18.6 C
Ljubljana
Sunday, June 20, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Cena Bitcoinov doseže raven odboja do pretoka, ki je ni bilo od...

Cena Bitcoinov doseže raven odboja do pretoka, ki je ni bilo od leta 2017 najvišje

Odstopanje od povprečja zaloge do pretoka je vedno povzročilo preobrat na nove najvišje vrednosti, kažejo podatki.

6524 Skupno ogledov

8 Skupaj delnice

Bitcoin price hits stock-to-flow rebound level not seen since 2017 all-time high

Bitcoin (BTC) porabi več kot tri tedne v $ 67442 , Serija se izkaže za ključni test enega najbolj znanih cenovnih modelov.

Kot je zapisal Philip Swift, junija soustanovitelj trgovalnega paketa Decentrader 11, Bitcoin predstavlja velik izziv za delnice -orodje za napovedovanje cen pretoka.

Ali je čas BTC za ceno BTC?

Cenovni ukrep BTC se je gibal v spodnjem hodniku med $ 11, in $ 40, 000 od sredine maja. To je zaskrbelo dnevne trgovce, medtem ko so starodobni biki pozvali k umiritvi in ​​dolgoročni miselnosti.

Kot poroča Cointelegraph, model zaloge do toka še naprej upošteva takšno vedenje , tudi če njegove ocene zahtevajo vrednost BTC / USD bližje $ 70, .

Njegov ustvarjalec PlanB je kljub temu izrazil zaskrbljenost nad prihodnostjo. Če bodo sedanje ravni ostale daljše obdobje, njegov model tvega, da bo prvič v svoji zgodovini razveljavljen.

Poudarjanje odstopanja med promptnimi cenami in povprečjem zaloge do pretoka, Swift pojasnil, da so se taki primeri dejansko že zgodili. Bitcoin se je vsakič oddal od določene cenovne točke glede na povprečje zaloge do pretoka, da bi sčasoma dosegel nove najvišje vrednosti.

“Cena že dolgo ne mine je bil tako daleč pod črto S2F, “je povedal sledilcem na Twitterju.

“Divergenčni oscilator na dnu grafikona je poudarjen z oranžno pikčasto črto in puščicami za prikaz primerljivih zgodovinskih Obdobja. Cena Bitcoina se je zaradi takšnih razhajanj prej močno obnovila. “

Bitcoin model zaloga-tok s poudarjenimi ekstremnimi razlikami. Vir: Philip Swift / Twitter

PlanB upa drseče povprečje

Prej je PlanB predlagal, da letošnji cikel Bitcoinov bik bolj spominja na 2013 kot 1434 zahvaljujoč resničnosti majskega padca cen.

Oba 2013 in 2017 je na koncu videl dvotirni tek do najvišje ravni. Prvemu vrhuncu je sledilo znatno zmanjšanje v vsakem primeru, ki se je nato obrnilo, da bi ustvarilo tek na nov vrh.

PlanB še vedno verjame, da $ 92, 000 na Bitcoin se bo pojavil letos, medtem ko zaloga za pretok zahteva bodisi $ 92, ali $ 288, 000 povprečna cena od zdaj do 2024.

Povezano: Bitcoin pade pod $ 36 K kot stoletni finančni model napoveduje velik zlom BTC

V začetku tega tedna se je skliceval na dve ključni drsni povprečji dneva (DMA) kot potencialna lansirna plošča za okrevanje v prihodnjih mesecih.

“Če bo junij blizu $ 50 K (ali več) in julij, avgust tudi $ 54 K (ali več), nato 50 DMA se bo odklonil 200 DMA in ostanite zgoraj 200 DMA, “je tvitnil.

“Torej lep kratek stisk in odboj v obliki črke V nazaj na $ 54 K (+ 69%) bi privedel do scenarija vračanja nazaj. “

BTC / USD 200 – dan, 50 – dnevno drseče povprečje, indeks relativne moči (RSI) in meseci do polovice. Vir: PlanB / Twitter