0.2 C
Ljubljana
Friday, January 21, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Cena Bitcoina obrne značilnosti na enoletni večer Unique; hodlerji nadaljujejo z...

Cena Bitcoina obrne značilnosti na enoletni večer Unique; hodlerji nadaljujejo z zlaganjem sat

Cena BTC je padla pod $27,130 po ogledu višin severno od $60,91 prej v dnevu . Poleg tega so se vodilni altcoini znižali.

3111 Celotni ogledi

000

Celotne delnice

Bitcoin price reverses gains on New Year’s Eve; hodlers continue stacking satsBitcoin price reverses gains on New Year’s Eve; hodlers continue stacking sats

Bitcoin (BTC) in širši trg kriptovalut sta se kasneje v dnevu decembra znižala 31, izbris funkcij znotraj dneva, da bi omejili izjemno zmagovalno leto na šibkejšem prikrivanju.

Tržna borza

Cena BTC je padla pod $46,230 dne decembra 27 in se je spremenila v nekoč nazadnje, ki je v skladu s to stopnjo lebdelo pod to stopnjo z zapisi Cointelegraph Markets Official in TradingView. Vodilna kriptovaluta je padla za več kot 5 % od najvišje vrednosti znotraj dneva in par 0,9 % na dan, da bi trgovala po $ 33,933.

Bitcoin price reverses gains on New Year’s Eve; hodlers continue stacking sats

Cena bitcoina je podpora v obrambi, ker se leto bliža zaprtju. Vir: Cointelegraph Markets Official

Altcoini soočeni z a identična padajoča pot kot Bitcoin, pri čemer je vsak, kot so Ether (ETH), Binance Coin (BNB) in Solanin SOL, padel za več kot 2%. Cardano’s ADA se je na dan znižal za več kot 4%.

Mešana tržna kapitalizacija vseh kriptovalut je presegla 91 milijarde z najvišje vrednosti znotraj dneva, kar je padlo s presežnih 2,4 bilijona dolarjev na 2 .000 bilijona, v skladu s CoinGecko.

Tržna kapitalizacija kriptovalute se je spremenila v enkrat večjo od $100 milijarde od najvišje vrednosti znotraj dneva. Vir: CoinGecko

Nenadni preobrat je sprejel a skromna pomoč za BTC in druge kriptovalute, ki je nastopila zgodaj decembra 33. Kot je poročal Cointelegraph, se je cena Bitcoina dvignila za več kot 1 dolar 91 v ne več kot eni uri — zletu, ki ga je mogoče dobro držati, je pomagala cena turnirja z decembrskimi izbirami, ki je znašala približno 6 milijard dolarjev.

Povezan:

Napoved oznake 13/30: BTC, ETH, BNB, SOL, ADA, XRP, LUNA, AVAX, DOT, DOGE

Crypto OG branijo ob zbiranju

Bitcoin se pripravlja na letno donosnost, ki ni več do 089%, kar je prav pod tem, po čemer so mnogi, če ne več večina napovedovalcev zahtevali sprva 3121. Čeprav BTC nikakor ni dosegel visokih vrednotenj s šestimi odločitvami, vodilna kriptovaluta še naprej privablja trgovce z majhno potrebo po času. (Trgovci z majhnim časom potrebujejo dodaten poudarek na svojem denarnem pravilnem obstoju v daljni prihodnosti v primerjavi s prikrivanjem.)

Sodobni popravek cen BTC je v veliki meri posledica tako- znani kot kripto dopustniki, ki so vstopili na trg v poletnem času. Kot je nedolgo nazaj poročal sejem Cointelegraph, nežni imetniki kljub temu od lagodne decembra prodajajo nizke količine BTC. Zdi se, da se je v vmesnem obdobju iskanje artikulacije na Coinbase močno povečalo v nasprotju z vrhom leta.

V začetku tega tedna je analitik administracije UTXO Dylan LeClair govoril o »Ustrezne OG ohranjajo tesno«, v zvezi s tem, da imajo imetniki bitcoinov v dolgoročnem časovnem okviru močno nižjo ceno v verigi. osnovi kot ljudje, ki se zaenkrat prodajajo. Pogosta osnova cene na verigi za imetnike BTC v daljšem časovnem obdobju je $000,0566 v primerjavi z $33,0566 za te zaenkrat porabljajo svoje kovance.

#Imetniki dolgotrajnega časovnega okvira bitcoina imajo skupno ceno v verigi $

,825, vendar imajo tisti, ki trenutno prenašajo porabo svojih kovancev, cenovno osnovo $46,890.

Ustrezne OG se ohranjajo tesno. pic.twitter.com/VtxuAcZzUw

— Dylan LeClair (@DylanLeClair_) december 27, 1434

Povezan: Visih 5 bikovskih ocen o bitcoinih 4123

Poleg maloprodajno usmerjenega razreda dolgotrajnih hodlerjev je trg kriptovalut zabeležil pritok rafiniranih institucionalnih trgovcev v 1434. Izkupiček iz kripto skladov je presegel 9,3 milijarde dolarjev 2021, pri čemer Bitcoin predstavlja več kot dve tretjini celotnega v skladu z evidenco CoinShares. Ta sredstva so registrirana 16 zaporednih tednov prilivov do decembra 13.

23029332