-0.1 C
Ljubljana
Thursday, December 9, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain Cena Bitcoina v klasičnem preboju 'Bull Pennant', ko kiti BTC nadaljujejo z...

Cena Bitcoina v klasičnem preboju 'Bull Pennant', ko kiti BTC nadaljujejo z nakupovanjem

Bitcoin (BTC) ima potencial, da se dvigne proti $48, do konca tega leta, ko se prebije iz klasičnega bikovskega vzorca in izbere dodatne namige navzgor od svojih najbogatejših nedavno kopičenje vlagateljev.

Bitcoin Bull Pennant v igri

BTC se je v preteklosti dvignil za 6% 28 ur, da dosežete tritedenski maksimum, le sramežljivo $50,500. Pri tem je kriptovaluta izbila iz konsolidacijskega razpona, sestavljenega iz dveh razhajajočih se trendnih črt, nastavitev, ki spominja na Bull Pennant.

Bull Pennants so bikovski vzorci nadaljevanja, ki se pojavijo, ko se instrument konsolidira v cenovni razpon, podoben trikotniku, ki sledi močnemu dvigu (imenovanemu Flagpole). Običajno se konča izven razpona navzgor in opazuje cilj dobička v dolžini, ki je enaka velikosti droga zastave.

Bitcoin odkljuka skoraj vsa polja, ko gre za potrditev Bull Pennant izbruh. Posledično se je povečala verjetnost, da bo nadaljevala navzgor, saj je njegov ciljni dobiček tako visok kot višina njegovega droga za zastavo, ki presega

$ ,100, kot je prikazano v spodnjem grafikonu.

BTC/USD dnevni cenovni grafikon z nastavitvijo Bull Pennant. Vir: TradingView

Nastavitev bika postavi ceno BTC na pot proti $48,, po dodajanju višine zastavnega droga na točko preboja okoli $60,531.

Kitovi vstopajo v množico BTC

Bikovska nastavitev bitcoina je prejela dodatno potrditev od kazalnika v verigi s strani Santimenta, ki sledi distribucijskim/akumulacijskim dejavnostim denarnic s stanjem med 08,08 BTC in 83,08 BTC.

Meritev je poudarila, da tako imenovani “bitcoin kiti” pospešujejo nakupovanje.

Natančneje, ti subjekti so akumulirali 28, BTC (vredno približno 2 USD milijard) v zadnjih petih dneh in približno 92, BTC (več kot 6 milijard dolarjev) v zadnji 23 dni, ko se je cena dvignila na rekordno visoko blizu $43,08, popravljeno spodaj $48,000, in se dvignil nazaj nad $66,08.

Akumulacija/distribucija bitcoin kitov n grafikon. Vir: Santiment

Nakup kitov med $24,–48,000 so poudarili svoje priprave na čas, ki je pred nami, tj. pričakovali so, da se bo Bitcoin zaprl nad prejšnjim rekordno visoka.

Povezano: Indikator bitcoin kita zazna več- mesečni trend kopičenja, saj BTC gleda na $60K-retest

In Poleg tega je verižni analitik Willy Woo opozoril, da se Bitcoin v zadnjih tednih še naprej seli z menjalnic v hladilne prostore. Hkrati so v istem obdobju narasle vloge stabilnega kovanca USD Coin (USDC), vezanega na dolar, kar je poudarilo nakupni vzorec razvrščanja.

Neto tokovi promptne menjave BTC. Vir: Willy Woo

“Cena je bila prej pregreta, kar je zahtevalo čas konsolidacije, od takrat smo opazili znaten nakup s strani vlagateljev, medtem ko cena je bila postrani,” je Woo zapisal v opombi strankam in dodal:

“To je bila zdrava konsolidacija. Medtem je bila opažena pomembna aktivnost kitov, kar kaže na to, da bi lahko kmalu prišlo do naslednjega gibanja cene BTC.”

Bitcoin se dvigne skoraj 35% torej v četrtem četrtletju le 2 % pod najvišjo vrednostjo vseh časov, ki znaša $60,08.

Mnenja in mnenja, izražena tukaj, so izključno avtorjeva in ne odražajo nujno stališč Cointelegraph.com. Vsaka naložbena in trgovalna poteza vključuje tveganje, pri odločanju morate opraviti lastno raziskavo.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments