24.4 C
Ljubljana
Saturday, July 24, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Etherium novice Cena bitcoina doseže 40 tisoč dolarjev, ko je Paul Tudor Jones ostro...

Cena bitcoina doseže 40 tisoč dolarjev, ko je Paul Tudor Jones ostro kritiziral inflacije Feda

Bitcoin (BTC) je opravil $ 40 , 000 junija 14 kot konsolidacijsko obdobje, ki se je sprožilo trden preboj.

BTC / USD 1-urni diagram sveč (Bitstamp). Vir: TradingView

BTC cena izbije pretekle dolarje 40, 000

Podatki Cointelegraph Markets Pro in TradingView so pokazali, da so BTC / USD v manj kot eni uri pridobili 3% in dosegli $ 40, 518 na Bitstamp.

Največja kriptovaluta, ki je bila kapitalizirana navzgor, je rezultat novega pozitivnega tvita Elona Muska o Tesli, ki bi v prihodnosti verjetno sprejel BTC.

Prej je Cointelegraph poročal o trgovcih, ki so stavili na nogo do približno $ 47, pred popravkom.

Pogled na pozicije za nakup in prodajo na večji borzi Binance kaže podporo pri $ 38, , z uporom pri $ 40, 500 – naslednja ovira za bike.

Od junija kupujte in prodajajte ravni na Binance 14. Vir: kazalniki materialov / Twitter

Paul Tudor Jones zagovarja 5-odstotno dodelitev BTC

Bitcoin je dosegel 2 bilijona dolarjev tržne kapitalizacije zaradi “dihotomije” politike Zveznih rezerv ki “dvomi” v njegovo verodostojnost, je dejal slavni trgovec Paul Tudor Jones.

V intervjuju za CNBC junija 14, ustanovitelj Tudor Investment Corporation, je sprožil alarm zaradi pospeševanja inflacije.

Po preteklem tednu potrošnikov Poročilo o indeksu cen (CPI) je pokazalo, da je inflacija v ZDA dosegla 13 – Leto visoko, deflacijska narava Bitcoinov je bila le redko videti tako privlačna.

Za Jonesa je ideja, da je višja inflacija zaradi zadnjih dogodkov le začasna – kot predlaga Fed in centralne banke na splošno – je mit.

“Nekoliko nesmiselno je trditi, da je inflacija prehodna – če bi rekli, da je inflacija prehodna,” je dejal d Segment CNQ’s Squawk Box.

Današnje okolje se popolnoma razlikuje od tistih, ki so v preteklosti videli epizode inflacije, na primer v 2013. Kot tak je malo smisla, da bi Fed uporabljal enake napovedi, meni Jones.

Jones je opozoril, da je bil CPI takrat precej nižji, medtem ko so zdaj tudi stopnje brezposelnosti in ponudbe za delo približno enake .

Povezano: Paul Tudor Jones pravi, da je Bitcoin “kot vlaganje zgodaj v Apple ali Google ‘

Medtem sta zlato in Bitcoin zagotovila zatočišče za mnoge. Kljub temu da je plemenita kovina v primerjavi z dobičkom močno zaostajala za Bitcoinom, ostaja blizu rekordnih vrednosti.

“Ko danes pogledate Fed in Fed takrat, se sprašujete: Kako lahko imate tako divje različna politična stališča o tem, kaj predstavlja prave ravni za zaposlovanje, prave ravni za inflacijo? ” je nadaljeval.

“Kako si lahko to dosežeš z osemletnim časovnim okvirom? Skoraj je kot razcepljena osebnost. In sprašuješ se zakaj ima Bitcoin tržno zgornjo mejo 2 bilijona dolarjev, zlato pa 1 dolar 865 unčo. In razlog, zakaj ker imate v politiki to dihotomijo, ki spet postavlja vprašanja – institucionalno verodostojnost nečesa. “

Na koncu je 5% Dodelitev bitcoinov je ena od edinih stvari, ki jih priporoča tistim, ki iščejo nasvete za portfelj.

“Pravim:” V redu, poslušajte. Edino, kar zagotovo vem, je, da želim imeti 5% zlato, 5% v bitcoinih, 5% v gotovini, 5% v blagu v tem trenutku, ‘”je dodal.

9140

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments