15 C
Ljubljana
Saturday, September 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Cena bitcoinov mora zdaj držati to ključno raven, da si povrne 40.000...

Cena bitcoinov mora zdaj držati to ključno raven, da si povrne 40.000 USD

Cene bitcoinov (BTC) so se maja znižale 25, obrisal majhen del dobička, ki ga je ustvaril na prejšnji seji, ob drugem dnevu nestanovitnega trgovanja.

Tečaj BTC / USD je padel na 6. % po odprtju azijsko-pacifiškega zasedanja pri $ 38, 136. Par je spoznal močno odporno silo blizu 200 – dnevnega preprostega drsečega povprečja (20 – dnevni SMA), ki je večino trgovcev spodbudil k zagotavljanju dobička znotraj dneva.

Posledično so ponudbe za par BTC / USD začele upadati, medtem ko so se odpravljali na zgodnjo londonsko sejo, sčasoma pa so našli podporo na ravni, ki je bila ključna za omejevanje medvedjega trenda na trgu v zadnjem tednu padca cen.

Bitcoin poskuša vzpostaviti raven podpore na $ 37, 000. Vir: TradingView

Rekt Capital, psevdonimni trgovec s kriptovalutami , ki se v zgornjem grafikonu imenuje zatemnjena vodoravna črta – približno $ 37, 000 – raven “ponovnega preizkusa ključa”, pri čemer njegov pomen pri določanju kratkoročne pristranskosti Bitcoina na trgu.

Analitik je postavil modro puščico nad raven podpore, ki je kazala na sever, in izjavil, da pričakuje, da se bo BTC / USD v prihodnjih sejah vrnil nazaj.

“Bitcoin postane $ 37, 000 v kratkoročno podporo, ” je tvitnil Rekt Capital. “Toda morda bo treba to območje še enkrat preizkusiti, glede na to, kako močan je bil včerajšnji Daily Close še vedno na pravi poti, da sledi modri poti.”

Izjava se je pojavila, ko je Bitcoin nadaljeval s svojim trendom “whipsaw”, in zabeležil nenadne preobrate znotraj dneva visokih marž. Neprekinjeno gibanje cen je odražalo odsotnost jasne usmerjenosti pristranskosti med trgovci, zlasti ker so analitiki med seboj tehtali enako prepričljivo medvedje in bikovske katalizatorje.

Ali bo Bitcoin zrušil naprej? Mnenja se razlikujejo

Victor Dergunov, ustanovitelj Albright Investment Group, je priznal, da kupuje znižanje cene Bitcoina, in dodal, da pričakuje, da bo kriptovaluta najmanj doseči $ 40, 000 – $ 42, 000 v bližnji prihodnosti.

“Ogromno je vodilo do in okoli okrog $

K, kar želimo videti v epicentru popravljalnega postopka, “je v svojem zapisu pojasnil Dergunov.

“Nato vidimo poskus ponovnega preizkusa, približno $