19.1 C
Ljubljana
Wednesday, July 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Cena kovancev Shiba Inu narašča, ko Coinbase Pro napoveduje trgovanje s kriptovalutami...

Cena kovancev Shiba Inu narašča, ko Coinbase Pro napoveduje trgovanje s kriptovalutami SHIB

Shiba Inu Coin Price Soars as Coinbase Pro Announces SHIB Cryptocurrency Trading

Cena šiba inu kriptovalute je dobil spodbudo v torek, potem ko je Coinbase objavil, da se bo meme crypto začel trgovati na Coinbase Pro že ta teden. To obvestilo sledi Coinbase, ki dodaja trgovanje z dogecoin.

Coinbase Pro doda Shiba Inu Trading

Po seznamu kripto valute dogecoin (DOGE) v začetku tega meseca je Coinbase v torek sporočil, da bo šiba inu (SHIB) kripto začel trgovati na Coinbase Pro ta teden. ERC 20 Nekateri kripto shiba inu nekateri vidijo kot alternativni žeton za dogecoin.

Družba, ki kotira na borzi Nasdaq, pravi, da lahko uporabniki Coinbase Pro takoj začnejo s prenosom žetonov shiba inu na svoje račune. Vendar prebivalci New Yorka SHIB ne bodo na voljo. Družba je pojasnila:

Trgovanje se bo začelo v četrtek junija (9) po pacifiškem času (PT) ali po njem. , če so izpolnjeni likvidnostni pogoji.

Obvestilo zajema tudi chiliz (CHZ) in omrežje Keep (KEEP). Poleg dogecoinov je podjetje nedavno dodalo tudi podporo za trgovanje za številne žetone na Coinbase Pro, vključno s polkadot (DOT), gitcoin (GTC), encimski žeton (MLN), ojačevalnik (AMP) in internetni računalnik (ICP).

Shiba Inu Coin Price Soars as Coinbase Pro Announces SHIB Cryptocurrency Trading
Tabela cen za kriptovaluto shiba inu v torek. Vir: Coinbase

Cena šibe kriptovaluta inu je preskočila 30% v času objave Coinbase. V času pisanja je cena SHIB 0 USD. 0000092, njegova tržna kapitalizacija pa na podlagi podatkov Coinbase znaša 3,6 milijarde USD.

Ko bo na platformi Coinbase Pro vzpostavljena zadostna dobava kriptovalut shiba inu, se bo trgovanje z naročili SHIB-USD in SHIB-USDT začelo v treh fazah, samo po objavi, omejeno in popolno trgovanje, je podrobno navedla družba.

Coinbase je v začetku tega meseca začel trgovanje z dogecoini. Družba je 3. junija objavila v Twitterju: »Naše knjige naročil DOGE-BTC, DOGE-EUR, DOGE-GBP in DOGE-USDT so zdaj v načinu popolnega trgovanja. Zdaj so na voljo omejena, tržna in ustavna naročila. “

Kaj menite o Coinbase Pro, ki kotira kovanec shiba inu? Sporočite nam v spodnjem oddelku za komentarje.

Elon Musk Agrees With Vitalik Buterin on Dogecoin and Ethereum Collaboration

Elon Musk Agrees With Vitalik Buterin on Dogecoin and Ethereum Collaboration

Oznake v tej zgodbi

coinbase dogecoin, Coinbase Pro, coinbase pro shib, coinbase pro shiba inu, coinbase shib, coinbase shiba inu, Doge, dogecoin, shib, shiba inu, shiba inu coin, shiba inu crypto, shiba inu cryptocurrency, shiba inu žeton

Slika C redits : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je zgolj informativne narave. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments