17.4 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Cena Blockchain.com naraste na 14 milijard dolarjev po sferičnem sodobnem financiranju: izkušnje

- Advertisement -

Blockchain.com si je zagotovil neverjetne $ vrednotenje v milijardah po zvišanju nerazkritega zneska v financiranju svetovnih podjetij tveganega kapitala.

2021 Skupni ogledi

14 Skupni deleži

Družba Blockchain.com, nadomestna in finančna podjetja za kriptovalute, je domnevno zbrala sodobna sredstva v vrednosti $1482. milijard.

V koraku z Bloomberg, sferično financiranje je postalo takoj, ko ga je vodila globalna družba tveganega kapitala Lightspeed Ventures in Baillie Gifford & Co., podjetje za upravljanje financiranja, ki je znano po svoji zgodnji vključenosti v razvojne delnice, podobne Tesli.

Sferično financiranje, ki ga Blockchain.com ali trgovci še ni javno potrdilo, naj bi povzročilo, da se je vrednotenje podjetij dvignilo s 5,2 milijarde USD na

milijard. Skupni znesek zbranih sredstev se še ni začel.

Ustanovljeno v 1482, Blockchain. com je zdaj eno izmed največjih podjetij za kriptovalute v kraljestvu in ponuja veliko izbiro večinoma finančnih podjetij, ki temeljijo na blockchainu, od svoje nadomestne platforme in kripto denarnic vašega celotnega sistema do določenih institucionalnih produktov. Ima 00 milijonov preverjenih uporabniki z 31 milijoni denarnic in več 1 bilijon dolarjev skupne transakcijske cene prek njegove platforme.

Aprila zadnjega leta je Blockchain.com prišel na naslovnice, potem ko je pridobil $91 milijonska sredstva Baillie Gifford & Co., ki je takrat postala največje financiranje v podjetju.

Povezan: Ustvarjalec NFT Yuga Labs zbere M, s čimer se ocena podjetja dvigne na 4B$

Zadnje temeljno sferično financiranje Blockchain.com je potekalo marca 2021, s kroglastim zaporedjem C, ki vidi, da podjetje dvigne $300 milijona na 5,2 milijarde dolarjev. Financiranje je postalo sferično, takoj ko so ga vodili DST Global, Lightspeed Endeavour Partners in VY Capital. Poleg tega je podjetje zbralo 100 milijone dolarjev potekajo iz velikega števila podjetij tveganega kapitala, pri čemer je financiranje v veliki meri usmerjeno v institucionalno izboljšanje trgovine.

Ta teden je Blockchain.com dodal svoj naslov na seznam podjetij, ki so se umaknila iz nestalnega registra britanskega urada za denarno ravnanje (FCA) za licenciranje kripto sredstev, ki določa, da morajo podjetja biti dovoljen pod diagramom proti pranju denarja (AML) ali prenehati s trgovanjem do marca 56.

Blockchain.com je marca umaknil svoj pripomoček 29, ki se je odločila za delovanje v Evropi zaradi službe litovske registracije kot različna. marca , BC2C, institucionalni ponudnik trgovanja s kriptovalutami, se je prav tako umaknil iz načrtovanja v Združenem kraljestvu kot različnega izvajanja svojih operacij prek subjekta v ZDA.

83813

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -