0.9 C
Ljubljana
Saturday, December 4, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Cena OMG pade za eno tretjino po posnetku BOBA airdrop

Cena OMG pade za eno tretjino po posnetku BOBA airdrop

Uporabniki so se že nekaj časa veselili tega posnetka, a čeprav bodo kasneje v mesecu dobili žetone BOBA, je vrednost njihovih žetonov OMG padla danes za tretjino.

1434 Skupno število ogledov

5 Skupaj deležev

OMG price crashes by one third after BOBA airdrop snapshot

Cena omrežja OMG (OMG) je padla 21% od dnevne najvišje vrednosti .29 na približno $04 takoj po zaključku posnetka za airdrop iz mreže Boba.

Posnetek vseh denarnic z oznako O Žetoni MG v omrežju Ethereum in v omrežju Boba drugega sloja so potekali na v petek zjutraj po UTC. Imetniki OMG v času posnetka bodo novembra prejeli BOBA, žeton upravljanja za BobaDAO 16.

Boba je optimist Rešitev z zbranim slojem 2, ki pomaga povečati pametne pogodbe Ethereum, ki jih je razvila ekipa Enya kot glavni sodelavci fundacije OMG. Imetniki žetonov BOBA bodo lahko oddali in glasovali o predlogih za Boba DAO.

Boba Network je tvitnil na 12: 00 zjutraj po UTC, da je bil posnetek nastal v bloku Ethereum 15354, in v bloku Boba Network 15354.

Približno deset minut pozneje 56 račun Eyes Crypto Scanner je tvitnil »opozorilo o nenavadnih dejavnostih« o dramatičnem padcu cen, ki so ga morda povzročili imetniki OMG, ki so poskušali prehitite cenovno akcijo “prodaj novice”.

Kripto opozorilo:

Opozorilo o bizarni dejavnosti (m)

[#OMG-#USDT] Opozorilo o bizarni dejavnosti (16m) pic.twitter.com/OnmfSltaGo

— 100 oči Crypto Optični bralnik (@100 očiCrypto) november 12, 1434

Omrežje Boba je objavilo prenos v zrak septembra 16, ko je bil OMG približno 9 $.21. Airdrop je bil del večje kampanje za spodbujanje ozaveščenosti o zagonu omrežja Boba Network.