19.1 C
Ljubljana
Wednesday, July 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Cena Algoranda (ALGO) se krepi, ko institucionalni vlagatelji podpirajo projekt

Cena Algoranda (ALGO) se krepi, ko institucionalni vlagatelji podpirajo projekt

Podpora institucionalnih vlagateljev in vrsta novih partnerstev bi lahko družbi ALGO v prihodnjem tednu pomagala oditi od trenutnega obsega.

9579 Skupaj ogledov

9 Skupaj delnice

Algorand (ALGO) price strengthens as institutional investors back the project

Obdobja konsolidacije običajno sledijo močnim zborovanjem, vendar pa predstavljajo tudi dobro priložnost za pregled terena in oceno projektov, ki imajo močne temelje.

Eden od projektov, ki se še naprej uveljavlja v smislu izterjava cen in sprejemanje omrežij je Algorand (ALGO), čisto verižno omrežje z dokazili o deležu (POS), ki je v zadnjih tednih zagotovilo nova partnerstva in primere uporabe v resničnem svetu ter podporo iz večmilijonskih skladov .

Velika sredstva vlagajo v projekte s sedežem v Algorandu

Zbiranje sredstev je eden največjih izzivov, s katerimi se srečujejo številni projekti, mreža Algorand pa je v zadnjem mesecu objavila, da je Arrington Capital, upravitelj digitalnih sredstev, obljubil $ 100 milijonov sredstev, namenjenih pospeševanju dodatnega razvoja v vseh vidiki platforme pametne pogodbe.

Danes je @arringtonXRPcap napovedal začetek $

M sklad vlaga v # pobude s sedežem v Algorandu! Sklad za rast Arrington Algo (AAGF) se bo osredotočil na krepitev moči projektov, ki temeljijo na Algorandu, in podpiranje rasti ekosistemov: https://t.co/cWKsD56 Ub4 #futurefi @arrington pic.twitter.com/LFlCQcoaQh

— Algorand (@Algorand) junij 10, 2021

Ta razvoj dogodkov se je zgodil ob objavi 2. junija, da je Borderless Capital, podjetje tveganega kapitala, ustvarilo $ 25 milijon sklad namenjen podpori blockchain startupov s sedežem v Miamiju, ki razvijajo rešitve za digitalno plačevanje v omrežju Algorand.

Povezano: Exodus denarnica zbere skoraj $ 60 M v kripto v regulirani ponudbi

Nova partnerstva zvabijo vlagatelje

Pomikanje po viru Algorand Foundation Twitter prikazuje naraščajoč seznam kriptovalutnih projektov v različnih sektorjih, ki so se pridružili kot del skupnosti Algorand in izkoristili nizko provizijo , POS okolje.

Sektor nefungibilnih žetonov (NFT) kaže nekaj zanimanja za mrežo po partnerstvu s Curate, ki bo omogočilo kovanje NFT-jev in sprostitev mostu s strani Curvegrid, ki bo podjetjem omogočil, da v svoje poslovne in potrošniške mobilne aplikacije vgradijo NFT in blockchain tehnologijo.

Drugi nedavni primeri sprejemanja vključujejo partnerstvo z rešitvijo za plačilo zdravstvenega varstva MAPay s sedežem na Bermudih. , ki bo svojo plačilno rešitev gostila na verigi blokov Algorand, da bi izboljšala učinkovitost in zmanjšala stroške zdravstvenega varstva, pa tudi partnerstvo z Xfinite in Eros Now za ustvarjanje platforme za vključevanje vsebin na osnovi verige blokov milijonov registriranih uporabnikov Eros Now.

Ta nova partnerstva nastanejo po napornem letu za omrežje, ki je vključevalo tudi integracijo USD Coin (USDC) in Tether (USDT), dveh največjih stabilkovancev v ekosistemu kriptovalut. .

“Z zagonom USDT in USDC na Algorandu lahko uporabniki transakcijo opravijo z najljubšim #stablecoin podprtim z dolarjem za majhen del stroškov in časa.” @ JayHao8 v nedavnem članku @Cointelegraph poudarja uspešnost Algorand #blockchain : https://t.co/AfMKbFpWlp

— Algorand (@Algorand) 9. marca, 2021

Naraščajoč seznam mrežnih partnerstev in naložb od udeležencev v tradicionalnih financah nakazuje, da je ALGO v dobrem položaju za prihodnjo rast, saj se v blockchain sektorju še naprej sprejema in kripto trg od njega opomore pred nedavnimi ostrimi popravki.

Stališča in tukaj izražena mnenja so izključno avtorjeva in ne odražajo nujno stališč Cointelegraph.com. Vsaka investicijska in trgovinska poteza vključuje tveganje, pri odločanju morate izvesti lastne raziskave.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments