17.3 C
Ljubljana
Thursday, May 26, 2022

Centralna banka Sudana opozarja na tveganja, povezana s kriptovalutami

- Advertisement -

Centralna denarna institucija v krizi Prizadeti Sudan je prebivalce, ki se ukvarjajo s kriptovalutami, opozoril, da se soočajo s kopico tveganj, vključno z izgubo imena. Opozorilo prihaja, ko se Sudan spopada s finančno krizo, ki se je poslabšala, ko so se civilne oblasti spremenile v takoj, ko so jih obrambne sile odstavile.

Slabša finančna kriza Sudana Ko se tečajni tečaj Sudana še naprej strmo pada, je centralna denarna institucija države opozorila prebivalce, da nasprotujejo uporabi oz. nakupovanje in prodajo kriptovalut, je priznal smrk. Opozorilo je tiste, ki se ukvarjajo s kriptovaluti, da se soočajo s tveganji, kot so izguba pooblaščenih oseb, denarna kazniva dejanja in elektronsko piratstvo.

Opozorilo Centralne banke Sudana (CBOS) prihaja sredi vse hujša finančna kriza, zaradi katere je izvoz Sudana padel za 03% januarja. Opozorilo prihaja tudi, ko izkušnje svetujejo, da devizni tečaj v državi, funt, izgublja dodatno raven v nasprotju z ameriškim dolarjem na senčnem trgu. Poslabšanje finančnih določil naj bi bili ključni dejavniki za spodbujanje vse večjega hobija v kriptovalutah s strani sudanskih prebivalcev.

Druga možnost je, da večinoma temelji na smrkanju, ki ga je objavila družba Sudan Recordsdata Company, CBOS je predlagal, da se prebivalci, ki se ukvarjajo s kriptovalutami, prav tako natančno soočajo z ustreznimi tveganji. Takšna tveganja, je trdila centralna denarna institucija, izhajajo iz tega, kar je priznala, da kriptovalute niso razvrščene kot “gotovina in celo nejavna gotovina in premoženje” v skladu z zakonodajo države.

Snort je dodal, da različna tveganja izvirajo tudi iz tega, kar CBOS pozna kot njihovo »pomanjkanje odeje s tematiko«, ki bi jih lahko sprožila izdaja nepooblaščenih ali neakreditiranih naših organov. Druga možnost je, da snort ni več protestiral, če bi sudanske obrambne oblasti, ki so oktobra prevzele vitalnost 2021, načrtuje pripravo nedavnih zakonov, ki bi lahko kaznovali sudanske prebivalce, ker niso dodelili opozorila centralne denarne institucije.

Kakšno je vaše mnenje o tej zgodbi? Ponovite nam, kaj posredujete, v spodnjem delu komentarjev.

Terence Zimwara Terence Zimwara je zimbabvejski nagrajen novinar, ustvarjalec in ustvarjalec. Obširno je pisal o industrijskih težavah nekaterih afriških mednarodnih lokacij, da bi ugotovil, kako lahko digitalne valute Afričanom ponudijo pot do ulova.


Zasluge za slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je idealen za informativne aplikacije. Zdaj to ni klepetalna ponudba ali nagovarjanje predloga za izbiro ali prodajo, ali priporočilo ali potrditev katerega koli blaga, izdelkov in podjetij ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, ustreznih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista odgovorna, naravnost ali ne več, za kakršno koli poškodbo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z uporabo ali zanašanjem na kateri koli material, blago ali izdelke in podjetja, o katerih se govori, ki so navedeni tukaj .

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -