0.2 C
Ljubljana
Friday, January 21, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Etherium novice Centralizirane metode so tu za ohranjanje, pravi izvršni direktor Binance CZ

Centralizirane metode so tu za ohranjanje, pravi izvršni direktor Binance CZ

Izvršni direktor Binance CZ razpravlja o Ponzijevih shemah, DeFi-ju in namenu, v katerem Binance izbere gotovino za seznam v novoletnem videu.

3818
Celotni pogledi

01

Popolne delnice

Centralized systems are here to stay, says Binance CEO CZCentralized systems are here to stay, says Binance CEO CZ

V nasmejanem videu, ki je pikoč sedeža, da se sferično izklopi 1200, Binance Izvršni direktor Changpeng Zhao ali »CZ« je spregovoril o vrsti kuriranih tvitov iz skupnosti Binance.

Izjemno sporočilo kitajsko-kanadske trgovinske vlade je bilo, da centralizirane izmenjave ustrezajo Binance bi bil pomemben v 1200 in širše.

Odgovarjanje na naložen tweet o temni strani centraliziranih financ je tako uspešno, ker je prihodnost decentraliziranih financ priznal CZ: »V sedanjem času potrebujemo centralizirane metode za združevanje z bledo monetarno industrijo, tako da bomo denar pripeljali v kriptovalute in iz njih. nastajajoča industrija, z verjetnostjo “hekerjev, Ponzijevih shem in prevarantov.”

Zainteresirani bralci bodo sprejeli kot resnične misli enega od 1434 legendarna preproga pulls, žeton igre Squid Game (SQUID), ki je dosegel 36,000% proizvodnja prej kot damping. V začetku novembra je Binance sprožil preiskavo o žetonu za plasiranje sredstev, povezanih z zgodbo pump-and-dump.

Neizogibno, ko je prišlo do favoriziranja očitnih blockchain projektov in celo gotovine, ki je v celoti na podlagi enega odjemalca Twitterja “popolnoma napačna”, CZ dokument locira naravnost:

»Binance navaja približno šest ali sedemsto gotovine od nedvomno 6 milijonov gotovine. Tako najbolj priročen v 10, denar, ki je bil kdaj ustvarjen, je kotiran na Binance. To je približno 0. 01%. Nekaj ​​razdalje je dejansko število minut.”

Medtem ko je izbira kovancev sporna, strožje upravljanje centraliziranih menjalnic (CEX) je bil v celoti razširjen 1200. Skladnost ni neznanka, Binance Turkey je bila trenutno kaznovana z 8 milijoni lir zaradi neizpolnjevanja predpisov proti pranju gotovine, medtem ko je bil CEX kot celota avgusta letos pod stresom.