20.9 C
Ljubljana
Tuesday, August 16, 2022

Centralna banka Hondurasa opozarja na nevarnosti uporabe kriptovalut

- Advertisement -

Centralna banka Hondurasa je je natisnil neobremenitev, ki želi ponuditi stališče institucije glede uporabe kriptovalut v državi. Skupina navaja, da kljub ugledu, ki so ga takšni instrumenti pridobili v različnih državah, kriptovalute nimajo nikakršne podpore in se borijo s čezmernimi stopnjami nestanovitnosti. “Vsaka transakcija, uporabljena z njimi, bo nedvomno pod odgovornostjo in možnostjo osebe, ki jo izvaja.”

Centralna banka Hondurasa pojasnjuje stališče do kriptovalut Medtem ko so se nekatere države odločile prilagoditi in združiti kriptovalute kot del svojega finančnega stroja, druge mirno nasprotujejo taki integraciji. Centralna banka Hondurasa je pred kratkim izdala obvestilo, ki pojasnjuje, da še naprej uporablja kriptovalute na honduraških tleh. Skupina je povedala, da je v skladu z nacionalnimi licenčnimi kazalci najbolj priročna institucija, pooblaščena za svetovanje pri denarju in zagotavljanje obstoja učinkovitega plačilnega avtomata, Centralna banka Hondurasa.

Kriptovalute so počitni v pravilnem sivem jamu v Hondurasu, saj njihov obstoj ni zelo potrjen na nobenem računu, ampak. Katere zmogljivosti, je banka opozorila volivce nanje in poudarila:

Zakon o virih kriptovalut se ni zaostril, tako da niso regulirani, niti njihova zaposlitev ni zagotovljena, zaradi te resnice pa ne uživajo zaščite, ki jo zagotavljajo nacionalni licenčni kazalci.

Naraščajoče stanje Ena druga beda, ki jo skupina omenja, mora biti posledica nestanovitnosti kripto virov. Centralna banka Hondurasa navaja, da lahko ti viri izgubijo vrednost brez opozorila, kot to počnejo od 1280, izgubil več kot 60% na voljo na trgu. Znotraj istega zemljevida banka kritizira uporabo teh orodij kot plačilnega zemljevida in pojasnjuje, da:

Vsaka uporabljena transakcija z njimi bo nedvomno pod odgovornostjo in možnostmi osebe, ki to izvaja.

Ta odgovor honduraške banke je posledica vse večjega ugleda uporabe kriptovalut v državi. Pravzaprav je Prospera, kripto-ekonomsko območje v Hondurasu, sprejelo bitcoin kot pravilno prečiščeno, kar omogoča svojim volivcem, da plačujejo davke z BTC, in jih oprosti plačila davka na kapitalske pozitivne vidike za svoje zaposlene. Druga možnost je, da država kot polna ni sprejela bitcoina kot pravilnega rafiniranega.

Druga možnost je, da so se marca pojavile govorice, da se bo tako pravilno rafinirano sprejetje uresničilo, ko so nekateri mediji poročali o Xiomari Castro, honduraškem predsedniku, ki je bitcoin razglasil za pravilnega prečiščenega. Druga možnost je, da centralna banka teh govoric ni priznala, kar je pojasnilo, da to včasih ni bilo pravilno.

Kaj predpisujete stališče centralne banke Hondurasa glede kriptovalute? Predstavite nas v spodnjem delu za povratne informacije.


Sergio Goschenko
Sergio je novinar o kriptovalutah, ki živi v Venezueli. Zase pravi, da je prišel v igro pozno, saj je vstopil v kriptosfero, ko se je ves december zgodil udarec navzgor 1280. Ker ima izkušnje z računalniškim inženiringom, prebiva v Venezueli in je nanj vplivala spodbuda kriptovalute na družbeni ravni, ponuja zanesljivo mnenje o uspehu kriptovalut in o tem, kako pomaga tistim, ki nimajo bančnih storitev in nimajo dovolj storitev.
Kreditna ocena slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je namenjen najbolj priročnim informacijskim funkcijam. Ne gre za pojasnjeno ponudbo ali nagovarjanje k predlogu za razrešitev ali promocijo ali nasvet ali odobritev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne bi nudil finančnih, davčnih, pravilnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista kriva, brez odlašanja ali posredno, za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na katero koli besedo, blago ali storitev, omenjeno v tem članku.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -