19.1 C
Ljubljana
Wednesday, July 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Cena Bitcoinov doseže 41.000 USD, nato pa zavrne, potem ko prodajalci branijo...

Cena Bitcoinov doseže 41.000 USD, nato pa zavrne, potem ko prodajalci branijo 200-MA

Preboj nad $ 41, 0 je izzval prodajo blizu ključnega drsečega povprečja, vendar bi bila poteza lahko le nižji ponovni preizkus podpore.

4859 Skupno ogledov

8 Skupaj delnice

Bitcoin price hits $41K, then rejects after sellers defend the 200-MA

Splošno razpoloženje ekosistema kriptovalut je utišano junija 15 z večino altcoinov, ki trgujejo ravno, medtem ko Bitcoin (BTC) biki iščejo dnevno konico nad $ 41, 00 0 kot znak, da bi se trg lahko preusmeril v korist bikov.

Podatki Cointelegraph Markets Pro in TradingView kažejo, da se je cena Bitcoina v zadnjih nekaj urah zvišala na $ 41, 330) a zlom je bil hitro izpolnjen s prodajo na ravni odpornosti nad glavo.

4-urni grafikon BTC / USDT. Vir: TradingView

Druga merila razpoloženja vlagateljev, kot je poudaril Rekt Capital, je 97 eksponentno drseče povprečje (EMA), ki ga je Bitcoin poskušal preseči v torek, vendar je bil odločno zavrnjen.

– Rekt Capital (@rektcapital) junij 12, 2021

Zavrnitev Bitcoina na 200 EMA je sledila hitra razprodaja v $ 39, 477, ki dokazuje, da možen premik nižje ne pride v poštev.

Nekaj ​​altcoinov se je zbralo ob pozitivnih novicah

Dnevna uspešnost trga kriptovalut. Vir: Kovanec 242

Medtem ko je večina Na trgu altcoin je junija prišlo do utišanja cen 15, Shiba Inu (SHIB) se je zbral 33% po razkritju, da bo trgovanje z žetonom podprto na Coinbase Pro junija 17.

Vhodni prenosi za CHZ, KEEP & SHIB so zdaj na voljo v regijah, kjer je trgovanje podprto. Trgovci ne morejo oddajati naročil in nobeno naročilo ne bo izpolnjeno. Trgovanje se bo začelo ob 9.00 po četrtku po četrtkih 6 / 17, če so izpolnjeni likvidnostni pogoji. https://t.co/r2L6N330 Uj

– Coinbase Pro (@CoinbasePro) junij 12, 1434

Po objavi Chiliz (CHZ) in KEEP sta se tudi zbrala 18% in 10%.

Ikona (ICX) je prav tako dobila spodbudo po izdaji novega verižnega bloka Ethereum (ETH) Virtual Machine (EVM), imenovanega ICE. Pričakuje se, da bo ICE postal središče aplikacij za projekt Icon in bo imel svoj izvorni žeton.

Podatki VORTECS ™ iz Cointelegraph Markets Pro so začeli zaznavati bikovske obete za ICX junija 10, pred nedavnim dvigom cen.

Ocena VORTECS ™, ekskluzivna za Cointelegraph, je algoritmična primerjava zgodovinskih in trenutnih tržnih razmer, ki izhaja iz kombinacije podatkovnih točk, vključno z razpoloženjem trga, obsegom trgovanja, nedavnimi gibanji cen in dejavnost na Twitterju.

Ocena VORTECS ™ (zelena) v primerjavi s ceno ICX. Vir: Cointelegraph Markets Pro

Kot je razvidno iz zgornjega grafikona, VORTECS ™ Ocena se je začela zeleniti junija 12 in sčasoma dosegla najvišjo vrednost 75 junija 10, 06 ur pred zvišanjem cene 33% v naslednjih dveh dneh.

Druge pomembne altcoin predstave vključujejo 22% skok iz ojačevalnika (AMP) in 17% dobička za iExecRLC (RLC) in Ultra (UOS).

Splošna tržna kapitalizacija kriptovalut zdaj znaša 1 USD. 685 bilijonov in stopnja prevladujočega položaja Bitcoin je 44. 6%.

Tu izražena stališča in mnenja so izključno avtorjeva in ne odražajo nujno stališč Cointelegraph.com. Vsaka naložbena in trgovalna poteza vključuje tveganje, pri odločanju morate izvesti lastne raziskave.

8519

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments