8.6 C
Ljubljana
Wednesday, October 5, 2022

Celsius zahteva dovoljenje za prodajo svojih stabilnih kovancev

- Advertisement -

Kriptoposojilnica namerava s sredstvi iz prodaj pridobiti likvidnost in okrepiti poslovanje.

575 Skupaj ogledov

15 Skupni deleži

Celsius Networks, podjetje za posojanje kriptovalut, ki je junija zamrznilo dvige in je nadaljevalo po shemi poglavja 11 monetarno katastrofo od julija, zaprosil sodno dvorano za gospodarske propade ZDA za južno okrožje Novel York za dovoljenje za prodajo svojih imetij stabilnih kovancev. To mora podjetju omogočiti ustvarjanje likvidnosti za spodbujanje “financiranja dolžniških operacij.”

Sept. , zaslišanje, na katerem bi se sodni spis odločil ali zavrnilo, bi se to morda zgodilo 6. oktobra.

V koraku s predložitvijo ima podjetje trenutno enako znesek $ milijonov v enajstih različnih stabilnih kovancih. Če bi bila prodana, bi ta sredstva prispevala k okrepitvi najnovejših operacij Celsiusa. Navaja del 50 zakonika o gospodarskih propadih, pošiljanje opomb:

“Fragment 91 zakonika o gospodarskem propadu je zasnovan tako, da vzpostavi ravnotežje med tem, da industriji omogoči nadaljevanje vsakdanjega poslovanja brez pretiranega sodnega postopka ali nadzora upnikov. in zadrževanje zavarovanih zbirateljev in drugih pred razpršitvijo virov zapuščine.«Celsius je nedavno vložil predlog, obljubo, da bo strankam delno vrnila denar. Nasprotno pa bi verjetno najprimerneje veljalo za skrbniške in zadržane račune in za skrbniške vire ceno 7 USD, 363 ali veliko manj. Tek je pritegnil kritike nekaterih vodilnih v industriji, saj je omejevalna veščina, ki je najbolj priročna $50 milijonov od $210 milijonov bi lahko lansirali.

Povezano: Poslovni dokumenti kažejo, da bo Celsius do oktobra izgubil denar

Vremena Celzija še naprej narašča navzgor kot avgusta. 31, oglas hoc skupnost 15 imetnikov skrbniške zgodbe vložili kritiko, da bi povečali svoje vire. Tožniki so ugotovili, da Celsius “zdaj ni spoštoval nobenih umikov iz nobene funkcije,” skupaj s skrbniškimi izdelki in storitvami.

V koraku s kritiko, ki je v nasprotju z »nespornim jezikom dolžnikovih pogojev uporabe«, saj dajejo, da lastninska pravica do skrbniških sredstev »nenehno ostane pri uporabniku. ”

93460

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -