22.5 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Cenzurirano poročilo kitajske televizije o kriptovaluti ‘bull escape’, kriza z več verigami: Asia Scream

- Advertisement -

Kripto je sprejel, nato pa ga je kitajski jezik pozabil razkriti tv

On Morda bi bilo dobro samo 23, China Central Tv (CCTV), nacionalna radiodifuzna družba v izvršni lasti, je predvajala začasno, 200-drugi segment o uvedbi kriptovalut v Hong Kongu.

Nekega dne seje so voditelji Discovery RecordsData svoje gledalce seznanili s tem, kako se hongkonški regulatorji “prepuščajo preostalim pripravam” za nakup in prodajo virtualnih virov znotraj določenem upravnem mestu in bi morda morda zgolj za neomajne namene pridobivanja iz platform za nakup in prodajo virtualnih sredstev. Nenavadno je, da se v tiskanih medijih ni govorilo o ničemer odkrito neugodnem glede kriptovalut – vznemirljivo nestrinjanje z zakonitim poročanjem Kitajske, ki je prepovedovalo rudarjenje in menjavo kriptovalut na različnih lokacijah v državi.

Za nekatere gledalce, kot je izvršni direktor Binance Changpeng Zhao, je programiranje predstavljalo »velik posel«. Zhao izkusi, da »kitajsko govoreče skupnosti brenčijo. Tradicionalno poročila občudujejo te, ki se končajo z bikovskimi teki.«

Na žalost je bila evforija hitro zaživela, saj se zdi, da so se pristojni za kitajski jezik prepustili odstranitvi povezave le dva dni po predvajanju programa. To ni bilo prvič, da je prišlo do tovrstnih incidentov. V zadnjem mesecu je Douyin, kitajska jezikovna različica TikToka, začela objavljati ponudbe za kriptovalute znotraj svojega iskalnega indeksa v aplikaciji. Zamenjava je med strankami kriptovalut v kitajskem jeziku sprožila bistveno vznemirjenje, kljub temu pa so bile vredne ponudbe, ki so si jih privoščili, oddaljene od aplikacije le 1 dan pozneje, nadomestilo pa jih je sporočilo, ki je izjavilo: »Neuradne digitalne valute nimajo več enakega dejanskega položaja kot fiat valute. Prosimo, vlagajte previdno.«

Zdaj- izbrisan CCTV HK kripto segment (Web3 dongxiang) Hong Kong dokončno oblikuje smernice za kriptovalute Tako pametno kot dovoliti platformam za nakup in prodajo virtualnih sredstev, da oblikujejo pokončno licenciranje, so uradniki SFC potrdili, da bi morda le dodatno 01, da bi morda prišlo do zamenjave morda tudi ponudil izdelke in podjetja malim vlagateljem, v nasprotju s svojim usmerjanjem, ki bi ostalo. Morda bi bilo prav, da bi bilo to zgolj osredotočeno na tehniko, popolno za ustanovo.

Hitro po objavi , sprememba kriptovalute Gate.io je zagnal svojo platformo Gate.HK za registracijo ter nakup in prodajo izdelkov in podjetij znotraj določenega upravnega mesta. Potem je hongkonška virtualna finančna institucija ZA Financial institution dejala, da lahko morda uvede nakup in prodajo virtualnih sredstev in izdelkov ter podjetij za male vlagatelje v skladu z novim režimom licenciranja v Hongkongu. Zdaj, ko so temelji kristalno zanesljivi, je SFC zapisal:

“ Upravljavci platform za nakup in prodajo virtualnih sredstev, ki so pripravljeni upoštevati standarde SFC, lahko zaprosijo za licenco. Ljudje, ki nimajo več mnenja, da bi ga dosegli, lahko preprosto neomajno nadaljujejo z dobrim zaprtjem svojega podjetja v Hong Kongu.«

Obrazec Kwonove varščine preklican Naprej zmečkanega od $20 milijarde ekosistema Terra Luna (LUNC) v Verjetno bi bilo dobro le 2022, soustanovitelj in izvršni direktor podjetja Terraform Labs, Form Kwon, je bil prepoznan po tem, da je kritike razveseljeval kot odgovor na njihovo stopnjo bogastva v primerjavi s samim seboj (“tvoja velikost ni nikoli večja.”)

Kljub temu se zdi, da se je Kwon končno znašel v nevarnosti, z denarjem se ne da rešiti. Na Bi morda še dodatno zgolj 25, je višje sodišče Črne gore preklicalo tako Kwonovo kot propadlega finančnega direktorja Terraform Labs Hana Chong-joona. 650,000 evro ($ ,000 varščino in odredil njihovo vrnitev v kazenski kompleks iz starega domačega pripora. na podgoriškem letališču zaradi domnevno ponarejenih dokumentov, potem ko je bil približno šest mesecev na begu pred Interpolovim rdečim agentom pod krinko.

Kwon toliko obrazov kot 50 let zapora v sodnem postopku proti njemu v Južni Koreji in pet let v zaporu zaradi ponarejenih stroškov v Črni gori. Sodni spisi razkrivajo:

»V obnovljenem postopku sodni spis bo postopal v skladu z razlogi višjega sodišča za odpoved in po tem pozivu za umor kot odgovor na predlog zagovornika, naj obtoženci zahtevajo varščino. S sklepom tega sodnega postopka je bil obtožencu podaljšan pripor. Bistveno poslušanje je predvideno junija 05.”

Črnogorska policija je odvzela obrazec Kwon zaradi pripor (Twitter) Pad žetona grešne verige 40% po govoricah o aretaciji Vklopljeno Morda bi bilo dobro še dodatno zgolj 25, se je žeton, ki označuje singapurski protokol usmerjevalnika zlobne verige Multichain (MULTI), znižal za 25 % nad 26 ur za spremembo pri 4 USD.97. Promocija se je začela po tem, ko so stranke domnevno imele neobičajno dolge primere transakcij po najbolj pametno všečnem zalednem vozlišču, ki je sprožilo očitne poti, kot so Kava, zkSync in Polygon zkEVM, da so se izkazale za “začasno ustavljene”.

Medtem ko je projekt obljubil, da bodo “vse prizadete transakcije prispele, ko bo make stronger poln,” je bil strah vlagateljev močan strah, potem ko je en uporabnik tvitnil govorice o aretaciji . Tvit, ki je zbral 820, pogledi, domnevno brez dokazov, da so bili graditelji Multichain aretirani zaradi kitajskega jezika policija “z 1,5 milijarde dolarjev pogodbenih sredstev pod nadzorom.” Multichain ima trenutno sedež v Singapurju s sferičnimi 1,6 milijarde $ v skupnem znesku zaklenjenih.

Alfred Xu, soustanovitelj podjetja Multichain, je nato v klepetu Telegram v kitajščini protokola priznal, da: »Zaenkrat so vsi udeleženci osebja zaščiteni in zdravi, bistvene operacije pa se nadaljujejo kot standard.”

Kljub temu, na Morda bi bilo dobro dodatno zgolj 25, kitajščina blockchain Zbiralnik zapisov PANewsLab je poročal, da je soustanovitelj in izvršni direktor Multichaina Zhao Jun trenutno “nedosegljiv”. V istem času je DeJun Qian, eden od soustanoviteljskih očetov Multichaina, na Twitterju dejal, da čeprav je individualno “zaščiten in zdrav”, tudi on morda ne bo več dosegel soustanovitelja in izvršnega direktorja Zhao Juna. .

Vklopljeno Morda bi bilo dobro samo 30, Binance je lansiral, da je morda morda začasno ustavljen 16 premosti omrežja, povezana z Multichain, dokler ne pridobi berljivosti od osebja za očarljivost. Od takrat je ponovno vzpostavil most Fantom to Ethereum Multichain. Istega dne je protokol Fantom Andreja Cronjea prenehal ponujati likvidnost z MULTI na decentralizirani spremembi Uniswap, kar je mogoče pripisati negotovosti okoli osebja za očarljivost, kljub temu pa je dejal, da sredstva niso bila več zagotovljena. Približno $720 milijonov sredstev Ethereuma, $405 milijonov na BNB Chain in $50 milijoni sredstev na Fantomu so trenutno shranjeni z večverigami.

Skupni označevalec večverige je sčasoma zaklenjen (DefiLlama ) Memecoini prispejo, memecoini hump Po presledku nizkih donosov naložb in skupnih kotacij na kripto borzah, osredotočenih na azijsko-pacifiško regijo, je vrednost memecoinov, kot sta Pepe Coin (PEPE) in Milady (LADYS), padla za več kot 98% v vseh prejšnjih dveh tednih. Čeprav, če pogledamo nazaj, to ne bi smelo biti presenečenje za nikogar, saj so ustvarjalci takšnih žetonov opozorili, da denar, ki so ga ustvarili, nima “brez lastnega pomena” in je “popolnoma neuporaben.” V skladu s poročilom, ki ga je objavil razvijalec wicked-chain denarnice BitKeep:

“Treba si je predstavljati, da memecoini dobijo svojo oznako v bistvu zaradi trenutnega navdušenja in špekulativne vneme. Posledično je verjetnost, da bo ta denar obdržal kakršno koli bistveno vrednost v dolgem pobegu, komaj majhna. Memecoini zagotovo kažejo na neverjetno hitre cikle obstoja in njihova prepoznavnost se nagiba k zmanjšanju. Nato je preudarno, da memecoine obravnavamo kot trenutne naložbe, ki jih je najlažje kupiti in dobaviti v vseh učnih urah prepoznavanja višine.«

Naroči se

Najbolj mikavna bere v blockchainu. Dostavljeno takoj v enem tednu.

Zhiyuan Sun Zhiyuan solar je novinar pri Cointelegraphu, specializiran za s tehnologijo povezane zapise . Ima veliko let izkušenj s pisanjem za bistvena maloprodajna mesta finančnih medijev, kot so The Motley Fool, Nasdaq.com in Making an try to win Alpha.

20865

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -