17.3 C
Ljubljana
Saturday, July 24, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Cena Ethereum Classic se je skoraj podvojila dni po stavi skupine Digital...

Cena Ethereum Classic se je skoraj podvojila dni po stavi skupine Digital Currency Group v višini 50 milijonov USD

Ethereum Classic (ETC) je v sredo dosegel najvišjo raven v skoraj treh tednih, pri čemer jo je podpiral dolar ($ , ki ga podpira Barry Silbert milijonov naložb in s celotnim okrevanjem trga kriptovalut, ki ga vodi Bitcoin (BTC).

10 th-največja kriptovaluta po tržni vrednosti, s katero se trguje do $ 63. 16 – skoraj 98% porast od junija 22 nizka od $ 22. 84. Medtem je tržna vrednost vseh žetonov Ethereum Classic v obtoku presegla 7 USD. 53 milijard.

– Hsaka (@HsakaTrades) junij 30, 2021

Razkrita skupina digitalnih valut (DCG) junija 21, da je dovolil nakup do skupno $ 50 M delnic delnic Grayscale Ethereum Classic Trust (OTCQX: ETCG). Grayscale je investicijsko podjetje s sedežem v New Yorku, ki pooblaščenim vlagateljem omogoča dostop do izdelkov z digitalno valuto v obliki tradicionalnih vrednostnih papirjev.

ETC-imetja v sivinah. Vir: Bybt.com

Na dan objave je Ethereum Classic padel 143 . 56%, precej v skladu s preostalim trgom kriptovalut, ki pa se je odzval na vse večje zatiranje Kitajske regionalni kripto sektor, vključno s popolno prepovedjo rudarskih dejavnosti.

Toda kljub močni razprodaji so se trgi Bitcoin in altcoin v tandemu spet vrnili. Trgovci so še posebej prepoznali možnosti nakupa na trgu Bitcoin, saj je BTC / USD zdrsnil pod $ 30, – raven psihološke podpore, ki v zadnjem času je preprečil, da bi spodnja pristranskost para rasla globlje.

Bitcoin trguje med $ 30 K in $ 40 K od maja 16. Vir: TradingView.com

Medtem so altcoini zgolj spremljali odboj Bitcoinov zaradi njihove visoke korelacije z najvišjim digitalnim sredstvom.

Po podatkih, ki jih je zagotovil Crypto Watch, je 30 – korelacija dneva učinkovitost med Bitcoinom in Ethereumovim etrom (ETH) je bila 0. 83 v sredo. Odčitek 1 predstavlja popolno pozitivno povezavo med dvema sredstvoma.

Kopiraj trde vilice

Dobički ETC-ja so se prav tako pojavili v dneh pred glavno nadgradnjo Ethereum Classic blockchain v juliju.

Podrobno je Ethereum Classic nastal iz kontroverznega razcepa verig blokov, ki je sledil približno približno (130 milijonov vdorov v projekt DAO s sedežem v Ethereumu aprila 2016. Skupina Vitalik Buterin je predlagala, da se napad izbriše iz zgodovine omrežja Ethereum – prepis knjige, ki Ethereum prikazuje kot centralizirano verigo blokov.

To je privedlo do oblikovanja dveh taborišč Ethereum: enega, ki je podpiral vrnitev verige in drugo, ki ni. Na koncu so razlike privedle do oblikovanja dveh konkurenčnih, a neodvisnih verig Ethereum, ena izmed njih je Ethereum Classic.

Struktura ETC kot blockchain projekta se razlikuje od konkurentov. V nasprotju z Ethereumom ETC vključuje več razvojnih skupin, vključno z IOHK, ETC Cooperative, ETC Labs itd. Na splošno se je večina teh skupin osredotočila na zagotavljanje rešitev za skaliranje.

Hkrati njihova prednostna naloga ostaja tudi izboljšanje razvojnih orodij (SDK) in spodbujanje čezmejnih transakcij, tako da lahko tudi drugi projekti temeljijo na Ethereum Classic.

Junija 10, Steven Lohja, vodilni razvijalec pri Mantis IOHK, je napovedal nadgradnjo verige Ethereum Classic s trdo vilico, imenovano Magneto. Kot je priznal Lohja, najpomembnejša posodobitev vključuje funkcije nadgradnje Ethereum Berlin, uvedene v začetku letošnjega leta.

Predlogi za izboljšanje Ethereum Classic ponavadi izboljšujejo varnost omrežja blockchain, hkrati pa zmanjšujejo cene za plin. – to stori tako, da na enem mestu shrani naslove in ključe, do katerih lahko uporabniki dostopajo z eno samo transakcijo.

Hard fork ETC bo začel delovati julija, kar bo precej sinhronizirano z nadgradnjo Ethereuma v Londonu približno isto obdobje.

ETC tehnična nastavitev

najnovejši odboj ETC / USD se je približal razveljavitvi klasične medvedje nastavitve, ki je prevladovala prej.

Cena ETC se je približevala $ 16. 53 po močni razčlenitvi od prejšnjega obsega trikotnikov. Vir: TradingView.com

Menjalni tečaj ETC / USD se je po prekinitvi predhodno prevladujočega padajočega trikotnika ustavil na sredini. Par je našel podporo tik nad svojim 200 – dnevnim preprostim drsečim povprečjem ( 200 – dnevni SMA; oranžni val v zgornjem grafikonu) in premaknili višje, da bi se zaprli nad podporo trikotnika okoli $ 51. 77.

Še več, povratni preusmerjeni ETC / USD 20 – dnevno eksponentno drseče povprečje (20 – dnevna EMA; zeleni val) od upora do podpore. Zdaj se zdi, da enako stori z 50 – dnevni SMA (modri val), ki deluje kot odpor.

Po drugi strani pa prilagoditev spodnje linije trenda podpore trikotnika izgleda kot bikovski padajoči klin.

ETC / USD namiguje na padanje klina. Vir: TradingView.com

ETC / USD je zlomil bikovske vzorce, precej v skladu s svojo klasično definicijo. Zaradi močnega spremljanja bi se lahko par dvignil za največjo višino klina, tj. Skupno največjo razdaljo med zgornjo in spodnjo linijo trenda. Približno približno $ 86.

To premakne ciljni dobiček klina ETC / USD blizu $ 130.

Nasprotno pa potencialni preobrat iz 50 – dnevni SMA bi lahko preizkusil ETC / USD 20 – dnevna EMA kot vmesna podpora. Takšna poteza bi lahko tudi razveljavila padajočo klinasto strukturo.

Tu izražena stališča in mnenja so izključno avtorjeva in ne odražajo nujno stališč Cointelegraph.com. Vsaka naložbena in trgovalna poteza vključuje tveganje, pri odločanju morate izvesti lastne raziskave.

)

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments