17.2 C
Ljubljana
Saturday, July 24, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Center za razširitev USDC na deset dodatnih verig blokov; Izstrelitve na...

Center za razširitev USDC na deset dodatnih verig blokov; Izstrelitve na Tron

centre

Center, konzorcij za izdajo USD Coin (USDC), napovedal, da bo priljubljeno sredstvo lansiral dne 10 več verig blokov. To bi razširilo doseg USDC na druga okolja in bi ga lahko postalo bolj priljubljeno kot komercialna valuta in valuta vložkov. Medtem ko je Center objavil šele pred kratkim, je USDC danes presenetljivo lansiral na Tron.

Center je začel lansirati Multichain USDC Initiative

Center, konzorcij za USDC, ki je drugi največji stabilcoin po tržnem deležu, je objavil pobudo za prevzem kovanca v deset novih verig blokov. Cilj tega načrta je razširiti tržni doseg USDC. To bi uporabnikom kovanca tudi omogočilo, da izkoristijo edinstvene prednosti različnih verig blokov, ki se uporabljajo za USDC.

USDC je bil prvič predstavljen kot žeton na osnovi Ethereuma septembra 2018. Toda razmere na blokovni verigi Ethereum so bile takrat povsem drugačne. Ethereum je imel nizke provizije in dovoljeval poceni transakcije. Zdaj so provizije za transakcije Ethereum dražje in politika širitve Centra je namenjena reševanju tega problema.

USDC je lani lansiral tri nove verige: Algorand, Stellar in Solana. Toda večje borze niso uvedle trdne podpore za nobeno od teh izvedb. Vendar bodo zdaj Avalanche, Celo, Flow, Hedera, Kava, Nervos, Polkadot, Stacks, Tezos in Tron imeli domačo implementacijo valute. Center ni ponudil jasnega časovnega okvira za začetek teh razširitev.

USDC lansira native na Tron

Čeprav za te akcije ni bila ponujena časovna premica, je Circle danes že napovedal uvedbo USDC kot izvornega žetona Tron. S to predstavitvijo sta v omrežju Tron zdaj prisotni dve največji stabilkovanci po tržnem deležu. Jeremy Allaire, izvršni direktor Circle, je izjavil:

TRON je zgradil zelo veliko in zelo uspešno blockchain platformo in omrežje, in je ena najpogosteje uporabljenih pri transakcijah s stabilnimi valutami.

Tron se je uveljavil kot najbolj priljubljena platforma za poceni stabilne transakcije. Večina ponudbe USDT je ​​zdaj izdana v omrežju Tron in presega primerka s sedežem v Ethereumu. To je posledica nizkih provizij za funkcije Tron, zaradi katerih so uporabniki cenejši za transakcije.

Justin Sun, ustanovitelj verige blokov Tron, je izjavil, da je “navdušen nad podporo za USDC na TRON, ker obstaja nenehno povpraševanje po najhitreje rastočem stabilkoinu na svetu in komaj čakam, da vidim, kaj končni uporabniki lahko storijo z USDC. «

Kaj menite o zagonu USDC na Tron in drugih verigah blokov? Povejte nam v spodnjem oddelku za komentarje.

NFT Marketplace Backed by Mark Cuban Raises $13 Million in Series A

Elon Musk Tweet Sends New Baby Doge Coin Soaring — Meme Token's Daily Gains Jump 228%

Krediti za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments