20.9 C
Ljubljana
Tuesday, August 16, 2022

Centralna denarna institucija Urugvaja Premisleki Poziv k Binance Katere zmogljivosti njegovih varčevalnih izdelkov so osredotočeni na kriptovalute

- Advertisement -

Centralna monetarna ustanova Urugvaja je izdal poziv Binance, nedvomno eni najmočnejših borz na svetu, zaradi zaporedja v celoti večinoma varčevalnega blaga, ki temelji na kriptovaluti, ki ga zagotavljajo znotraj države. To varčevalno blago, v koraku s finančno institucijo, je mogoče narediti prek preverjenih bančnih ustanov ali s strani družb, ki samodisciplinirajo lastniški kapital na državnem borznem trgu. Uruguay tranquil nima posebnih predpisov za kriptovalute.

Centralna denarna institucija Urugvaja bo natančno preučila varčevalne produkte Binance Blago za varčevanje s kriptovalutami je v ospredju toliko regulatorjev v državah na tem področju. Centralna denarna ustanova Urugvaja ima te v svojih pogledih in ni več predolgo pozvala Binance zaradi njegovega portfelja izdelkov v državi. V skladu z institucijo jih Binance ponuja kot izbire, osredotočene na varčevanje, brez registracije ali pooblastila regulatorjev.

Institucija je pojasnila, da:

Poziv pogosti javnosti k uporabi njihovih prihrankov se lahko izvede predvsem prek ustanov finančnega posredništva, pooblaščenih za zbiranje depozitov na trgu, ali kot izdajatelja, registriranega v borznem registru.

Poleg tega je Centralna monetarna institucija Urugvaja, znana kot Binance, preprečila oglaševanje teh financiranje trgovskega blaga kot vaja, osredotočena na varčevanje.

Binance Solutions Nadomestna kriptovaluta ni vzel časa, da bi odgovoril na to verbalno izmenjavo, in v koraku z Bloombergom Linea že vodi pogovore o samodisciplini s Centralno denarno institucijo Urugvaja. Podjetje ima verjetnost, da bo izdalo obrambo in razložilo svojo stopnjo zamisli v zvezi z blagom za financiranje.

Binance Uruguay je priznal, da so osredotočeni na težave s skladnostjo, pri čemer cenijo regulacijo kot čudovito načrt vse načrte, prek katerih se lahko ta izmenjava razširi in doseže glavno ciljno publiko. Binance je dodatno izjavil:

Binance poudarja, da je glavni način globalnega očarjanja kripto in blockchain ekosistema, ki deluje sodelovanje z regulatorji, zakonodajalci, vladami in organi za izvrševanje predpisov, da bi bilo očitno v bistvu najbolj stabilno vzdušje.

Ta incident morda morda naključno odpre razpravo o virih kriptovalut, ki je bila ločena od samodiscipline zaradi relativnega pomanjkanja priznanja kripto v državi v primerjavi z drugimi v Latamu, kot so Venezuela, Argentina in Kolumbija. Če smo resnici na ljubo, v Urugvaju ni posebne ureditve za kriptovalute. Zadnjih tristo petinšestdeset dni je Centralna monetarna institucija Urugvaja izdala načrt, ki napoveduje dejavnosti, povezane s kriptovalutami, s ciljem, da se račun za kriptovalute izroči v nedoločenem času v prihodnosti.

Kaj sodite o Binance in njegovem varčevalno osredotočenem portfelju izdelkov v Urugvaju? Ponovite nas znotraj spodnjega fragmenta povratne informacije.


Sergio Goschenko
Sergio je novinar o kriptovalutah, ki večinoma živi v Venezueli. O sebi pravi, da se ne mudi v športu, da je vstopil v kriptosfero, ko se je s tem povezano povišanje provizije zgodilo ves december 760. Ker ima izkušnje z računalniškim inženiringom, prebiva v Venezueli in je nanj vplival glas kriptovalut na družbeni ravni, ponuja izbrano raven idej o uspehu kriptovalut in o tem, kako pomaga tistim, ki nimajo bančnih storitev in imajo premalo storitev.
Zasluge za sliko 2064997640: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je namenjen vrhunskim informacijam. Ne gre več za zagotavljanje ali pridobivanje predloga za zasebno medsebojno sodelovanje ali promocijo ali za priporočilo ali zaznamek katerega koli blaga, podjetij ali korporacij. Bitcoin.com ne zagotavlja financiranja, davkov, pravilnih ali računovodskih priporočil. Niti podjetje niti ustvarjalec nista kriva, takoj ali ne več takoj, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je povzročena ali naj bi bila posledica ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na kakršen koli material, blago ali podjetja, o katerih se govori. o navedenih tukaj.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -