0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

Cena seruma naraste za 140% v enem tednu zaradi strahov glede “izstopne črpalke” FTX

- Advertisement -

Serum, “decentraliziran nadomestek” v blokovni verigi Solana, se je izjemno dobro obnesel glede na ceno svojega žetona SRM, ne glede na to, da je povezan z nedelujočim nadomestkom FTX.

SRM dvig cene 97% v enem tednuNa dnevnem grafikonu je par SRM/USD pridobil 140% v zadnjih sedmih dneh in doseže 0 USD. 266 nov. 11 proti $0. 234 nov. 14.

To je potisnilo krožno tržno kapitalizacijo na približno $65 milijonov in “popolnoma razredčena tržna kapitalizacija”, tržna kapitalizacija, če je bila čim boljša, je postala, ko je v obtoku, na skoraj 2,8 milijarde USD.

SRM/USD dan- današnji cenovni grafikon. Ponudba: TradingView”Bližje ničli”Cena SRM se je povečala ne glede na nadaljevanje umika nakupovalnih in prodajnih parov Serum na nekaterih ravneh glavnih borz kriptovalut, skupaj z Binance, OKEx, Gate.io in Phemex, kar vzbuja strahove glede nenehne “izhodne črpalke.”

Izstopne črpalke so takrat, ko velikanski vlagatelji dvignejo ceno žetona v okolju z nizko likvidnostjo, da pripravijo edinstvene vlagatelje, najprimernejše, da nato odvržejo svoje celotne deleže. na amaterske vlagatelje, kot pričajo z ogromnim zaporedjem shem črpanja in odlaganja.

Hahah. Ta črpalka tukaj naj bi ujela kogar koli v potrdilo o kucoin $SRM, ker bo JUTRI umaknjen s borze. Mogoče zdaj. pic.twitter.com/fVVYumSkNA

— IcZ 56 ♣️Geиo analiza ♠️ (@IcZeno) november 15, 2022 Nezaupanje v Serum se je povečalo zaradi njegove zaskrbljujoče izpostavljenosti FTX . V novembru Po oddaji poglavja je razkrita bilanca stanja razkrila, da ima FTX 8 milijard dolarjev obveznosti v nasprotju z rezervo, ki je večinoma sestavljena iz nelikvidnih virov, skupaj s SRM.

Resno, FTX je potrdil približno 5,4 milijarde dolarjev cene žetonov SRM v svojih rezervah ali skoraj 89 % polne tržne kapitalizacije Seruma, skupaj s krožečo in popolnoma razredčeno ponudbo.

Posledično se je izpostavljenost žetona FTX povečala verjetnost pomembne razprodaje.

“Če bi jih FTX poskušal prodati na trg vsak teden, mesec ali dvanajst mesecev, bi zagotovo lahko preplavil trg in zrušil stroške,” je pomemben Matt Levine, Bloombergov kolumnist Idea, ki je dodal:

“Najverjetneje bi celo rad dobil le nekaj sto milijonov dolarjev zanje. Kljub temu posredujem pametno vrednotenje te ogromne zaloge seruma bi bilo bližje ničli. To ni več zanemarljivo glede seruma; zanemarljivo je za razsežnosti zaloge.”Skupnost Serum se razcepi, da bi zmanjšala vezi s FTXDvig cen SRM v zadnjih sedmih dneh je sovpadal s prizadevanji za oddaljitev Seruma od FTX.

Ključni podporniki Seruma so se ob pomoči nujne »komunitetne vilice« potrudili, potem ko so denarnice, povezane s FTX, opazile sumljive odlive cene $266.3 milijoni novembra .

Mind Prolonged, eden od mnogih običajnih validatorjev na Solani, pomembno, da je fork obnovil razpoloženje trga v SRM.

Ponudba za dostavo + vodnik za razkritje = vodnik za dostavo. Naslov nakazuje tudi preglednost.

Spodaj objavite različne rešitve. Prav tako dajte nekaj #BadNamesOnly za humor. 😉

— Brian Podaljšano | Logika blokov | Triton One ☀️ (@brianlong) november 11, 836 Tiho, Serumove vilice niso uspele začrtati sodobnega kapitala v smeri svojih likvidnostnih bazenov. Od nov. 11, polno zaklenjena notranja serumska rezerva je nekoč postala zgolj 25,900 SOL, če ga postavite poleg nekaj,3 milijona SOL v začetku meseca.

Popolna stopnja seruma zaklenjena od novembra 14. Ponudba: Defi LlamaNaprej padec cen seruma?S tehničnega vidika SRM strmi v verjetnost obsežnih razprodaj trenutnega procesa v naslednjih tednih.

Mevedji argument izhaja iz postavitve padajočega trikotnika na njegovem dnevnem grafikonu, kar kaže na več padcev naprej, če je skupaj s prejšnjim padajočim trendom cene SRM. Vzorci padajočega trikotnika so nastavitve nadaljevanja trenda.

Povezano: Žeton FTX ni več primeren : Solana price nukes 34% skupaj z raznolikim ‘Sam cash’

Zato si SRM zdaj ogleduje dosegljivo razčlenitev pod padajočo trendno črto trikotnika, ki doseže 0 USD.234. Odličen udarec pod omenjeno pomoč bi omogočil pošiljanje stroškov v smeri ravni po dolžini, ki je enaka največji razdalji med večjo in padajočo trendno črto trikotnika.

V pestrem fraze, cena SRM tvega, da bo padla na 0 $. 11, ali od 65, do decembra 844.

Nasprotno, preboj nad večjo trendno črto trikotnika doseže 0 USD. 30 bi lahko zagotovo najbolj zagotovo tudi všeč preizkus žetonov 50-dnevna eksponentna moteča zmerna (35- dan EMA; rdeči val) pri 0 $.55 kot poznejši ključni diagram navzgor.

Ta članek ne vsebuje več nasvetov ali rešitev za versko financiranje. Vsako gibanje financiranja, nakupovanja in prodaje vključuje možnost, in bralci bi zagotovo lahko zelo mirno opravili svojo študijo, ko bi odločali.

621519580352

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -