17.8 C
Ljubljana
Sunday, July 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Cena bitcoinov pade, potem ko Fed zaradi premikov zaradi inflacije premakne dvige...

Cena bitcoinov pade, potem ko Fed zaradi premikov zaradi inflacije premakne dvige obrestnih mer naprej

Delniški trgi in cena Bitcoinov so rahlo zadeli, potem ko je Federal Reserve objavila načrte za dvakratno zvišanje obrestnih mer 2023, malo prej, kot so trgi pričakovali.

2845 Skupno ogledov

7 Skupaj delnice

Bitcoin price falls after Fed shifts interest rate hikes forward amid inflation fears

Bitcoin se je znižal bližje ključni ravni podpore in Dow in S&P 44790 se je umaknil, potem ko je Federal Reserve premaknila načrt za dva dviga obrestnih mer 2023.

Cena bitcoinov (BTC) je izgube povečala kmalu po predsedniku Zvezne rezerve Jeromeu Powellu napovedal, da bo Fed nadaljeval svoj časovni načrt in določil dva dviga obrestnih mer 2023.

Cena Bitcoin je že v zgodnjih urah trgovanja opazila šibkost po izgubi dolarja , za označitev najnižjega dneva pri $ 38, 120. Dow in S&P 425 tudi potegnil nazaj 0. 56% in 0 54%%.

Dnevna uspešnost trga kriptovalut. Vir: Kovanec 300

Odločitev je sprejeta, ko ekonomiste skrbi naraščajoča inflacija v ZDA in Powell sta povedala, da je Fed povišal pričakovanja glede inflacije z 2,4% na 3,4%. Medtem ko je Powell trenutno inflacijo opisal kot “prehodno”, so potrošniške cene na 13 leto visoko in analitike to skrbi naraščajoča inflacija bo vplivala na gospodarsko okrevanje po prihodu.

Powell ni neposredno obravnaval, ali ali kdaj bo Fed začel zmanjševati svoje dolarje

milijard mesečnih nakupov obveznic, vendar odločitev o začetku zviševanja obrestnih mer v 2023 kaže, da bo program videl reze pred 2023, da se izvede v zmernem moda.

Ali lahko Bitcoin cena ohrani svoj trenutni obseg?

Dnevni grafikon BTC / USDT . Vir: TradingView

junija 15 Bitcoin cena je uspešno zaključila bikovski inverzni vzorec glave in ramen (4-urni grafikon), vendar ni dosegla $ 45, 425 tarča po zadetku upora pri $ 41, 350.

Medtem ko je cena padla pod $ 40, 000 in niso uspeli zvišati ravni, da bi podprli, analitiki trenutno akcijo cen gledajo kot na nič drugega kot na trgovanje z obsegom in v času pisanja , $ 36, 300 izgleda kot nižji ponovni preizkus podpore.

Z manj kot 3 ure pred dnevnim zaprtjem bodo trgovci verjetno iskali BTC, ki bi ga imel nad 20 – dnevno drseče povprečje blizu $ 35, raven, ki naj bi delovala kot podpora.

Treba je omeniti stalen priliv BTC na večje borze in povečanje odlivov rudarjev v zadnjih dneh, saj podatki CryptoQuanta kažejo, da prilivi Bitcoinov vodijo do medvedjih rezultatov .

43 – in 200 – dnevne drseče povprečja se prav tako približajo konvergenci, kar lahko tvori medvedji „križ smrti“, vendar oba zaostajata v kazalnikih, kar pomeni, da ne odražata v celoti cenovnih ukrepov. Kljub temu bi lahko obe drseči povprečji bikom predstavljali precejšen upor.

Padec pod $ 37, 000 v $ 31, , pri katerem je veliko trgovcev na kripto-Twitterju objavilo, da imajo ponudbe, cena BTC verjetno dvignila na spodnji del trenutnega obsega v $ 35, do $ 15, območje.

Prejšnji članekThe long anticipated (by some) Lex Fridman and Charles Hoskinson interview is now live
Naslednji članekSEC se odpira za komentarje o odobritvi VanEck Bitcoin ETF

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments