-0.1 C
Ljubljana
Thursday, December 9, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain Cena Polkadota se dvigne, saj dražbe parachain zmanjšujejo ponudbo DOT-a v obtoku

Cena Polkadota se dvigne, saj dražbe parachain zmanjšujejo ponudbo DOT-a v obtoku

Ta teden naj bi se številni kandidati udeležili prvih Polkadotovih parachain dražb in ta proces ponavadi pritiska na nakup DOT, obenem pa daje ambicioznim projektom blockchain priložnost, da pokažejo, zakaj ponujajo najbolj konkurenčne rešitve za različne zahteve, ki obstajajo v kripto sektorju.

Tekoče dražbe parachain Polkadot sledijo uspehu podobnih dražb v njegovi sestrski mreži Kusama, kjer sta projekta, kot sta Moonriver (MOVR) in Karura, uspešno zagotovila padalo. termin za naslednje leto.

5 najboljših množičnih posojil na Kusami po nagradni oceni. Vir: Parachains

Dražbe s padali v Kusami so se začele med upad na širšem kripto trgu in je igral vlogo pri pomoči KSM, da si opomore od nizke vrednosti 014.85 julija 19 na trenutno ceno blizu $ , ko so bili žetoni, zastavljeni na dražbah, umaknjeni iz obtoka.

Oglejte si nekaj dražbe parachain, ki trenutno potekajo v omrežju Polkadot in podobno kot dražbe v Kusami, bi lahko DOT dobil spodbudo, saj se vse več žetonov odstrani iz obtoka.

Najboljše 4 dražbe padal, ki trenutno potekajo na Polkadotu. Vir: Parachains

Acala

Acala (ACA) je platforma za pametne pogodbe prvega nivoja, zaračunana kot decentralizirano finančno (DeF) in likvidnostno središče Polkadot . Protokol je združljiv z Ethereumom (ETH) in ima vgrajeno likvidnost in že pripravljene finančne aplikacije, vključno z izmenjavo brez zaupanja, decentraliziranim stabilnim coinom (aUSD) in DOT Liquid Staking (LDOT).

Acala je sestrsko omrežje protokola Karura (KAR) DeFi, ki deluje v omrežju Kusama in ponuja številne enake funkcionalnosti.

Glede na to, da se je DeFi pojavil kot eden od temeljnih sektorjev ekosistema kriptovalut, je velik, uveljavljen protokol DeFi, ki lahko pritegne likvidnost in ponudi imetnikom žetonov določen donos, obvezen za vsako omrežje .

Moonbeam

Moonbeam (GLMR) je popolnoma združljiv z Ethereumom platforma za pametne pogodbe, zasnovana za poenostavitev postopka za zagon večverižnih projektov v omrežju Polkadot.

Moonbeamova sestrska mreža na Kusami je Moonriver, ki je ponudila najvišjo nagradno oceno med vsemi padali, lansiranimi v omrežju Kusama.

Poenostavitev postopka navzkrižne migracije na Polkadot je pomembno vprašanje, ki ga je treba obravnavati na trenutnem trgu, saj so visoke provizije za Ethereum še vedno eden od glavnih razlogov, zakaj so se vlagatelji in razvijalci preusmerili na nižje – stroškovne alternative, kot so Polygon, Fantom in Avalanche.

Če lahko Moonbeam pomaga poenostaviti ta postopek za zainteresirane projekte, lahko pomaga povečati splošno moč in aktivnost na Polkadotu.

Astar

Astar (ASTR) je protokol, osredotočen na ustvarjanje razširljive in interoperabilne infrastrukture za Web3.0 z ustvarjanjem platforme, ki podpira več virtualnih strojev, ki povezuje združljive protokole prvega sloja z omrežjem Polkadot.

Astar lahko deluje tudi kot razširljiva platforma za pametne pogodbe, ki pomaga relejni verigi Polkadot, ki ne more podpirati pametnih pogodb.

Vzporedno financiranje

Vzporedno financiranje (PARA) je DeFi protokol za posojanje in avtomatiziran denarni trg (AMM), ki podpira sredstva, ki temeljijo na Polkadot in Kusama, in daje tudi imetnikom žetonov možnost, da svoja sredstva uporabijo z zaslužkom obresti.

Cilj protokola je ponuditi večjo likvidnost, donos in kapitalsko učinkovitost za ekosistem Polkadot, uporabniki pa bodo sčasoma lahko posojali, dajali in izposojali sredstva iz katerega koli od podprtih omrežij.

Povezan: Protokol DeFi Acala zbere $400M v množičnih posojilih med prvo dražbo parachain Polkadot

DOT in KSM postaneta bikovska pred dražbami

Tekoče dražbe parachain za Polkadot bodo verjetno povzročile pozitiven pritisk na ceno DOT, ker uporabniki kupujejo žetone, da prispevajo k množičnim posojilom, in to učinkovito odstrani žetone iz obtoka dve leti.

Kot je razvidno iz spodnjega grafikona, je uvedba množičnih posojil na Kusami junija 2021 je povzročilo povišanje cene žetonov, medtem ko je bilo gibanje cene za DOT bolj utišano.

KSM/USDT proti DOT/USDT 4-urni grafikon. Vir: TradingView

Zdaj se dogaja nasprotno kot Videti je, da cena DOT presega ceno KSM, proces, ki se je začel sredi septembra, ko se je začelo povečevati navdušenje nad dražbami s padali Polkadot.

Z enajstimi sklopi dražb padal, ki bodo potekale tedensko med novembrom , 914 in marca 10, 2021, obstaja velika možnost, da se bo cena DOT še naprej povečevala, dokler se bo nadaljevalo povpraševanje po dostopu s padalom.

Mnenja in mnenja, izražena tukaj, so izključno avtorjeva in ne odražajo nujno stališč Cointelegraph.com. Vsaka naložbena in trgovalna poteza vključuje tveganje, pri odločanju morate opraviti lastno raziskavo.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments