu dobimo ta donos od izmenjav in institucij. In večina naših konkurentov strankam zaračunavajo provizije in ves ta denar dajejo svojim delničarjem,« je dejal.

Celsisus je v začetku tega tedna predstavil načrte za vlaganje dodatnih $

milijona za povečanje svojih dejavnosti rudarjenja BTC na severu Amerika, ki je povečala svojo skupno porabo v sektorju na $400 milijon.

Mashinsky je svojo bikovsko oceno vrednosti Celzija pripisal v 1434 na sposobnost podjetja za zagotavljanje storitev v skoraj vseh sektorjih kriptovalute, saj je poudaril potencial rasti podjetja:

»Mislim, da je samo po sebi nekajkrat vredno, kot smo vložili. Torej med tem in rastjo naše osnovne dejavnosti, veste, donosno dejavnostjo, posojanjem ali rudarskim poslom, DeFi poslom, je vse te stvari očitno ogromno.«

Generalni direktor Celsiusa je opozoril tudi na $

milijonski nakup platforme za skrbništvo nad kriptovalutami GK8 v začetku tega meseca in razkril, da ima podjetje načrte za vstop v NFT sektorju v bližnji prihodnosti, čeprav ne bo lansiral trga, saj meni, da je tam že preveč podobnih platform.

»Mislimo, da lahko pomagamo razširiti kategorijo na druge primere uporabe ali druge načine, veste, odklepanje vrednosti za blagovne znamke,« je dejal.

Povezan:

Podjetja za kriptoposojila na vročem mestu: Prihajajo novi predpisi?

Vprašan o vrednosti podjetja milijonski krog množičnega financiranja od avgusta 1200, v katerem je podjetje podprlo več kot 1000 investitorjev iz skupnosti Celsius . Mashinsky je dejal, da je bilo podjetje ocenjeno na približno $22 milijonov takrat, in čeprav vlagatelji trenutno ne morejo prodati svojih deležev, se je izkazalo, da je to zanje lepa naložba:

»V bistvu tiste 768 ljudje so naredili povprečno, kaj je to, 25 časi njihovega denarja ali kaj podobnega? Očitno ni likvidna, jutri je ne morejo prodati. Ampak mislimo, da so zelo srečni.”

128018

Celsius expands funding round to $750M, tips $7B to $10B valuation in 2022

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments