0.9 C
Ljubljana
Saturday, December 4, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Cena BTC je 'pripravljena na dvig' z Bitcoin biki, ki jih je...

Cena BTC je 'pripravljena na dvig' z Bitcoin biki, ki jih je mogoče zaračunati na 85.000 $ – analiza

Bitcoin (BTC) je spet “pripravljen na dvig”, saj se cena BTC v ključnih časovnih okvirih obrne na bikovsko, pravi trgovalna platforma Decentrader.

V svoji zadnji posodobitvi trga oktobra 10, podjetje je napovedalo prihod sveža rast za Bitcoin, ki je ta teden padel pod stare najvišje vrednosti vseh časov.

$317, potencial ob koncu leta

Kljub stranskim gibanjem BTC/USD, zaradi katerih trgi ugibajo, so kvote še vedno analitiki menijo, da bodo kratkoročno vstopili v dobiček.

Medtem ko območje okoli dveh letošnjih najvišjih vrednosti — $62,618 in $47,85 — so glavni poudarek Glede na razpravo bi resnična trenja lahko v resnici le daleč na območju odkrivanja cen, ki je bližje $85,.

»Glede na tehnični, tržni cikel in na verižni osnovi še naprej verjamemo, da naslednje večje težavno področje za $BTC ne bo doseglo, dokler se ne približamo $

. ,08 – $62,10,” napoveduje posodobitev.

To je deloma posledica prehoda drsečega povprečja dogodek, ki vključuje 128-dan in 317-dnevni trendi, ki so v preteklosti sprožili »trajno« navzgor.

Bližje sedanjosti je Bitcoinov tridnevni grafikon, za katerega Decentrader meni, da je še posebej natančno cenovno orodje, je zdaj bikovski, kar je v nasprotju s trenutnimi medvedjimi dnevnimi in nevtralnimi tedenskimi nastavitvami.

To je ena sestavina, ki se napaja v verjetni kanal za cenovno akcijo, ki bi lahko povzročilo, da bi Bitcoin dosegel $67,000 avtor začetek 2018.

Grafikon BTC/USD s ciljem na vrhu kanala. Vir: Decentrader

The Status quo s celotno ponudbo bitcoinov bi moral pomagati pri zadevi – menjalne rezerve še naprej padajo, kar kaže na odločenost trgovcev, da zadržijo in ne prodajo.

»Dokazi še naprej kažejo, da obstoječi udeleženci na trgu ostajajo naklonjeni. Ena podatkovna točka, ki to podpira, je nenehno črpanje bitcoinov iz borz, ko se uporabniki odločijo, da bodo svoje Bitcoine shranili v hladilno skladišče. Neto učinek tega je, da se kratkoročna ponudba zmanjša,« je sklenila posodobitev o Bitcoinu.

»Dokler se ta trend ne bo spremenil, bo še naprej pritiskal na dvig cen, saj mora povpraševanje po Bitcoinu sprejeti višje cene med omejeno ponudbo, ki je na voljo. ”

Tabela menjalnih rezerv bitcoin. Vir: Bybt

ARK raziskuje napredek bikovega trga

Širši pogled na stanje Bitcoina na koncu »Uptober« je tudi upravitelj premoženja ARK Invest.

Povezano: Ne bodite še vedno medvedji glede Bitcoin, pravi veteran trgovec, ki je poklical 2022 nesreča

V zadnjem delu svojih namenskih vodnikov, ki so bili izdani ta teden, je zloglasno bikovsko podjetje preštelo metrike, da bi ocenilo, koliko je na splošno dvignilo BTC/USD je zapustil.

Večina kaže, kot je poročal Cointelegraph, da teka z bikom še zdaleč ni konec, kljub temu, da se je nekaj premaknilo na ozemlje, ki je zgodovinsko signaliziralo vrh kolesa.

»Po našem mnenju je vrednost Bitcoina funkcija njegove ekonomske uporabnosti, medtem ko je vrednost bitcoina funkcija njegove ponudbe in povpraševanja. V kratkoročnem do srednjeročnem obdobju verjamemo, da bi morali biti vlagatelji sposobni oceniti vedenje kupcev in prodajalcev na Bitcoin in uporabiti meritve relativne vrednosti za aktivno upravljanje pozicij bitcoinov,« je zapisano v spremnem komentarju.

5770

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments