-0.1 C
Ljubljana
Thursday, December 9, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Etherium novice Cene kriptovalut v Indiji padejo po objavi računa za kriptovalute

Cene kriptovalut v Indiji padejo po objavi računa za kriptovalute

Cene žetonov na indijski borzi kriptovalut WazirX so padle po objavi zakona, ki bo prepovedal vse zasebne kriptovalute.

7833
Skupni ogledi

7 Skupni deleži

Crypto prices in India tumble after crypto bill announced Crypto prices in India tumble after crypto bill announced Crypto prices in India tumble after crypto bill announced Crypto prices in India tumble after crypto bill announced

Regulatorne razprave v Indiji o prepovedi kriptovalut so povzročile panično prodajo na veliki borzi kriptovalut WazirX, kar je povzročilo velik padec cen vodilnih kriptovalut, vključno z Bitcoin (BTC) in Ether (ETH).

Cene kriptovalute v Indiji so padle kmalu po tem, ko je parlament napovedal uvedbo in seznam 14 novi računi na zimskem zasedanju, ki so vključ zakon o kriptovaluti in regulaciji uradne digitalne valute 768. Kot je poročal Cointelegraph, predlog zakona zahteva zakonodajno glasovanje o ustvarjanju uradne digitalne valute, hkrati pa uvaja prepoved “vseh zasebnih kriptovalut” z začetkom v ponedeljek.

Množična razprodaja na WazirX v sredo zjutraj ob 3: 55 am UTC je dvignila ceno Bitcoina s skoraj 4,338,140 indijskih rupij ($26,917.56) do 3,917,650 rupij ($20,650.56), kapljica 15.8 % v dveh urah. Podobno so drugi priljubljeni žetoni, vključno z Etherjem in Cardano (ADA), doživeli dvomestno znižanje cene lokalno na borzi.

Padec cene bitcoinov na WazirX. Vir: WazirX

V pogovoru za Cointelegraph je izvršni direktor WazirX Nischal Shetty poudaril, da Indijski kripto trg se običajno trguje z višjo vrednostjo v primerjavi s svetovnim trgom:

“To dogodek panične prodaje je privedel do popravka indijskega trga in doseganja cen na svetovni ravni.”