17.8 C
Ljubljana
Sunday, July 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Cena etra doseže 2-tedensko najvišjo vrednost, ko se razvija zagon trdih vilic...

Cena etra doseže 2-tedensko najvišjo vrednost, ko se razvija zagon trdih vilic v Londonu

Druga največja kriptovaluta po tržni kapitalizaciji je dosegla sever severno od 2 USD 350 v nedeljo, najvišje branje od junija 18) . Stabilnost cen bitcoinov in pričakovanje pomembnih nadgradenj protokola spodbujata apetit vlagateljev po ETH.

894 Skupno ogledov

12 Skupaj delnice

Ether price hits 2-week high as London hard fork momentum builds

Ether (ETH) $ 230, ki je potekel v petek, se zdi, da je vsaj za trenutek preusmeril tržno naklonjenost bikov, saj vlagatelji ostajajo previdno optimistični glede prihajajočega londonskega hard forka in možnosti, da Bitcoin (BTC) vzpostavil trdno dno.

Posodobitev cene ETH

ETH se je povečal za več kot 6,5% na 2 USD, 370 v nedeljo, najvišja v zadnjih dveh tednih, navaja Cointelegraph Markets Pro. Obseg trgovanja ob koncu tedna je ostal značilno nizek in je znašal nekaj več kot $ milijard.

Eterjeva cena se bo v nedeljo povišala. Vir: Cointelegraph Markets Pro

Pri trenutnih vrednostih , Ether ima skupno tržno kapitalizacijo $ 274. 8 milijard.

Trg DeFi, ki je večinoma zgrajen na vrhu Ethereuma, je v nedeljo dosegel 9-odstotni skupni dobiček. Skupna tržna vrednost kovancev DeFi je $ 67 .3 milijarde, po podatkih Coingecko.

Medtem je cena Bitcoina presegla $ 35, 600, ki je pridobil 2,6%.

Bitka med biki in medvedi je bila na trgu opcij na ogled prejšnji mesec, oba tabora sta pričakovala izjemna nihanja cen za Eter, ki so v petek iztekla možnost. Kot je poročal Cointelegraph, je $ 2, 200 na ravni cen biki začnejo povečevati prednost, kar dokazuje razmerje med nakupnimi in prodajnimi opcijami.

Londonske trde vilice

Ethereum’s London fork, ki vsebuje težko pričakovani EIP 1559, lansiran junija na testni mreži Ropsten 24, ki bo pozneje julija postavil temelje za popolno izvajanje omrežja .

Pričakuje se, da bo trda vilica pozitivno vplivala na vrednost Eterja zaradi več nadgradenj predlogov, vključno s prehodom na okolju prijazno soglasje o dokazovanju vložka in nova funkcija »pomanjkanja«, ki bo zmanjšala število žetonov v obtoku.

Povezano:

Londonski vodnik: Kaj je EIP – 1559 obljube trdega forka za Ethereum

Analitiki pričakujejo, da bodo vlagatelji povečali svojo izpostavljenost ETH, kar vodi v hard fork. Podatki v verigi kažejo, da se to že dogaja, ker se je Ethereum registriral 750, prejšnji teden aktivnih naslovov, ki so precej presegli Bitcoin.

Podjetje za analitiko Santiment, ki je posredovalo podatke, je označevanje aktivnega naslova opisalo kot “zgodovinsko”.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments