14.2 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice CEP pravi, da Ripple načrtuje objavo po razrešitvi tožbe SEC zaradi XRP

CEP pravi, da Ripple načrtuje objavo po razrešitvi tožbe SEC zaradi XRP

Ripple Plans to Go Public After SEC Lawsuit Over XRP Is Resolved, CEO Says

Ripple bi lahko postal javen po Tožba SEC je po besedah ​​izvršnega direktorja Brada Garlinghousea rešena. Pojasnil naj bi, da je verjetnost, da se to zgodi, “v nekem trenutku zelo velika.”

  • Generalnega direktorja podjetja Ripple Brada Garlinghousea so v sredo na konferenci Consensus 2021 vprašali, ali Ripple bo postalo javno podjetje. Odgovoril je, da je verjetnost “v nekem trenutku zelo velika.”
  • Garlinghouse je poudaril, da bi morali vsi načrti za javno ponudbo (IPO) počakati, da Ripple reši tožbo pri ameriški komisiji za vrednostne papirje in borzo (SEC). Nadalje je poudaril, da bo regulator vrednostnih papirjev tisti, ki bo kljub vsemu odobril javno ponudbo Ripple.
  • Mediji niso prvič poročali o potencialni objavi Ripple. V prejšnjem mesecu je predsednik uprave enega največjih zunanjih delničarjev Ripplea SBI Holdings dejal, da Ripple načrtuje objavo po razrešitvi tožbe. Izvršni direktor SBI, Yoshitaka Kitao, naj bi dejal: »Po trenutni tožbi bo Ripple izšel v javnost. Sedanji izvršni direktor želi to storiti. Chris to želi storiti. “
  • SEC je decembra lani vložil tožbo proti podjetjem Ripple Labs, Garlinghouse in soustanovitelju Christianu Larsenu, v katerem je zatrdil, da je XRP ponudila 1,3 milijarde dolarjev neregistriranih vrednostnih papirjev. Ripple je trdil, da je žeton XRP blago in zato ne spada v pristojnost SEC.

Kaj menite o tem, da bo Ripple postal javen po rešitvi tožbe SEC? Sporočite nam v spodnjem oddelku za komentarje.

Ark Invest CEO Says Impossible to Shut Down Bitcoin — Regulators Will Become More Friendly Over Time

SEC Urges Congress to Pass Cryptocurrency Legislation to Protect Investors

Slika Zasluge : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments