9.5 C
Ljubljana
Tuesday, October 4, 2022

Centralna denarna institucija Argentine Premisleki Nenavadna načela skladnosti za digitalne denarnice

- Advertisement -

Centralna monetarna institucija Argentine je izdala nenavadno priljubljene rešitve za operaterje digitalnih denarnic v državi. Možnosti domiselnih podjetij Uala, v Argentini zelo priljubljena žepnica, bo zdaj licencirana kot finančna stranka, ki bo imela nenavadno zaščito, podobno tistim, ki jih ponujajo banke in druge finančne institucije.

Centralna monetarna institucija Argentine krepi nadzor nad digitalnimi žepi Pogon navzgor digitalni denar in kripto v Argentini sili regulatorje k posluhu. Centralna monetarna ustanova Argentine je šele v zadnjem času izdala priljubljenost rešitev za poudarjanje stopnje varnosti, ki jo prejmejo uporabniki lepo všečnih digitalnih denarnic v državi. Možnosti storitev Uala in drugih digitalnih žepov bodo zdaj vključevale obravnavo kot finančne stranke, ki bodo imele prekinitev zaščite za tiste, ki so ponujene bančnim strankam.

Ta slog, ki ga morajo ti subjekti naslovni kupec naredi močnejše zastopnike in reši celotne težave v največ desetih dneh. Prav tako morajo podjetja digitalnih žepov prilagoditi svoje pogoje prevoza in predpogoje za izpolnjevanje zahtev centralne banke v zvezi s finančnimi pogodbami.

Znotraj enakega zemljevida morajo podjetja zagotovite preprost zemljevid za stranke, da prekličejo izdelke in storitve, ki so jim ti izdelki že zelo všeč, in prav tako prekinejo svoje račune pri teh podjetjih v preprostem zemljevidu, popolna kumara, ki jo navajajo stranke. Skladnost in sankcije Medtem ko dobri igralci iger v modnih podjetjih Mercado Pago in druge obsežne denarnice že upoštevajo te ukrepe , bo to morda znižalo stroške skladnosti za slabe službe, ki bodo zdaj vključevale odpravo poročil o skladnosti, ki jih podpišejo strokovnjaki s fakultete za finančne znanosti.

Pri ohranjanju s Tavaronom, Rovelli, Salim & Miani, podjetje nacionalne zakonodaje, se bo uporaba teh rešitev razlikovala glede na več komponent. Omenjeno je: bo verjetno pripravljen po modelu, ki bo vzpostavljen pravočasno, in mora preizkusiti skladnost s predpisi, ki jih je izdala Centralna monetarna institucija Argentine in so primerni v skladu z obliko ponudnika cenovnega nosilca v kvizu.

Eno drugo nenavadno zahtevo je treba uveljaviti z dostopnostjo in zemljevidom, ki ga želijo ta podjetja tržiti s strukturo svojih izdelkov in storitev stranke z motnjami vida ali sluha. To morda vključuje preoblikovanje aplikacij, ki lahko opozorijo na povišane stroške skladnosti. Podjetja za digitalne žepe lahko obsegajo trajanje 180 dni za oblikovanje obveznih prilagoditev za izpolnjevanje neobičajnih zahtev, in Centralni denarni institucija Argentine lahko vključuje izbiro uvedbe sankcij v primerih neupoštevanja.

Kateri zakon ocenjujete glede nenavadnih rešitev, ki jih morajo upoštevati podjetja za digitalne žepe v Argentini? Ponovite nam v spodnjem razdelku za povratne informacije.

Sergio Goschenko Sergio je novinar o kriptovalutah, ki živi predvsem v Venezueli. Sam sebe opisuje kot ohlapnega igralca, ki je vstopil v kriptosfero, ko je impress navzgor dosegel popularnost vse do decembra 1280. Ker ima izkušnje z računalniškim inženiringom, prebiva v Venezueli in je nanj vplivala rast kriptovalut na družbeni stopnji, zagotavlja jasno bistvo, ki ga je treba poučiti o uspehu kriptovalut in zemljevidu, ki ga pomaga tistim, ki nimajo bančnih storitev in nimajo dovolj storitev.2079709228 Avtorstvo slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, BearFotos / Shutterstock.com

Zavrnitev odgovornosti : To besedilo je namenjeno informativnim funkcijam samo. Še zdaleč nikoli ne gre za takojšnjo ponudbo ali nagovarjanje k predlogu za pridobitev ali promocijo ali nasvet ali odobritev katerega koli izdelka, izdelkov in storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne nudi več finančnih, davčnih, dejanskih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista odgovorna, neposredno ali na kakršen koli način, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je nastala ali naj bi bila povzročena z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli pripombo, predmete ali izdelke in storitve, navedene tukaj.

20220427

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -