0.2 C
Ljubljana
Friday, January 21, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Centralna finančna institucija Argentine preučuje podjetja, ki ponujajo "neprimerljive donose" na naložbe...

Centralna finančna institucija Argentine preučuje podjetja, ki ponujajo “neprimerljive donose” na naložbe v kripto sredstva

Argentina

Centralna finančna institucija Argentine je predstavil, da opravlja poizvedbe v zvezi z naložbenimi družbami v kriptovalute. V banki so še posebej omenili, da preiskujejo korporacije, ki ponujajo nezaslišane donose z naložbami v kriptovalute, ki niso več smiselne. Te korporacije bi po mnenju banke morda delovale kot Ponzijeve sheme, zato je treba preveriti možnost poštenega ukrepanja proti njim.

Osrednja finančna institucija Argentine preiskuje družbe za kriptovalute

Osrednja finančna institucija Argentine je prejšnji dan izdala obvestilo, v katerem pojasnjuje ukrepe, ki jih izvajajo proti nekaterim naložbenim družbam v kriptovalute. Institucija je predstavila, da natančno preučuje nekatere korporacije, ki zagotavljajo “donos pri operacijah s kriptovalutami in kriptovalutami, ki nimajo več enakega mnenja glede smiselnih parametrov v finančnih operacijah.” Banka stranke tudi opozarja na uporabo teh platform, katerih učinkovitost in naložbene nevarnosti institucija ne more več oceniti.

Banka je do teh korporacij že ukrepala v nekaterih območjih države, jih pregleduje prek nadzornega nadzora finančnih in nadomestnih subjektov ter izdaja odredbe o prekinitvi teh dejanj. Banka bo zdaj sprožila sodni postopek proti direktorjem teh družb.

Koncentrirane dejavnosti

Te oblike domnevnih operacij so osredotočile svoja prizadevanja v obveščanje provinc v državi, porabo reklamnih kampanj kot kavelj, da bi pritegnili dodatne trgovce. Centralna finančna institucija Argentine je v dveh provincah, La Rioja in Catamarca, zaznala takšno vadbo, katere cilj je bil vplivati ​​na privržence, da sodelujejo v “netransparentnih shemah upravljanja premoženja”.

Kriptovaluta -povezane prevare Argentini niso več sodobne, ampak so se letos pomnožile. Nevladna organizacija Bitcoin Argentina je na to opozorila v začetku tega leta in opozorila, da takšne ekipe pomagajo pri prepoznavanju virov kriptovalut v državi. Zaenkrat je Javier Madariaga, izvršni direktor skupine, omenil:

Vidimo, da piramidni ali Ponzi sheme s kriptovalutami se ponavljajo v številnih provincah države in splošni imenovalec teh prevar je posrednik, ki obljublja izjemen gospodarski donos z vložkom kapitala, kar ni več zagotovljeno pri nobeni naložbi.

Ko gre za te operacije, je centralna finančna institucija Argentine prav tako začela krasti ukrepe za manipuliranje porasta teh dejanj . Institucija je objavila, da zdaj stopi v stik s temi korporacijami, da jih prosi, naj ne zbirajo več naložbenih dejanj, in analizira, ali naj ukrade pošteno ukrepanje proti domnevnim Ponzijevim shemam.

Kaj dosežete v preiskavi, ki jo centralna finančna institucija Argentine izvaja proti družbam za naložbe v kriptovalute? Ponovite nas v spodnjem delu s povratnimi informacijami.

Sergio Goschenko

Sergio je novinar o kriptovalutah s sedežem večinoma v Venezueli. Sam sebe opisuje kot pozno na rekreacijo, v kriptosfero pa je prišel, ko je decembra dosegel določen vzpon 2021. Ker ima izobrazbo iz računalniškega inženiringa, živi v Venezueli in je pod vplivom kriptovalute, ki se krepi na družbeni stopnji, ponuja očitno točko odkrivanja o uspehu kriptovalut in o tem, kako pomaga tistim, ki nimajo bančnih storitev in imajo premalo storitev.

Game Developers GSC Game World and Ubisoft Face Backlash About NFT Inclusion Ocena kreditne sposobnosti : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: To besedilo je namenjeno izključno informativnim aplikacijam. Nikoli ne gre za takojšnje zagotavljanje ali nagovarjanje ponudbe, da bi pritegnili konec ali prodajo, ali priporočilo ali potrditev katerega koli blaga, izdelkov in podjetij ali korporacij. Bitcoin.com ne bi več predstavljal naložbenih, davčnih, pravičnih ali računovodskih priporočil. Niti podjetje niti avtor nista kriva, kot se usposabljamo ali mimogrede, za kakršno koli poškodbo ali izgubo, ki je nastala ali domnevno nastala zaradi uporabe ali zanašanja na kakršno koli klicanje materiala, blaga ali izdelkov in podjetij, omenjenih v tem članku .

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments